urosAT 313 Napisano April 4, 2011 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan ...Propiskila slavina, cuo sam da to hoce kad odu te neke "membrane" u njoj...Ja sam rastavio moju slavinu i u njoj sve deluje ok po meni, ne izgleda da se ista raspada unutra...Ima li jos nekih razloga zbog cega bi na slavini moglo da curi gorivo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 212 Napisano April 5, 2011 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Bmw R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan sjebale se gumice i ne drze. Ceo set za reparaciju je 15 eura u louisu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1028 Napisano April 5, 2011 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Hoce da propisa kad nije dobro zategnut onaj holender na slavini. Jesi probao da vratis i lepo zategnes? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 313 Napisano April 5, 2011 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Prica je sledeca..Kad je slavina na ON ili na rezervi,benzin kaplje,kada je na OFF,prestane da curi,zato mislim da nema veze sa zategnutoscu holendera...Jel ima neki nacin da se provali kad su te membranice unutra otisle? Jel moze da se zapusi to nekom diht masom ili mora da padne taj set za remont? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...