Endurac 958 Napisano Jun 20, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Pokusao sam da nadjem da li postoji ovaj ili slican post, ali ga nisam nasao. Upravo ovako pocinjem zato sto ne znam sve detalje, dobra drugarica mi je juce javila, a posle smo se i videli pa mi je potvrdila da je njen gazda dosao na posao u soku , drug mu je sa devojkom poginuo na licu mesta na Banovom Brdu. Koliko znam, dakle nesreca se desila juce. Ona nije znala da mi kaze detaljne informacije, oboje su igleda izdahnuli na licu mesta a kolko sam shvatio razlog udesa je bilo izletanje automobila u nj putanju a za cijim upravljacem je bila neka zena. Motor je neki jaci, verovatno zujka. Izvinjavam se forumasima zbog ovakko neprecizne informacije, ista je svakako taccna, a kada saznam sve detalje editovacu post, ili ukoliko neko ima dodatne informacije neka postavi. ((( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jun 20, 2007 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan uhhh uzas...nek pocivaju u miru .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jun 20, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Nek im je laka crna zemlja :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joda 0 Napisano Jun 21, 2007 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pocivajte u miru. Katastrofa, ovo polako postaje borba za goli zivot.Mozda mi se tako cini,jer u poslednje vreme cesto citam crnu hroniku,sto zbog postova upucenih Andreju, sto zbog drugih nastradalih. Nazalost, sa povecanjem broja motora bice jos gora statistika. Muka mi je... Posle skoro 20 god. uzivanja na motorciklu,prvi put razmisljam da li uopste da kupujem sledeci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Jun 21, 2007 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Auh,strasno... Cuvajte se ljudi i od sebe i od drugih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmo_McElroy 26 Napisano Jun 21, 2007 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Ovo baš učestalo postalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 81 Napisano Jun 21, 2007 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan pocivajte u miru.... neznam sta se desava ali ovakve stvari se sve cesce desavaju...iskreno strah me je da vozim po gradu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lara 0 Napisano Jun 23, 2007 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd (Srbija) - Brisbane (Australia) Prijavi odgovor kao problematičan Neka im je laka zemlja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDR 2 Napisano Jun 23, 2007 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Nek im je laka zemlja! Strasno! Posle par odlazakau BG sam dosao na ideju da ugradim dve sirene na bajk, za slucaj da jedna crkne! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano Jun 23, 2007 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Pokusao sam da nadjem da li postoji ovaj ili slican post, ali ga nisam nasao. Upravo ovako pocinjem zato sto ne znam sve detalje, dobra drugarica mi je juce javila, a posle smo se i videli pa mi je potvrdila da je njen gazda dosao na posao u soku , drug mu je sa devojkom poginuo na licu mesta na Banovom Brdu. Koliko znam, dakle nesreca se desila juce. Ona nije znala da mi kaze detaljne informacije, oboje su igleda izdahnuli na licu mesta a kolko sam shvatio razlog udesa je bilo izletanje automobila u nj putanju a za cijim upravljacem je bila neka zena. Motor je neki jaci, verovatno zujka. Izvinjavam se forumasima zbog ovakko neprecizne informacije, ista je svakako taccna, a kada saznam sve detalje editovacu post, ili ukoliko neko ima dodatne informacije neka postavi. ((( Jer si saznao nesto vise?Na Banovom brdu niko nezna nista o tome.Sto je prosto,neverovatno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Jun 24, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan ..i chitao sam novine sl.dana...i nishta!!! Endurac,chista dezinformacija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Jun 24, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ..i chitao sam novine sl.dana...i nishta!!! Endurac,chista dezinformacija! Ne zajebavaj se s takvim stvarima.... ??? Šef moje nerazdvojne drugarice je drug pokojnog decka i dalje su ljudi u šoku!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...