bokilic 6101 Napisano April 4, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa jes tomo u pravu si,, AGRESIVNO je to i sto ne pomognes unesrecenom....a jos si i kriv... a bajkeri idu na kaficu,niko nije pominjao nasilje..ja bar nisam,,gde ti to vidis u mom postu,,ja pomenuh kaficu... a zamisli da je decko poginuo na licu mesta,,ili da je bio u losem stanju da je taj neko trebao da mu pruzi pomoc,,a pobegao je... no dobro sta je bilo bilo je,,,ajmo sad da gledamo napred,kafica ono ovo, pa na kraj krajeva tu je i zakon da mu skrese po meri...svakom po zasluzi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ftj 349 Napisano April 4, 2011 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: bgd Motocikl: ktm duke 690 Prijavi odgovor kao problematičan Kolko ja vidim ljudi su agresivni jer je covek pobegao zamalo ih ne pregazivsi ne bi li izbegao alko test? Ljudi u takvoj situaciji reaguju u afektu i ne vidim neku svrhu braniti nekoga ko je napravio gresku a zeli da je ispravi tako sto ce pobeci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano April 4, 2011 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima ko je odgovoran za rizlu na putu!!! Ja prošlog leta zamalo da nastradam zbog rizle... Kad sam išao na more video sam da u Bosni idu ekipe za održavanje i čiste rizlu sa puta, to kod nas još nisam video a ima je svuda... možda ovaj dečko ne bi ni pao s motora da nije bilo rizle... Ovo je veoma velik problem kod nas, niko ne odgovara a ljudi ginu ili se povređuju i bez nekog majmuna da ih udari ili šta već... Što se ovog slučaja tiče, nadam se da će policija da odradi svoj deo posla, sve činjenice i dokaze imaju... Nadam se da je momak OK... iako će sad da na.ebe zbog možda jednog piva, izem ti novi Zobs... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano April 4, 2011 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Tomo imaš li ti koga u svom komšiluku da smaraš? Ili si ih sve smorio pa ti je ostalo da ovde prodaješ muda za bubrege. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano April 4, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Ти мислиш да би Тома дао муда пре бубрега! Мало мац! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balcan girl 203 Napisano April 4, 2011 U prolazu, 93 postova Motocikl: kawasaki EN 500 vulcan Prijavi odgovor kao problematičan lose vesti te tablice nisu u sistemu znaci ili sam dobila pogresan broj tablica ili su tablice odjavljene zbog prelaska na nove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smilodon 152 Napisano April 4, 2011 Honda, 45 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Honda Prijavi odgovor kao problematičan Samo jedno, Naj glasnijim Sudijama, Sudbina je takva da nikad ne znaš da već sutra (naravno ne namerno) možemo biti "citroendžija" , A šta ako ne bude kriv... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1393 Napisano April 4, 2011 Ne silazi, 6318 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ne pise se podvuceno iza znaka pitanja, odvojeno. Recenice se odvajaju medjusobno razmakom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balcan girl 203 Napisano April 4, 2011 U prolazu, 93 postova Motocikl: kawasaki EN 500 vulcan Prijavi odgovor kao problematičan taj neko od nas sigurno ne bi ostavio povredjenog bajkera pored puta zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano April 4, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan lose vesti te tablice nisu u sistemu znaci ili sam dobila pogresan broj tablica ili su tablice odjavljene zbog prelaska na nove Ау шта сад? Да ли ће и овај возач бити толико савестан као таксиста у случају изгуравања са пута нашег колеге icatenej- а због чега човек носи неко гвожђе у палцу???? Ја не знам чиме се icatenej бави, шта му је професија...замислите да је пијаниста...прво ми пало на памет....ма страшно! И тај је побегао у афекту није му помогао...али је прорадила савест!! Па се појавио и извинуо и шта већ.... Бежање - афективни животињски гест!!! Појављивање и интересовање за здравствено стање - Људски гест покајања, савести и бриге за другог човека чији си пад изазвао ти.... па и да ниси.... Да ли ће и овај возач бити толико савестан без обзира да ли је мали крив или не!!!! Да ли ће се и овај распитати како је дечко...покушати да га нађе??? Поздрав за дечка ко год да је он и што бржи опоравак му желим и памет у главу ако је он крив да пази због себе и свог живота!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balcan girl 203 Napisano April 4, 2011 U prolazu, 93 postova Motocikl: kawasaki EN 500 vulcan Prijavi odgovor kao problematičan bandolera nadam se da ce probati da ga nadje i ja se nadam da je klinac ok ....ali meni je najgore upravo to sto je pobegao ..pa niko ga garant ne bi pipnuo da je izasao iz auta i sam pomogao decku ali ne njemu to nije palo na pamet ...ali dobra vest je sto vozaca znaju osoblje i vlasnik te iste kafane ...tako da ce lik da se nadje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano April 4, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Управо тако драга balcan girl и мени најгоре што је побегао...ма ко би га дирао испао би човек овако је испао ја*е....одлично што га зна то особље ако се већ сам не сети да га потражи.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano April 4, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan E za ovo prvi put cujem iskreno .Da u pisanju ima odvajanja. Iza svakog znaka interpunkcije sledi razmak, to nije pravilo za pisanje, već za kucanje/štampanje i važi još iz vremena Gutenberga. Pogledaj bilo koju knjigu ili časopis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balcan girl 203 Napisano April 4, 2011 U prolazu, 93 postova Motocikl: kawasaki EN 500 vulcan Prijavi odgovor kao problematičan sve je ovo moglo da se izbegne al sta ces puno je ljudi al malo ko je COVEK!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano April 4, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Тако је! Овом једном реченицом си све рекла! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano April 4, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Evo, vratih se ja od komšinice... Samo nešto još... van konteksta... ili nije baš... Večina članova, koji su ranije ovde pisali i diskutovali, ugasilo se. Forum služi za čet, na kojoj pumpi da se nađemo pre polaska. Zašto? Jer u temama manje više vlada lupanje i nabijanje u tri krasne, kao što je isti slučaj na Motosvetu. Drukčije mišljenje ovde postalo je čudno, da ne kažem nepoželjno. Na račun toga se javlja cinizam, netrpeljivost, uvrede, čak i pretnje. Ako ne bleješ sa ovcama, onda si crna. Bez obzira što sam član jedne velike motorističke familije, uvek ću kritikovati kolege, koji prave pizdarije, koji se ponašaju necivilizovano i koji su nekorektni do okoline. Žalim, ali takav sam. Ovaj forum na žalost hvata jednoumlje. Pratiću rođendansku temu, mislim, da je interesantna. 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
silverblack 6 Napisano April 4, 2011 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beocin Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ponasanje onih koji bi trebalo da nas stite konkretno mislim na policiju teraju nas da stvar uzmemo u svoje ruke i resimo to sa majmunima na nacin na koji se mora. Imao sam slicnu situaciju prosle godine provukao sam se ni sam ne znam kako zurio sam na posao pa se nisam zaustavljao. Da sam stao ne bi bilo dobro ni za mene ni za njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balcan girl 203 Napisano April 4, 2011 U prolazu, 93 postova Motocikl: kawasaki EN 500 vulcan Prijavi odgovor kao problematičan pazi ovako ja imam policajce u porodici, u klubu (bajkeri), medju prijateljima, kad vozim niko mene ne stiti osim mene same, Boga i opreme...a sad ukoliko se ne daj boze desi neka situacija ovog tipa niko tom liku glavu nece da spasi jer cu licno ja da mu je polupam pa makar robijala zbog budale...najbolje znam kakvog sljama ima medju murijom ali ima i dobrih likova..necu da generalizujem, i medju nama da nas nazovem bajkerima takodje ima sljama pa ne mislim da su svi losi..ovaj citroendzija pijan ili trezan svejedno pod broj jedan napravio je prekrsaj drugo ispao je pizda ( to je karakterna osobina) jer je pobegao sa lice mesta...i po meni za to bezanje je vise kriv nego za bilo sta drugo..meni su ti isti panduri uzeli dozvolu na godinu dana (b kategorija) nisam se bunila jer sam bila kriva...kad pogresim priznam za toliko sam covek...zamolicu vas jos jednom bez prozivanja gospode u plavom pogadja me licno a nisam bas najbolja kad me neko pogodi licno 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balcan girl 203 Napisano April 4, 2011 U prolazu, 93 postova Motocikl: kawasaki EN 500 vulcan Prijavi odgovor kao problematičan a da se i nadovezem pandur koji radi na ovom slucaju iz beograda je zvao svedoke cak i u nedelju u deset uvece da proverava informacije koje je dobio ..rade oni na ovome ne brinite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mootoograf 360 Napisano April 4, 2011 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Aranđelovac-Beograd Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Aprilia Mana 850,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6 Prijavi odgovor kao problematičan Prema svemu viđenom,i neviđenom ,zaključio sam sledeće: Motorista jednostavno nije dobro procenio situaciju-da li kočiti ili se provući. Po uslovima na putu sigurno je mogao ukočiti,ali se on odlučio za provlačenje,jer je verovatno pomislio da će vozač automobila u nekom trenutku svoje sulude radnje stati i ostaviti mu bar 1m.da prođe. Alkohol je presudio da obojica urade ono najgore u tom trenutku. Da je "Citroendžija" ostao na mestu nesreće,da je pokazao bilo kakvo interesovanje za stanje povređenog(što je po meni moralna obaveza svakog onog ko sebe naziva čovekom),sigurno ga niko ne bi od bajkera fizički napao. Sigurno se svakom može desiti slična glupost,ali treba postupiti kao čovek,a ne praviti još veću grešku,i samim tim dovoditi sebe u još nezgodniju situaciju. Dobro je što je dečko dobro,a nadam se da će zakon odrediti doslednu kaznu za izazivača incidenta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano April 4, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan jedvah iscitah sve, niko nije uzeo u obzir da se uprpao citroendzija, po zakonu: -izlazis u rikverc na glavnu ulicu - prekrsaj, i to jos na nepreglednoj krivini, -gazis punu liniju - prekrsaj -decko na motoru je verovatno posto se kretao sporo pomislio da dok on dodje do citroendzije ovaj ce vec zavrsiti manevar i osloboditi mu traku (i meni se to desilo sa traktorom iz njive, nisam pao ali sam stao na 10cm od plugova, lik umesto da se mrdne sa puta stoji, gleda me i mase mi da stanem), -ja sam duzan da kocenjem izbegnem udes ako na ulicu ispred mene izadje dete i sl, ovako ako mi neko manevrise preko MOJE trake nisam kriv TI si presao u MOJU traku, imam pravo da te udarim iz inata i nisam kriv na MOJOJ si traci, -moguce je da se citroendzija uprpao kad je video motor i sledio se, kad je decko pao trgao se video sta je uradio, uprpao se od "zlih" bajkera i pobegao, - opet prekrsaj jer je pobegao sa mesta nezgode, -ako je pod gasom opet je kriv, ako nema tragova kocenja nemoguce je izmeriti brzinu kretanja osim ako mu skazaljka nije blokiral, sto se tice rizle, raspitas se ko je nadlezan za tu deonicu puta islikas mesto, pozoves patrolu, zapisnik i tuzis onog ko te puteve odrzava 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balcan girl 203 Napisano April 5, 2011 U prolazu, 93 postova Motocikl: kawasaki EN 500 vulcan Prijavi odgovor kao problematičan nesic jesi ti u pravu sto bi rekla moja pokojna baba od straha leka nema...al gde je tu srce? ostavio si nekog povredjenog na putu??? ako taj vozac ima decu sta bi uradio liku koji ne daj boze ostavi njegovo dete na putu povredjeno???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano April 5, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan to kaze i moj stric, od stra' nema leka, ali ako je vec pobegao trebao je da pozove hitnu i pravo u sup da se prijavi. Da je izasao i otrcao do decka da vidi da li je ok ne bi mu se nista desilo, ili je pobegao zbog uprpavanja mada ja mislim da je vise pobegao jer je ko zna koliko bio nacirkan. Inace citroendzija je kriv po mom vidjenju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 5, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo, vratih se ja od komšinice... :jee: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano April 5, 2011 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo, vratih se ja od komšinice... Samo nešto još... van konteksta... ili nije baš... Večina članova, koji su ranije ovde pisali i diskutovali, ugasilo se. Forum služi za čet, na kojoj pumpi da se nađemo pre polaska. Zašto? Jer u temama manje više vlada lupanje i nabijanje u tri krasne, kao što je isti slučaj na Motosvetu. Drukčije mišljenje ovde postalo je čudno, da ne kažem nepoželjno. Na račun toga se javlja cinizam, netrpeljivost, uvrede, čak i pretnje. Ako ne bleješ sa ovcama, onda si crna. Bez obzira što sam član jedne velike motorističke familije, uvek ću kritikovati kolege, koji prave pizdarije, koji se ponašaju necivilizovano i koji su nekorektni do okoline. Žalim, ali takav sam. Ovaj forum na žalost hvata jednoumlje. Pratiću rođendansku temu, mislim, da je interesantna. Kazes vlada jednoumlje, ali dragi moj to nije samo na forumu, to ti je u citavom nasem moto svetu. Ono sto sam pokusala ranije da ti objasnim je cinjenica da su sticajem okolnosti motoristi u Srbiji morali da zauzmu takav stav, da ne kazem gard.Sta je uzrok tome??? Pa naravno ponasanje okoline!! Stavi se u poziciju motociklista u Srbiji. Koliko god se trudili da vozimo ispravno, nosimo opremu(naravno prvenstveno zbog sebe), mi smo uvek posmatrani kao divljaci iz americkih filmova koji ce da im pobiju celu familiju. Ja sam imala situaciju u vrticu moje dece, da kad su pojedini roditelji saznali da moj muz i ja vozimo motor, zabranili su deci da se druze sa mojom, jer mi nismo "zdrava porodica"!!A tek frizerka koja mi otkazuje svaki termin,jer smatra da sam losa reklama za njen salon, pa zamisli molim te bajkeri joj dolaze u salon!! To je nas primitivizam, to je Srbija, nazalost. Ovde si okrivljen cim sednes na motor.Licno sam protiv nasilja, i za resavnje sam situacija mirnim putem, ali kad vidis da te neko namerno juri ne bi li te srusio sa motora, onda mom strpljenju dodje kraj.Evo ti situacija sa nasim kolegama Marijom i Markom koji su poginuli prosle godine. Posle nesrece su ih mediji razapeli na krst(to ti je ovde uobicajena pojava, mi smo uvek krivi).Marijini roditelji su do pre par meseci ziveli u mrznji prema Markovoj familiji jer im je on "ubio" kcer, i ko zna sta se moglo desiti da nije stigao policijski izvestaj, u kome stoji da je vozac kamiona pod dejstvom alkohola, bez vozacke dozvole i sa neregistrovanom prikolicom, presao u njihovu traku. I onda nista, nikakva objava na televiziji u njihovu odbranu. U ocima njihovih kolega s posla, prijatelja i dalje je Marko ubica koji je divljao po putu, verovatno su dodali i pod dejstvom alkohola!! Ne opravdavam nasilje ali posle svega sto se desava ovde nasem strpljenju je dosao kraj.(I zmija ujeda u samoodbrani!!) Zao mi je sto ti to ne razumes!!! 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...