sasasnob 57 Napisano Maj 19, 2011 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom Prijavi odgovor kao problematičan Dana 23.05.2001. odrzace se HARD ROCK FESTIVAL. KRALJEVSKI APRATMAN - Beograd SANTOSH BROTHERS - Backa Palanka STROMBRINGER - Kraljevo ROCK HOUSE BAND - Beograd EKG - Kragujevac Ulaz besplatan. 23.05 ili 23.06 ???? doktor me je vec ispravio. 23.06.2011. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa maser 28 Napisano Maj 19, 2011 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se celokupna ideja i nadam se da se i vidimo napisi nesto vise o smestaju i dal postoji neka mogucnost privatnog smestaja ko nije za kampovanje hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Maj 19, 2011 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan U gradu ima nekoliko smestaja/hotela/pansiona, mogu da proverim cene i postavim telefone. Klasican privatni smestaj nisam siguran da li ima. Konkretno, ja sam smestao ljude sa strane u jedan smestaj blizu moje kuce, da bi motore ostavljali kod mene, "Dragacevo", dvokrevetna soba je bila 1500din/osobi. U Mataruskoj banji (8km od Kraljeva), ima hostel, "Nanica", mislim da je 800din/osobi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Maj 20, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan u mat banji ima solidna ponuda,apartmani i po 12oo dnevno,sobe oko 8oo po osobi,a ako vas ima vise moze cak i kuca(pre je imalo)za neke male pare.Moze se raspitati kod Ivana sto drzi restoran pored picerije"Venecija" u mat.banji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Maj 30, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Maj 31, 2011 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ću posjetiti Kraljevo tih dana. , pa makar to bio i jedan dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest pancokv Napisano Maj 31, 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se pridruzum manifestaciji ako je potrebno smestaj za motore i pranje motora Doco tu sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Jun 6, 2011 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Tokom prethodnih dana MC KINGS se potrudio da pripremi jos nekoliko sadrzaja za bikere koji svojim prisustvom uvelicaju ovu bikersko-rokersku manifestaciju... Posto se prethodnog meseca u Kraljevu (tj. na Ibru) odrzalo Evropsko takmicenje u kajaku na divljim vodama, napravili smo kontakt sa jednim rafting klubom i omogucili posetiocima da iskuse splavarenje Ibrom po povlascenoj ceni od 700din. Rafting ce biti moguc u petak i subotu. Obzirom da ne mozemo da predvidimo nivo interesovanja, predlazem da se zainteresovani jave direktno radi dogovora na telefon 060/7238464. Pored toga, u subotu pre podne grupa kraljevackih endurasa planira voznju okolnim planinama, tako da svi zainteresovani za istrazivanje prirodnih lepota planina oko Kraljeva (tu pre svega mislim na Goc i Stolove), mogu da se pridruze. Takodje, predvidjen je i zajednicki rucak u kampu: u petak domaci kupus, u subotu bajkerski pasulj. Spremio sam i nekoliko slika lokacije gde ce da bude odrzan festival. U pitanju je mesto koje kraljevcani zovu "pod obalom". Kamp ce da bude na mestu gde je gradska plaza, a bina ce da bude na sportskim terenima i okrenuta prema Ibru. Takodje, u to vreme, radice i gradski bazen koji se nalazi uz sami kamp. Naravno, u blizini je i centar grada (200m). Vidimo se u Kraljevu 23, 24, 25. juna! Dobrodosli! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 8, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan ... u subotu pre podne grupa kraljevackih endurasa planira voznju okolnim planinama, tako da svi zainteresovani za istrazivanje prirodnih lepota planina oko Kraljeva (tu pre svega mislim na Goc i Stolove), mogu da se pridruze. Vidimo se u Kraljevu 23, 24, 25. juna! Dobrodosli! Bolje Vas nasli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jun 8, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Oho-ho.... nije da je nezanimljivo! Vidimo se najverovatnije Počinju opasno da mi se dopadaju ove dobro organizovane enduro vožnje sa "pratećim sadržajima" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 8, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan pratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Jun 8, 2011 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Oho-ho.... nije da je nezanimljivo! Vidimo se najverovatnije Počinju opasno da mi se dopadaju ove dobro organizovane enduro vožnje sa "pratećim sadržajima" Tebi prohibicija za "prateći sadržaj" LM, pošto ste me offovali, valjalo bi da se zna karakter itinerera u odnosu na vožnju Kotlinom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 8, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 8, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Djunta, prvo gume da stavis.. ne ide se u svatove bez one stvari far moze i onakav.. bar po danu.. koliko sam shvatio iz gore napisanog.. bice soft off.. ako ne trazimo drugacije kolicina blata i kise ne zna se do poslednjeg casa.. U Kotlini je bili taman kolko treba.. samo mora dobra guma.. osim ako nisi Mikka fosamsto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Jun 8, 2011 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice off-a plan je da bude voznja planinom po makadamu, znaci soft varijanta. Stolovi su uglavnom tvrda podloga, kamenita, dok je Goc vlazan i zemljan. Malo tezeg off-a ima uvek na dohvat ruke, tako da kome bude do toga, na neki od bocnih puteva i eto ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Jun 8, 2011 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice off-a plan je da bude voznja planinom po makadamu, znaci soft varijanta. Stolovi su uglavnom tvrda podloga, kamenita, dok je Goc vlazan i zemljan. Malo tezeg off-a ima uvek na dohvat ruke, tako da kome bude do toga, na neki od bocnih puteva i eto ga. Odlično, mogućnost izbora za vrhunske vozače a za nas dunđere sigurica. Takođe je i bitno da sadržaj skupa nudi opciju za suvozačice. Mene moja pušta solo, mada bi voleo da je vodim, al nekima supruge i devojke prigovaraju.( ne mislim na nikog da ne bude samoprepoznavanja) @Vlajko, upravo razmišljam o gumama no nije ovde tema. A far, 8 banki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Jun 8, 2011 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice suvozacica, kamp je na gradskoj plazi...moze kupanje na reci, a moze i na bazenu ( bas pored kampa) ko ne voli reku. Inace centar grada je na 200m i gomila kafica i sl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 8, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Odlično, mogućnost izbora za vrhunske vozače a za nas dunđere sigurica. Takođe je i bitno da sadržaj skupa nudi opciju za suvozačice. Mene moja pušta solo, mada bi voleo da je vodim, al nekima supruge i devojke prigovaraju.( ne mislim na nikog da ne bude samoprepoznavanja) Djunta, oko nekih stvari treba da se razumemo. ovo se odnosi i na ostale, ne obracam se samo tebi. dolazis na enduro skup bez kilometra makadama pre toga. nije u redu! prvenstveno zbog ostalih ucesnika koji su dosli da voze, a ne da cekaju i guraju ceo dan. prve kilometre, tj. jednu celu sezonu ides da se vozikas sa dva tri drugara dok malo ne udjes u fazon voznje, a ne na enduro skup gde se podrazumeva put u nepoznato, jer se priroda menja iz dana u dan. vecina vozaca su sa iskustvom! na sve to jos isinstiras da povedes suvozacicu ... da nije malo, djuro? sve moze, al ne na taj način. ne na nacin da neko drugi ispasta zbog tvojih nerealnih zahteva. ako hoces sa zenom na off, onda lepo npravite grupu parova kao sto su lalajko, joska, petarpan,...i otidjite na Kucaj, a ne na enduro skup gde ljudi dolaze da voze, a ne da se vozikaju. nista ovo ne pricam iz losih namera, vec naprotiv. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Jun 8, 2011 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan @Kepo, zaista me nisi razumeo. Moj stav je da se enduro vožnja što više omasovi i približi što većem broju učesnika na razno razne načine. Pod htenjem da povedem suprugu ne mislim da se treba vozati sa suvozačem već da ženska polovina ima prostora da može da boravi u prirodi. Znam da nekom sledeći put neće biti moguć odlazak samo zato što sad nije vodio lepšu polovinu. Dalje, ne sporim nikom izbor ekstremnog voženja po svakojakom terenu nit ograničavam svojim početničkim limitom. Svojom vožnjom nisam nit koga ugrozio nit osporavao da nastavi tamo gde i kako hoće. Kad mi je bilo dosta, jednostavno sam napustio grupu i dobio instrukcije od Paše kud dalje i otišo svojim putem uz dobrovoljno društvo Perino. Niko nije izgubio ni minut zbog mene a najmanje gurao i čekao ceo dan. Nas četvoro je imalo svoju vožnju i jednaku sudbinu i niko od nas nije prigovorio nikom osim samom sebi. Zaista ne shvatam ovako odbojan stav. No, da ne bi ofovali temu, povlačim se iz enduro diskusije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 8, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan No, da ne bi ofovali temu, povlačim se iz enduro diskusije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Jun 8, 2011 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Da obelezim temu kako bih je nasao kad bude vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Jun 8, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Takodje i Troglav i Cemerno je tvrd makadam.postoji opcija da se ide i preko Radocela(ali bi se u tom slucaju zaobisao manastir Studenica) pa da se dodje u Rudno.Jedino malo da kazem tezeg offa bilo bi kada bismo isli na vrh Cemerna,ali u pitanju su predeli kao na Divcibarama,tako da i nije strasno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Jun 8, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mata 19 Napisano Jun 8, 2011 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: UE Motocikl: BMW f650 furuna, R1200gs LC Prijavi odgovor kao problematičan :Mina: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Jun 8, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan izvinjavam se za velicinu slika,veceras ce biti u manjem formatu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...