fibra 345 Napisano Jun 27, 2011 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Vau... stvarno neverovatno. Nisam bas poznavalac konja, ali ovaj meni izgleda kao kvalitetna rasna konjina. Ja bih njega po indijanski u vodu, pa kad se malo smiri, na ledja pa celu ovu enduro turu jos jedared. Verujem da bi lakse savladao one kamencine nego moje magare. Ili je ipak bilo do dzokeja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Jun 27, 2011 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nemontiran materijal, uzasnog kvaliteta zbog smanjene rezolucije 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Jun 27, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudovi kažu da su konji davno pušteni u divljinu i da se sada razmnožavaju i hrane bez ljudskog nadzora. Zimi im lokalci i lovci pritrče u pomoć donoseći im so za prehranu. 2 all Odlične slidže i vidojeji! edit: Još par fotosa I na kraju nekom ipak nije bilo dosta vožnje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 27, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Nemontiran materijal, uzasnog kvaliteta zbog smanjene rezolucije bem te u rezoluciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Jun 27, 2011 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nemontiran materijal, uzasnog kvaliteta zbog smanjene rezolucije bem te u rezoluciju Nece da me pusti da okacim u HD, 2 sata ga saljem i na kraju mi kaze error:100 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Jun 27, 2011 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Kad je vec HD, bolje postavi na vimeo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Jun 28, 2011 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kad je vec HD, bolje postavi na vimeo 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 28, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan da menjas fontele.. Evo da izbacim i neku moju fotku sa ovog dogadjaja Kisa nas je sastavla.. a ceo dan pre toga obilazila.. nacelni dogovor je bio da spavamo u domu.. ali da ponesemo i satore.. guzva i jake cene su bile po gradu zbog svirke.. tako da smo se malo razmimoisli .. dizanja satora, zezanje po kampu i spavanje u bazenu takav nam je sator bio.. jerbo se otkacio jedan kanapcic sa strane i nalivalo je cele noci.. sve od opreme mi je do pola bilo mokro, sreca pa smo imali veliki dusek. napakovani KawaNinja Tukla je kisa cele noci, a prognozu su pogodili tacno u sat.. nisu samo rekli koliki ce biti grad.. ali bogami smo ujutru razmatrali dal ce biti blata do kolena.. ili usiju.. No ispalo je da ne moze bolje, tvrda kamena podloga, i razni prizori izivljavanje prirode koji sat ranije.. kafica i burek.. energija pocinje da tece.. ajmo idemo.. malo kasnimo, ali jedno 20 nas krece put suma i potoka pauze kratke ali slatke, nekoliko vozaca prvi put na ovako necemo, svi srecni i zadovoljni, prepreke se prelaze i pegla se dalje.. prva grupa pun gas.. druga pola.. treca se vukla i uglavnom svi zivi i zdravi opak kamenjar je bio svuda, ispale mi sve plombe i pokoji sraf sa motora, olupao se nisam tako da sam zadovoljan naj fotka Srecni, veseli i rastreseni smo seli bas u taj dom na Gocu u kojem smo hteli da spavamo.. greska u komunikacijama.. i saznali smo da smo mogli da dodjemo.. ali nismo jerbo se niko nije javljao na telefon.. ispravicemo drugi put, nasa okupljanja su ipak malo drugaija od klasicnih moto dogadjaja, pucace necu da pominjem, domacini su to svojm brigom o nama anulirali. mi zadovoljni.. sponzoruse sklonite decu od monitora.. nastupa budjenje Jagera pa odmrzavanje tako nekako izgledaju enduraska budjenja sta cu kad ustajem prvi.. a sad mi zao sto ne snimih drmanje satora Popseta.. ajde bre ustaj podne je a ono pola osam svi ko da su imali bliski susret sa ovim kad tad mora da se podje kuci.. sve u svemu 4 kvalitetno provedena dana najbolji momenat je kada nas pitaju.. "a odakle ste momci?" Bice ovo leto puno lepih voznji.. svasta nam se lepo sprema.. ljudi promovisite svoja brda i doline.. a mi to sve nista ne verijemo dok ne vidimo 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jun 28, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan A gde nađe BAŠ TU moju fotku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano Jun 28, 2011 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Evo u prilogu i track-loga cele ture po Stolu i Gocu, mozete je pogledatu u google earthu ili nekom od programa za navigaciju (map source recimo). p.s. spakovan je u zip arhivu, jer "pametni" forum ne dozvoljava dodavanje fajlova u gpx formatu, cak ni u rar formatu. Goc i Stolovi.zip 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 28, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ja čekam log od Kepe ili Crven Bana od petka pa da se smejemo ko ljudi :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Jun 28, 2011 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Konacno i ja da se javim...spremao sam se i putovao na oporavak od enduro voznje... Hvala svima koji su dosli i svojim prisustvom uticali da ovaj dogadjaj protekne u svom najboljem mogucem izdanju. Izvinite zbog nevremena u petak, sledeci put cemo naruciti da kisa pada samo u planini, a kamp zaobidje. Nadam se da cemo imati priliku da iskoristimo one vizit karte sto smo dobili na Gocu...prvom prilikom. Jos jednom, svima hvala! Super su slike i vidoji! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Jun 28, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan svi ko da su imali bliski susret sa ovim Pazi, ta varijanta je svarljivija od ove. ja čekam log od Kepe ili Crven Bana od petka pa da se smejemo ko ljudi :D Ja čekam slike od Kepe. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Jun 28, 2011 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da postavim track log a imam ga u GPS. Sorry narode. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Jun 28, 2011 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Pazi, ta varijanta je svarljivija od ove. Nisi normalan :care: :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Jun 28, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Znam... fale mi neki rogovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 28, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pazi, ta varijanta je svarljivija od ove. Nisi normalan :care: :care: meni je asocijacija na 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jun 28, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa... sličnosti su značajne, u svakom slučaju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Jun 28, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Da i ja kazem koju :) Drago mi je da smo se videli na jos jednom offroad druzenju, upoznao nove face i vozio sa odlicnom ekipom! Bili ste super gosti, dodjite nam opet Okacio sam svoj track log na google map pa mozete videti ovde. Track log inace kaze da smo presli 103km, ukupno se kretali 2:43 minuta prosecnom brzinom 35km/h, a ukupno vreme rute sa pauzama je trajalo oko 6 sati P.S. izvinjavam se ekipi koja je kuci krenula u nedelju sto se nisam pojavio da ih ispratim. Dosao sam dole cim sam ustao, a to je bilo oko 13h! Vidimo se uskoro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2676 Napisano Jun 29, 2011 Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Kraljevcani cestitke za lepo {i ako kisovito} druzenje u petak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Jun 29, 2011 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za Kraljevo i Kingse lijepo su me dočekali u subotu ujutro posle one tarapane u petak ni njima nije bilo lako ni nama putnicima od one oluje.Po planu sam trebao stiči u petak veče iz Herceg Novog provesti noč u Kraljevu i sjutra nastaviti za Kosovo ali tu noč sam proveo u selu Ušče kad je krenula oluja uleteh u neku pilanu i tu provedoh noč Sutradan sam ušao u Kraljevo smrznut neispavan dočekali me Kingsi raširih šator i dremka nisam imao snage da idem do Kosova pa sam ostao i družio se i bio na koncertu hvala Kingsima na gostoprimstvu i bio je odlićan ručak i to za razliku od drugih sve djabe još jednom hvala. (Powered by frubar.net) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Jun 30, 2011 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Auuu.....hvala na ovako divnim komplimentima i ovako detaljnim slikama! Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Jun 30, 2011 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Nismo se upoznali Doktore ali biče dana i još vožnji vidim da ste se i vi fino proveli po planinama a izgleda da ču mijenjat motor jer mal mal zalutam u neke vrleti ali još me intruder vadi iz neprilika kao posle Kraljeva zalutam na Rajcu i seljaci me njihovim stazama otpraviše doma Vukojebina ali lijepo je zalutati kad ne žuriš nidje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jun 30, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan uhhhhhhh,napokon neko normalan! a ne samo oni manijaci koji su mandrljali po onim cukama!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...