Jump to content

Moto Zajednica

Rokeri sviraju za Kraljevo

Recommended Posts

• Drug član, 3037 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

Ma, stvari na stranu, nego drugo mene brine...

Da se od tolike buke, decibela, treskanja, ripanja, skakanja, đuskanja, ne pomeri nešto zemlja, pa da na Hepicentru proradi epicentar :moto3::moto3:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Bandolerosi, 816 postova
  • Motocikl: Suvozačica na TDM-u

Koliko je bezbedno ostaviti stvari? :neznam:

Sto se stvari tice, nije bezbedno ni u svom dvoristu drzati ali princip zastite je kao i na moto skupovima

novac i tehnika tipa telefoni i fotoaparati uvek uz sebe, a kacige i druga oprema u kofer i pod kljuc.

U satoru se ostave manje bitne stvari tipa hrana, vreca i sl.

Preko dana se svakako manje krade jer se sve vidi pa lopov nije siguran u ciji sator ulazi, a vece je druga prica, tad se tesko nadje i svoj sator :)

Ali, kao sto rekoh, ja mogu da obezbedim prostor u kome se moze ostaviti vredna oprema kad se ide van kampa tako da to ne bi trebalo da bude problem.

Hvala! :zdravo:

• Zainteresovan, 639 postova
  • Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere

NP :zdravo:

Da se od tolike buke, decibela, treskanja, ripanja, skakanja, đuskanja, ne pomeri nešto zemlja, pa da na Hepicentru proradi epicentar :moto3::moto3:

Pre neki dan bila 2 komada, cisto da se ne zaboravi :)

• Ne silazi, 5562 postova
  • Motocikl: XT1200Z Super Tenere

Tek da se zna...

Koncert je predvidjen do 1.00 posle ponoci, a u kampu ce biti neki manji razglas tek da se ne bude u tisini tokom citavog dana...

• Drug član, 1221 postova
  • Motocikl: BMW sekta

Ja sam se toliko nameracio da idem, da mogu i sekire da padaju. Malo cu da se ukaljam, ali sta fali, leto je i sve se brzo susi. :jee: Jedino ne znam ako me Aca i Mika povedu na kupanje kako cu se onda osusiti, ali snaci cu se vec nekako. :lol: :lol: :lol:

• Bandolerosi, 816 postova
  • Motocikl: Suvozačica na TDM-u

Tek da se zna...

Koncert je predvidjen do 1.00 posle ponoci, a u kampu ce biti neki manji razglas tek da se ne bude u tisini tokom citavog dana...

Super!!!! :takoje:

• Svrati ponekad, 354 postova

Mislim da je varijanta sa spavanjem na Gocu dobra za neku narednu endurijadu gde bi nam gore bila baza. U principu, ovoga puta, enduro voznja je u sastavu festivala, polazak i povratak su predvidjeni iz kampa.

Koliko su nam stvari u satoru bezbedni u opstem krkljancu na livadi pored reke dok smo mi u voznji ? Meni nije problem bilo sta da ostavim u Kotlini recimo gde smo svi nasi i svi su bajkeri, ali na koncertu ce biti i kurte i murte i drogiranih i pijanih i svakvih. Samo iz tog razloga sam ja vise za mini kamp varijantu na Gocu, naravno ako ima jos zainteresovanih, a najmanji je problem da se spustimo do kampa u gradu pre voznje u dogovoreno vreme.

Ova voznja je zamisljena kao dodatna zabava u okviru festivala.I ja sam postavio pitanje u vezi sigurnosti satora u kampu,jer mozda budem i ja kampovao iako zivim u 8km od "desavanja".Dobio sam odgovor da ce biti isto kao i na svim ostalim skupovima.Dakle,sta je,tu je!Da se organizuje neki kamp nije problem,ali u nekim drugim okolnostima jer ipak,glavna tema je hepicentar i tako bi trebalo da ostane i pojaviti se u sto vecem broju i pruziti na taj nacin podrsku ziteljima Kraljeva i okolnih mesta koji su pretrpeli velike materijalne stete u zemljotresu.Voznja je na prvom mestu normalno,ali treba ispostovati i humanitarni koncert,kao i ucesnike organizacije kojima su pune ruke posla,i ne stavljati ih u nezgodan polozaj.Ovo je,tako da kazem probna voznja u cilju organizovanja neceg veceg i masovnijeg okupljanja,a pravo iznenadjenje tek sledi,ali otom potom :takoje:

• Podržavam 3

• Drug član, 1366 postova
  • Motocikl: Orion craus 49

Naravno da ne Coa. :)

Nego da ne zaboravimo da potsetimo vozače drumskih motocikala da i za njih ima po nešto: ;)

(kopiraću jedan svoj post iz stare teme)

Vrnjacka Banja

Ovo je najvece i najpoznatije banjsko lecilište u Srbiji a i šire i tradicionalno vrlo privlacan turististicki centar za odmor i rekreaciju. Na vrnjackom toplom mineralnom izvoru u vremenu od II do IV veka Rimljani su izgradili svoje leciliste i oporavilište AOUAE ORCINAE...

vrnjacka_banja.jpg

Srednjevekovni grad Maglič

Tvrdava Maglic se nalazi u centralnoj Srbiji, u dolini reke Ibar. Tvrdava Maglic je izvanredan i najbolje ocuvan primer srpskog srednjovekovnog utvrdenja. Tvrdavu Maglic je izgradio u 13. veku Kralj Stefan Prvovencani ili njegov sin, Kralj Uroš I...

38048831.jpg

Manastir Žica

Za razliku od većine naših manastira koji su građeni u teško pristupačnim predelima, Žiča se nalazi u plodnoj ravnici, na samo 6km od Kraljeva prema Mataruškoj Banji. Zadužbina je kralja Stefana Prvovenčanog (1195 – 1223) i jedna je od najvećih svetinja srpskog naroda. Gradnja glavne manastirske crkve Sv. vaznesenja započeta je oko 1206. godine, a završena pre 1217.g., kada je njen ktitor dobio kraljevsku krunu iz Rima.

36715361.jpg

• Podržavam 1

• Ne silazi, 6564 postova
  • Motocikl: đački pešački

A sta mislite da MIsi Pei-u rezervizemo jednu sobu :zvizduk: , da bi mi ostali mogli na miru da spavamo. Mislim da je i Djunta za jedno takvo jednostavno resenje. :lol: :lol: :lol:

Za Mišu će te morati jednu duboku zemunicu da iskopate pošto sam je primoran da pauziram od vožnje neki period zbog medicinskog razloga.

• Svrati ponekad, 181 postova
  • Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom

Ko je bio na Gocu pre dve godine zna kakvi su predeli i putevi. Ima svega na putevima ali najvise kamenja. Ko dolazi na rock festival a hoce da ide i na ednduro turu moj predlog Vam je sa Žicke starne do Stolova (ili Mat. Banja Crna reka - Stolovi), pa Kamenica, ispod ski staze Goč, Željin, Ploce, Mitrovo počje, Banjska strana Goča, Gočko jezero, makadamom do kraljevačke strane Goča - pristojna tura. Ko ima putne gume oprez.

• Podržavam 1

• Drug član, 1423 postova
  • Motocikl: Honda CRF300L

Da li posotji mogucnost da se od Knica stigne do Sirce tj Kraljeva a da se ne ide Magistralom? Preko Trgovista ili Cvetke, sa leve ili desne strane Gruzanskog jezera?

• Rodjena na motoru, 735 postova
  • Motocikl: Honda hornet - Night Fury

Iscitah ja lepo sve stranice ove teme....ja u sredu ako da bog palim za vrnjacku banju pa u cetvrtak ili petak idem da kampujem na festivalu...e sad vi dragi moji offroad driveri....ako se brinete za kamp,ko ce da vam cuva stvari i slicno lepo se parkirate kod mene paaaa vi na svoju stranu...ja planiram da se kupam,suncam,ucim i uzivam u dobroj muzici te mi nece biti tesko da pripazim na stvari....ali tu postoji samo jedna zackoljica....neko od mojih Beogradjana da me u nedelju vrati za BG(Vlajko,Popsy ili neko treci 1zvizduk.gif).....jer decko sa kojim idem se vraca nesto kasnije posle nedelje a meni to ne odgovara....

1moto3.gif1moto3.gif1moto3.gif1moto3.gif

• Ne silazi, 5562 postova
  • Motocikl: XT1200Z Super Tenere

Da li posotji mogucnost da se od Knica stigne do Sirce tj Kraljeva a da se ne ide Magistralom? Preko Trgovista ili Cvetke, sa leve ili desne strane Gruzanskog jezera?

Postoji put iz Kragujevca...ide preko Grosnice i Gledica (gledicke planine) i izlazi u Cukojevac, bas sam u subotu prosao tim putem, super je priroda.

Sa druge strane postoji put od Bumbarevog brda (pored Knica) do Tavnika.

• Drug član, 1423 postova
  • Motocikl: Honda CRF300L

Postoji put iz Kragujevca...ide preko Grosnice i Gledica (gledicke planine) i izlazi u Cukojevac, bas sam u subotu prosao tim putem, super je priroda.

Sa druge strane postoji put od Bumbarevog brda (pored Knica) do Tavnika.

Eto nama odlicne ture za povratak preko Gledackih planina jer cemo imati vise vremena za lutanje ;-)

Ja sam gledao nesto da posle Knica idemo Guncati-Cvetke-Oplanici-Sirca-KV. Na Google Earth deluje da moze da se prodje, pa cemo mo probati.

• Drug član, 1826 postova

Zna li se tacno kad i odakle se planira polazak na voznju?

Ja u petak posle posla palim za Kraljevo i nocio bih kod rodbine, tako da bi bilo dobro da znam unapred, da ne okasnim. ;)

• Zainteresovan, 639 postova
  • Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere

Voznja je planirana za subotu u 09:00, a pokret je naravno iz kampa, a kamp je na keju na samoj obali Ibra ;)

http://maps.google.com/maps?msid=201635711314111917301.0004a6398b6516bb076f6&msa=0&ll=43.723894,20.68938&spn=0.013227,0.033023&t=h&z=16

• Advanced DJ Member, 4305 postova
  • Motocikl: Šarulja queen RD04

Plan za cetvrtak..podne-popodne..

Popsy i ja krecemo za Kosjeric gde kupimo Kepu i Bobana, Jager stize iz SU i paklena petorka :moto3:

pici pici Ibar vodo.. :D

Ako hoce jos neko da se prikljuci, neka vice..

• Drug član, 1366 postova
  • Motocikl: Orion craus 49

Možda dođem i ja! :lol: Izgleda da mi sutra stiže generator iz BGa. :)

PS. Nađite prazno mesto na motoru. ;)

nalepnjaja_s.png

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja