Slaninar 630 Napisano April 1, 2011 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan Po onome što kažu u agenciji za registracije, od maja (meni regisracija isiče u junu) bi trebalo da se praktično prepolove cene osiguranja i poreza za motore preko 50 ccm. Nezvanično, kažu da se digla frka zbog onog s Putinom i motorašima, pa su se političari bacili u brigu. Tačna cifra popusta po kubikažama će biti poznata u toku dana, pa ću javiti blagovremeno za apdejt. 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano April 1, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13099 Napisano April 1, 2011 Ne silazi, 7451 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nekako mi ovo deluje previse dobro da bi bilo realno. Mozda i nisam navikao na dobra desavanja pa sam skeptican. Iskreno se nadam da je Slaninar upravu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 1, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan a ono bese danas prvi....april.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano April 1, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Ko se primio i naseo,dobar je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano April 1, 2011 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan a-pri-li-li-li Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano April 1, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Obzirom da se prilikom registracije plaća osiguranje trećeg lica tj za naknadu štete koju bi vozilo moglo da napravi nekom trećem učesniku u saobraćaju a kad znamo kolike su mogućnosti za to i koliko je u praksi takvih slučajeva osiguranje za motore bi trebalo da bude zanemarljivo, manje nego za bilo koji auto. No ne funkcionišu stvari na taj način i verujem da je ovo neki hoax ili igra toplo-hladno prilikom koje će neka taksa pojeftiniti za sto dinara a recimo tehnički poskupeti za par hiljada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano April 1, 2011 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Bilo mi je lepo par sekundi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano April 1, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan He , dobra fora !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano April 1, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Bar na tren da se ljudi ponadaju... Inace Mnogo je lepo da bude istina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nexteen 22 Napisano April 1, 2011 U prolazu, 91 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha TZR 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ma opsta ludara u agencijama , ja bio u dve , svaka prica svoju pricu Jedni kazu da je potrebno uraditi tehnicki + osiguranje , a druga kaze da bi po pravilu trebao biti full registrovan ali da je dovoljno da samo uzmem polisu te da za tehnickim nema potrebe i da se slepam kao i svi skuterasi Ja uzeo samo polisu , i steta sto je 1.April jer bi mi ova inf. mnogo znacila Jebem li ga kako ce policija na to sve gledati , mozda da se stavi hiljadarka u saobracajnu za svaki slucaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano April 1, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan I've just been pranked! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano April 1, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Po onome što kažu u agenciji za registracije, od maja (meni regisracija isiče u junu) bi trebalo da se praktično prepolove cene osiguranja i poreza za motore preko 50 ccm. Nezvanično, kažu da se digla frka zbog onog s Putinom i motorašima, pa su se političari bacili u brigu. Tačna cifra popusta po kubikažama će biti poznata u toku dana, pa ću javiti blagovremeno za apdejt. Ovako su nas pre par godina stvarno "zayebali". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano April 1, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan idite bre judi u persun Taman sam pomislio da se situacija popravlja,kad ono Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano April 1, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Putin i ekipa ne voze skutere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano April 1, 2011 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Koja nada kada sam video naslov. Svaka chast za zez,ja se zaleteo opasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano April 1, 2011 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Slaninar - čini mi se da ovi tebi ne veruju... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano April 1, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Ko bre ne veruje? Eto meni je prošle godine za r100rt bilo 25 iljada registracija a ove je pojevtinila na 28 iljada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1657 Napisano April 1, 2011 Drug član, 813 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan primih se i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3248 Napisano April 1, 2011 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan I've just been pranked! Me 2! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano April 1, 2011 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan I meni je pojeftinila! Prosle godine 17020,od cega je 2000 bio tehnicki,a sada 19880 od cega je tehnicki 700 din,jer nisam hteo kod ovih za 2000. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran_vs 15 Napisano April 2, 2011 U prolazu, 46 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan idite bre judi u persun Taman sam pomislio da se situacija popravlja,kad ono +1,taman sam pomislio da se neko iz vlade prizvao zdravoj pameti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 2, 2011 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Eto meni je prošle godine za r100rt bilo 25 iljada registracija a ove je pojevtinila na 28 iljada.E, tvoj BMW je izvučen iz robnih rezervi, pa podleže posebnim taksama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano April 2, 2011 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan Što bi braća Hrvati rekli, travanjnjnj. Lepo vreme za vožnju, vikend. Radost! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
КГБ 11 Napisano April 2, 2011 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Дорћол Motocikl: Honda Dylan 150cc Prijavi odgovor kao problematičan свака част за травањњњњ јбг није чика Путин - Стаљин па кад каже да нешто мора то буде одмах тако 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...