Cilesd 171 Napisano Novembar 19, 2011 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko dimenzije semeringa prednje viljuske? A evo i mog mezimca: (Powered by frubar.net) 43x55x10 kayaba upside down viljuska kod mene. Thanks,jos ako staje 5,5dl ulja po stapu,to je to. To je to! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Januar 14, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Malo da osvezim temu... yamaha tt600s belgarda 93' u oglasima: kod mene: Sali joj jedno opasno farbanje,ali vec dve godine mi je bitnija oprema,benzin ili npr zamena potrosnog materijala.Nadam se da cu na prolece da je nasminkam kako dolikuje. Imam i jedno pitanje: Gde mogu da nabavim filter za vazduh i po kojoj ceni???Gde god gledam neki katalog,ne mogu da nadjem za moj motor,a smatram da je veoma bitna stvar. Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cilesd 171 Napisano Januar 14, 2012 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.primoto.rs/kontakt.htm Kad sam ja uzimao letos, cini mi se da je bio oko 20e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Januar 14, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na informaciji. Kakvog je kvaliteta i koliko cesto peres i sa kojim uljem premazes(ili natopis?) posle pranja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cilesd 171 Napisano Januar 15, 2012 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan Marka je Twin Air, dosta kvalitetan, sundjerasti. Imam motulov sprej http://www.moto-razbor.ru/components/com_virtuemart/shop_image/product/MOTUL_Air_Filter_4bb5f394acdda.jpg , a pranje zavisi od uslova voznje i kilometraze, proveravaj cesce pa ako je prljav operi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Januar 15, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markopn 1 Napisano Januar 16, 2012 U prolazu, 13 postova Lokacija: Paraćin Motocikl: Suzuki DR-Z 400 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna tacnu kilazu yamahe tt 600e? Nasao neke podatke na netu i negde pise 140kg, negde 160kg. Sta je istina? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Januar 16, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Znam da tt600s suva ima 135 kg,a sto se tice tt600e valjda ne bi trebala da ima preko 150(alanser,akumulator,mozda jos nesto) suva... Mada nemci na www.tt600s.de kazu oko 160.Verujem da se lako vozi jer je i malo niza od s verzije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 16, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan tt600s-140kg tt600e-160kg tt600r(ttr)-131kg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markopn 1 Napisano Januar 16, 2012 U prolazu, 13 postova Lokacija: Paraćin Motocikl: Suzuki DR-Z 400 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, ali mi stvarno nije jasno da je tolika razlika samo zbog startera. Imao sam tt600s i bila je dobra za off road, ali 20kg preko, ne deluje mi ohrabrujuce. A svidja mi se tt600e jer nema kurblanja, jbg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 16, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan imao sam belgardu tt600e....isto sranje kao i S...moze lepo da se tera...ja cak tu razliku u tezini nisam ni osetio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Januar 19, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Koje ulje sipate??? Do sad mi je bilo Motul 15-50 polusinteticko.... Da li da sipam neko drugo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cilesd 171 Napisano Januar 19, 2012 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim to isto Motul 5100, radi normalno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Januar 19, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Zadovoljan sam i ja, nego pitam posto nisam koristio nijedno drugo ulje. Ako ima neko da je drasticno bolje,da probam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Januar 19, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam cuo da je bel-ray thumper dobro ulje, a jeftinije je od motula, pa cu verovatno pri sledecoj zameni kupiti njega za moj XT, cisto da vidim kako se ponasa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Januar 19, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite o: Bardahl XTC C60 Off-Road ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Januar 19, 2012 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam cuo da je bel-ray thumper dobro ulje, a jeftinije je od motula, pa cu verovatno pri sledecoj zameni kupiti njega za moj XT, cisto da vidim kako se ponasa! mhm i ja razmisljam o tome. Gde ima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Januar 19, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan kao moto land http://www.motoland.rs/ je zvanicni uvoznik, ali na njihovom sajtu nema nista. Doduse, nisam pitao u prodavnici, oticicu sutra da pitam, posto mi je usput, pa cu javiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 20, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan u zadnjih 6 motora sipam iskljucivo seleniu.....nekad polu sintetiku nekad sintetiku....sve radi savrseno...motul me nece vise videti...pogotovo 5100 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Januar 20, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan GAvro, mozes da nam objasnis zasto? Ja sam sad sipao motul 5100, i stvarno mi se cini da je malo redje, ali sve radi ok... A ta selenia, gde ima da se kupi i koja je cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 20, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan sipao sam motul 51oo u par motora i menjac je bio mnogo tvrd i na nekim cak i malo krljao u saltanju. Ja sam seleniu uzimao kod drugara u prodavnici auto delova a fiata i alfu. Full sintetika je bila oko 900-1000din , polusintetika dosta jeftinija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 20, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.flitalia.it/it/fl/index.php na engleskom http://www.flitalia.it/en/moto/component/option,com_dspcatprod/Itemid,36/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2386 Napisano Januar 20, 2012 Andragog, 4964 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan 740 din 15-50 selenia sint u Cacku u prodavnici Kit komerc, verovotno ima i u BGu KIT KOMERCE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Januar 20, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Gavrolini - Jel si sipao motul 5100 u TT-a pa presao na seleniu i primetio veliku razliku? U cemu je razlika izmedju sintetike i polusintetike? Sta je bolje? Pare nisu bitne,na tome se ne stedi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2386 Napisano Januar 20, 2012 Andragog, 4964 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Pitanja o ulju su zabranjena, zbog gubitka vremana na beskrajnoj prici !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...