ZZ 424 Napisano Mart 30, 2011 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Evo, reših i ja od kad sam ga kupio da ga sređujem malo... Ovakvog sam ga doterao pre 3 god...i odma' sam znao da će tu biti chop-chop Eto...da podelim moje mladalačke idejice sa vama... Pa ko zna...možda nekom zatreba.. Što bi rek'o Lane: "Ne može da škodi, a čim ne škodi znači da koristi" E sad, pošto nisam mog'o da iskuliram ovaj penzos guvernal, naručih veći iz LOUIS-a Mada...opet mi je to bilo malo...reših da ga nadogradim "home-made" vikendom Na te postojeće sam dodao 6cm... I to mu ispade ovako nešto... Zadovoljstvo je trajalo kratko...a pored duge ruke reših da stavim 2 ručne granate Nekako je lepše da imaš veći 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Mart 30, 2011 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Tu su bile neke stvari koje sam morao odma' da otklonim... Primetio sam da dosta ljudi vozi mat vile... Ali jedan dan je dovoljan da se to promeni Zatim reših da i ovu juniverzalnu tablu pozadi zamenim custom fori 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Mart 30, 2011 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan I onda zadnje dve nedelje reših da skidam "penzos" sisi i ovo postojeće sedište zamenim...ta-da-da-dam Ipak...lepo je da se u vožnji čuje old school zvuk opruga "fr-fr-fr-fr" Rekoh ajd' da vidim kako će ispasti...i da li će nešto... Malo sam burgij'o da spustim zadnji blatobran da ide uz liniju gume Fabrički mi se nije sviđao ovako podignut 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Mart 30, 2011 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Odlučih se da ga farbam...da izađem u nekom svetlijem izdanju... Boju sam izabrao...pa mogu reći da sam prezadovoljan... Ima nekoliko nijansi...od crvene preko narandže do malo zelenkaste sa belim (epa belu boju nisam moga' da stavim ) šljokicama... Neka kameleon boja.. I za vikend ga sklopih... To nije sve...ostaju oba sedišta...javiću se ovih dana kad ih završim Tu bi kontinjud... 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Mart 31, 2011 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast,prelep je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Mart 31, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, lepo, svaka cast. Da se ja pitam, stavio bih veci far napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Mart 31, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Lepo si ga odradio. Al ce da te cepaju ramena 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano April 2, 2011 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Lepo si ga odradio. Al ce da te cepaju ramena Ma jok...znaš da sam ja dugačak...il' to beše kad se meriš pred sam kraj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano April 3, 2011 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Sedalo je fixirano...jošte samo da se oblože instalejšns 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sheik 23 Napisano April 6, 2011 U prolazu, 50 postova Motocikl: Golden Dragon Prijavi odgovor kao problematičan E vala ti zgodna ova farba pravo, ono bas ka' iz filmova Vrh su ove sitnice sto si odradio, mnogo bolje izgleda, samo napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano April 19, 2011 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan Bole te uvce imas dve stopaljke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano April 19, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Super izgleda, mada ne znam koliko ti je udoban sa ovoliko podignutim guvernalom?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano April 19, 2011 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Bole te uvce imas dve stopaljke Uuu, noću opasno izgleda Super izgleda, mada ne znam koliko ti je udoban sa ovoliko podignutim guvernalom?! Ja vozim ape iznad ramena još od 2006-te...u početku mi je bio problem, sad 'ladno po 250-300km bez pauze, navikneš se Inače sad sa ovo solo sedište opruge su me podigle malo, pa mi je sad u visini ramena 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano April 25, 2011 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Evo, mala vožnja ovih dana i bolje sliDŽe Samo još nisam presvuk'o instalacije 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Maj 1, 2011 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Sedalo je fixirano...jošte samo da se oblože instalejšns 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 1, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo.. rad za svoju dusu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlexTheGreat 0 Napisano Maj 4, 2011 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ooooo, znaci gotovo, gotovo. I ispod sediste si nabacio kožu. Svaka čast ovako izgleda mnooogooo bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Maj 4, 2011 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Samo mi ostaje još zadnje sedište...stavio sam eko kožu, da mi ne pusta vodu na instalacije... Sad kad dođem od fax rešavam zadnje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Jul 14, 2011 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan I ovih dana malo rađeno zadnje sedalo... Tol'ko...za sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Jul 14, 2011 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motor,lepo si ga ofarbao a posebno mu dobro stoje sedišta.Svaka čast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoNS 101 Napisano Avgust 2, 2011 24/7, 42 postova Lokacija: Maradik Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K8, Yamaha MT03 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima ta boja neku oznaku, broj, ime? I ja bih moj da prafarbam u slicnu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Avgust 2, 2011 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima ta boja neku oznaku, broj, ime? I ja bih moj da prafarbam u slicnu ! Ne znam za oznaku, samo traži kameleon narandžu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Septembar 29, 2011 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Gledam izašle serije na youtubetu, The Great Biker Build Off, pa rekoh da čačnem nešto oko bajk da se "sredim" FAP-ski migavac sam zamenio manjim...sad brže ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OpFor 225 Napisano Octobar 6, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd (Banjica II) Motocikl: V-Star 1100 Silverado Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motor Samo mi uskace u oci ona mreza na rezervoaru. Jeste prakticna, al' po mom misljenju gre'ota za bajk. Ja sam na moju Yamahu stavio apehanger-e, ali one "medium" jer nisam imao 00 da uzmem one vislje - sada me dusa boli jer ovako izgleda fenomenalno. I jedno pitanje: jel' je komplikovano ispolirati vile, kako si to uradio i kako se ponasaju (prasina, kamencici sa puta, muve, bubamare i sl.)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Octobar 7, 2011 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Одлично урађено Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...