Jump to content

Moto Zajednica

AlexTheGreat

Članovi
  • Broj tema i poruka

    3
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

AlexTheGreat's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Ooooo, znaci gotovo, gotovo. I ispod sediste si nabacio kožu. Svaka čast ovako izgleda mnooogooo bolje
  2. Evo da se javim i na temi o ovom motoru... Vec sam dosta informisan, i sve sto se tice KLE je super, i mogu reci da mi je i glavni pik za potencijalnu kupovinu. Naravno, polovan bi dosao u obzir, posto nov, koliko god da je jeftin ipak je za mene skup. E sad ono sto me najvise muci oko KLE-a je to sto mnogo ljudi pise da nije za ljude nize od 180cm, a neki cak pominju i 185cm... To je jedina stvar koja bi mogla da me odbije od ovog motora, i naravno morao bih da probam kako bi izgledalo voziti ga sa mojih 173cm... Dosta komentara sam nasao da je problem za one koji su nizi od navedene visine. Jel znate vi nekog ko vozi KLE i da ima oko 175cm ili cak i da je nizi od toga?
  3. Citam temu da vidim da li je neko naveo ovu kafanu i u poslednjem postu na temi ova kafana... Kada ovde narucite da jedete dobijate 3 salate gratis, lepinje su im uvek sveze ispecene na drva i hrana je super, i uz sve to mnoooogooo jeftina.
  4. Pozdrav svim clanovima... Ja sam Aleksandar iz Vladicinog Hana, za sada ne vozim nista... Vozio sam tomos apn ranije (kao i vecina) a sad planiram ovog proleca da polazem za A pa da nabavljam nesto vece. Enduro motori su mi omiljeni. Toliko od mene za sada.. Ukljucivacu se u diskusije gde mislim da bi imalo sta da napisem. Jos jednom pozdrav svima!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja