đunta 4171 Napisano Maj 12, 2011 Ne silazi, 6533 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Dobio danas table, pa gde ima u Beogradu, relacija Miljakovac,Voždovac, Vidikovac... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Maj 16, 2011 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Ima u Gang Land-u novi ramovi za tablice. Cene se krecu od 180 din za najobicniji pa do 300 din za neki u stilu karbona ili hroma. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Maj 16, 2011 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas u Biker House u Zemunu pazario lanac i dobio ram sa reklamom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Maj 21, 2011 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan da li je tacno da nove tablice ne smeju da se buse? ja planiram da probusim i zasrafim za nosac, kao i ovu sad... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kasperski 1 Napisano Maj 21, 2011 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan da li je tacno da nove tablice ne smeju da se buse? ja planiram da probusim i zasrafim za nosac, kao i ovu sad... Mislim da su tolerantni po tom pitanju ukoliko nije narusena citljivost podataka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Maj 21, 2011 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan ja sam cuo da nove ne smeju da se buse, jer su kao zvanicni dokument itd itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kasperski 1 Napisano Maj 21, 2011 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja sam cuo da nove ne smeju da se buse, jer su kao zvanicni dokument itd itd... Evo link http://www.rts.rs//page/tv/sr/story/22/RTS+Satelit/848880/SAT.html preuzmi fajl i odgledaj od 16'31" do 17'19" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Maj 23, 2011 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan zahvaljujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kasperski 1 Napisano Maj 24, 2011 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zanimalo i mene (pre busenja) a nije bilo lako pronaci...znaci burgija i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Maj 24, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan obezbedio mi Loshmi iz GM motoa. kontam obratiti se njemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
100rs 9 Napisano Maj 26, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMWK100rs Prijavi odgovor kao problematičan Poklonio,namestio i rekao da mi je motor fantastican. Rausa za predsednika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
КГБ 11 Napisano Jul 1, 2011 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Дорћол Motocikl: Honda Dylan 150cc Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam juče u Plattneru dobio tri komada Ti likovi u platneru su prave stoke pogotovo onaj mali neki je novinar za motore bio ili još jeste, ali maltene me je izbacio iz salona i drao se kao nepoklanjaju oni ništa i nikome eventualno jedan samo njihovim kupcima, a za ostale je 300 din ja normalno ušao pitao jel ih i dalje daju reklamne ramove jer mi bilo usput posle ljermontove - a oni tako idiotski neme više videti neće čak i ako mi se bude kupovala yamaha 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelena599 419 Napisano Jul 2, 2011 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan Ima ih Automika - Prvomajska, Zemun, negde oko 180,00 imitacija karbona, a videla sam ih i u Motoghost - na Vračaru u Cara Nikolaja , isto oko 200 dindži ali najobičnije crne i srebrne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unknone 27 Napisano Avgust 4, 2011 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan moze i mala brusilica i ko iz salona...veca je samo za beli obod sa strane... Ista prica je i kod mene...dosao sam kuci i kad sam probao da je stavim u stari ram poludeo sam Opet drzava smislila kako da nam uzme pare, ali nece mene za***ati. Pogledam malo bolje i vidim da fali 3-4mm da udje tablica. Brusilica u ruke, i za 2min eto tablice u ramu kao da je fabrika pravila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Avgust 11, 2011 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan ja sam ih dobio for free u Euro Sumaru, mada ja vozim Suzuki tako da je to nekako u paketu takoreci. ima u Guevari na NBGD-u i u Genglendu kao sto rece Majertsy. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Avgust 11, 2011 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ima BJB okvira za tablice u Moto - Laboratoriji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4171 Napisano Avgust 12, 2011 Ne silazi, 6533 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ima BJB okvira za tablice u Moto - Laboratoriji Pa dobro, kad sam bio da se "falim" kud ne rekoste. Sad "morate" ponovo po krug i da napravimo reklamni spot, mislim za okvire. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Avgust 12, 2011 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Octobar 17, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Ima BJB okvira za tablice u Moto - Laboratoriji jel ima josh uvek? ja nigde da nadjem tako da bi mi leglo ko 1 na 10, josh BJB Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Octobar 17, 2011 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja,samo sto nije bjb,pa ako hoces svrati da ti dam 063393536. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Octobar 17, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Inace tablica staje i u stari okvir bez nekih vecih problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Octobar 18, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan hvala ljudi, Nix mi nabavio negde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...