Funduk 29 Napisano Jun 18, 2007 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan ne pratis pricu Ukratko ... ides starim obrenovackim putem ... i sada svaki kafic za koji se odlucis ima prilaz gde mozes motorom da se spustis i kulturno ga parkiras uz kafic kao pravi shmele Pre ce da vide tebe koji parkiras lepo motor , nego indijanca koji prolazi 120 stazom (a pri toj brzini svejedno niko ne moze da ga prepozna imao kacigu ili ne ;D ) E vidis u tome mi i jeste problem sto zadnji kafic na koji mozes tom stazom da se spustis mi je na pola puta do moje destinacije tako da u svakom slucaju moram po stazi da vozim.A motor ostaviti ispred rampe ni u ludilu.Pricao mi je lik koji radi na rampi kako dodju dvojica-trojica sa kombijem i u roku od 4 ipo sekunde utovare motori i nestanu. . .pa ti razmisli gde ces sa motorom!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmo_McElroy 26 Napisano Jun 18, 2007 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan ne pratis pricu Ukratko ... ides starim obrenovackim putem ... i sada svaki kafic za koji se odlucis ima prilaz gde mozes motorom da se spustis i kulturno ga parkiras uz kafic kao pravi shmele Pre ce da vide tebe koji parkiras lepo motor , nego indijanca koji prolazi 120 stazom (a pri toj brzini svejedno niko ne moze da ga prepozna imao kacigu ili ne ;D ) A šta ako ideš u one kafiće sa suprotne strane? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Jun 19, 2007 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan ne pratis pricu Ukratko ... ides starim obrenovackim putem ... i sada svaki kafic za koji se odlucis ima prilaz gde mozes motorom da se spustis i kulturno ga parkiras uz kafic kao pravi shmele Pre ce da vide tebe koji parkiras lepo motor , nego indijanca koji prolazi 120 stazom (a pri toj brzini svejedno niko ne moze da ga prepozna imao kacigu ili ne ;D ) A šta ako ideš u one kafiće sa suprotne strane? Dosad je moglo normalno, prodješ glavnu rampu, pa onda onu kod Jezera, i ideš putem do kafića i samo se smandrljaš otpozadi u baštu... Lepše je sa kulturom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jun 19, 2007 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan skroz podrzavam zabranu voznje motocikla po bicklistickoj stazi. ima drugih puteva kojima se moze doci do zeljenog kafica... kao sto je i Dexterr rekao .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmo_McElroy 26 Napisano Jun 19, 2007 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan ne pratis pricu Ukratko ... ides starim obrenovackim putem ... i sada svaki kafic za koji se odlucis ima prilaz gde mozes motorom da se spustis i kulturno ga parkiras uz kafic kao pravi shmele Pre ce da vide tebe koji parkiras lepo motor , nego indijanca koji prolazi 120 stazom (a pri toj brzini svejedno niko ne moze da ga prepozna imao kacigu ili ne ;D ) A šta ako ideš u one kafiće sa suprotne strane? Dosad je moglo normalno, prodješ glavnu rampu, pa onda onu kod Jezera, i ideš putem do kafića i samo se smandrljaš otpozadi u baštu... Lepše je sa kulturom Znači ipak moraš da prodješ "pored" one druge rampe (jer je sigurno neće dići onaj čuvar,da te pusti) i samim tim ulaziš u zabranjenu zonu i praviš prekršaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Jun 19, 2007 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sve to stoji da nije u redu voziti biciklistickom stazom,samo kako doci do drugih kafica a da nisu na pocetku ili kraju ade nek naprave neku stazicu i za bajkere.Jeste da bi ponovo bilo zujanja,sta ces ima nas raznih. Ili nek naprave neko ogranicenje pa ako ga predjes i savata te murkan ne da platis 1000 dindzi nego 10000 dindzi. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 47 Napisano Jun 19, 2007 Zainteresovan, 565 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Voge SR4 Max Prijavi odgovor kao problematičan Pricao mi je lik koji radi na rampi kako dodju dvojica-trojica sa kombijem i u roku od 4 ipo sekunde utovare motori i nestanu. . .pa ti razmisli gde ces sa motorom!!!! Bukvalno zbog ovoga izbegavam da idem na Makisku stranu Ade motorom! Ako mogu ispred rampe, onda mislim da im na onom parkingu iza kafica treba jos manje vremena!! S'jedne strane te jure panduri zbog prekrsaja, a sa druge odes na pice i strepis da ne ostanes bez ljubimca...(ja iskreno nisam video prilaze za motor iza tih kafica :-[ ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Jun 20, 2007 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan e drugari ja svaki dan prolazim makiskom stranom bar jedan put dnevno a sve cesce i vise.Vozim beli piaggio free sa ogromnom crnom korpom nazad,uvek nosim bele naocare i lako me je prepoznati.moje radno mesto su one 4 drvene kucice na maksiskoj strani na kojima pise SPEAK EASY i KROKI kroasani.Ako me vidite vicite da stanem.Mozda vas i castim mini kroasanima Pozdrav!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Miki- 3 Napisano Jun 20, 2007 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa pazi realno...treba kazniti te koji mudruju ako ih zaustavi policija.. Brate mili zaustavio te neko ko ima autoritet, kome je posao da gleda da li neko ima kacigu ili nema i u svakom slucaju moze da te zeza za sta hoces, onda cuti i klimaj glavom i uvek ces super proci . E ako pocnes da mudrujes .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony 1 Napisano Jun 23, 2007 U prolazu, 94 postova Lokacija: Budva - Rezevici Prijavi odgovor kao problematičan Ako hoces na biciklisticku stazu kupi bajs!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDR 2 Napisano Jun 23, 2007 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan E svaka ti cast braco a ja se spremao da idem sa klincem , bolje da kupim detetu sladoled za hiljadarku ;) Za crvenu mozes i ceo frizider!! Hvala, koristan info! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...