Jump to content

Moto Zajednica

Upozorenje malo ali bitno. . .

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 237 postova
  • Motocikl: nista do daljneg. . .

ne pratis pricu   :)

Ukratko ... ides starim obrenovackim putem ... i sada svaki kafic za koji se odlucis ima prilaz gde mozes motorom da se spustis i kulturno ga parkiras uz kafic kao pravi shmele  8) Pre ce da vide tebe koji parkiras lepo motor , nego indijanca koji prolazi 120 stazom (a pri toj brzini svejedno niko ne moze da ga prepozna imao kacigu ili ne  ;D )

E vidis u tome mi i jeste problem sto zadnji kafic na koji mozes tom stazom da se spustis mi je na pola puta do moje destinacije tako da u svakom slucaju moram po stazi da vozim.A motor ostaviti ispred rampe ni u ludilu.Pricao mi je lik koji radi na rampi kako dodju dvojica-trojica sa kombijem i u roku od 4 ipo sekunde utovare motori i nestanu. . .pa ti razmisli gde ces sa motorom!!!!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 119 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S

ne pratis pricu  :)

Ukratko ... ides starim obrenovackim putem ... i sada svaki kafic za koji se odlucis ima prilaz gde mozes motorom da se spustis i kulturno ga parkiras uz kafic kao pravi shmele  8) Pre ce da vide tebe koji parkiras lepo motor , nego indijanca koji prolazi 120 stazom (a pri toj brzini svejedno niko ne moze da ga prepozna imao kacigu ili ne  ;D )

A šta ako ideš u one kafiće sa suprotne strane?

• Aktivirao se na času, 3281 postova
  • Motocikl: Tamić XL-1000V

Dosad je moglo normalno, prodješ glavnu rampu, pa onda onu kod Jezera, i ideš putem do kafića i samo se smandrljaš otpozadi u baštu... Lepše je sa kulturom 8)

• hoochie coochie man, 1239 postova
  • Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81

skroz podrzavam zabranu voznje motocikla po bicklistickoj stazi. ima drugih puteva kojima se moze doci do zeljenog kafica... kao sto je i Dexterr rekao ..

• Svrati ponekad, 119 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S

Dosad je moglo normalno, prodješ glavnu rampu, pa onda onu kod Jezera, i ideš putem do kafića i samo se smandrljaš otpozadi u baštu... Lepše je sa kulturom 8)

Znači ipak moraš da prodješ  "pored" one druge rampe (jer je sigurno neće dići onaj čuvar,da te pusti) i samim tim ulaziš u zabranjenu zonu i praviš prekršaj

• Svrati ponekad, 385 postova

Sve to stoji da nije u redu voziti biciklistickom stazom,samo kako doci do drugih kafica a da nisu na pocetku ili kraju ade

nek naprave neku stazicu i za bajkere.Jeste da bi ponovo bilo zujanja,sta ces ima nas raznih.

Ili nek naprave neko ogranicenje pa ako  ga predjes i savata te murkan 

ne da platis 1000 dindzi nego 10000 dindzi.

;D ;D

• Zainteresovan, 565 postova
  • Motocikl: Voge SR4 Max

Pricao mi je lik koji radi na rampi kako dodju dvojica-trojica sa kombijem i u roku od 4 ipo sekunde utovare motori i nestanu. . .pa ti razmisli gde ces sa motorom!!!!

Bukvalno zbog ovoga izbegavam da idem na Makisku stranu Ade motorom! Ako mogu ispred rampe, onda mislim da im na onom parkingu iza kafica treba jos manje vremena!! S'jedne strane te jure panduri zbog prekrsaja, a sa druge odes na pice i strepis da ne ostanes bez ljubimca...(ja iskreno nisam video prilaze za motor iza tih kafica  :-[  )

• Svrati ponekad, 237 postova
  • Motocikl: nista do daljneg. . .

e drugari ja svaki dan prolazim makiskom stranom bar jedan put dnevno a sve cesce i vise.Vozim beli piaggio free sa ogromnom crnom korpom nazad,uvek nosim bele naocare i lako me je prepoznati.moje radno mesto su one 4 drvene kucice na maksiskoj strani na kojima pise SPEAK EASY i KROKI kroasani.Ako me vidite vicite da stanem.Mozda vas i castim mini kroasanima :)

Pozdrav!!!!

• Svrati ponekad, 150 postova

Pa pazi realno...treba kazniti te koji mudruju ako ih zaustavi policija.. Brate mili zaustavio te neko ko ima autoritet, kome je posao da gleda da li neko ima kacigu ili nema i u svakom slucaju moze da te zeza za sta hoces, onda cuti i klimaj glavom i uvek ces super proci :). E ako pocnes da mudrujes .... :)

• Svrati ponekad, 133 postova

E svaka ti cast braco a ja se spremao da idem sa klincem , bolje da kupim detetu sladoled za hiljadarku ;) ;)

Za crvenu mozes i ceo frizider!!  :D

Hvala, koristan info!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja