bobang 23 Napisano Mart 27, 2011 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan BMW F650 93 godiste Kilometraza 71300 km Motor sam ja uvezao iz Nemacke 2008 god, na mom je imenu i registrovan je do 22. jula 2011. Kao sto se vidi na slikama ima rol bar (Hepco&Becker), povisen MRA vizir, kofer Motodetail od 42 litre (staju dve kacige). Stavljen novi DID lanac i lancanici pre 2500km, stavljen novi regler od Joske, nove zadnje plocice, akumulator stavljen letos, ulje sipao uvek Motul 5100 15W50. Zadnja guma ok, prednja jos moze ali ne bas puno. Ima fabricki BMW alat u njemu. Namontiran Joskin gadzet koji meri spoljnu temperature,pokazuje vreme, meri napon punjenja akumulatora, moze da steluje podmazivac lanca itd. Takodje na polici imam novi filter vazduha za njega mada se stari samo pere, imam dve nove NGK svecice i novu tank torbu na kaiseve koja nije ni jednom stavljena na motor. Trebalo bi sad zameniti ulje, a to cu verovatno uskoro uraditi. Cena 2300 eura. Telefon: 0655726874 Boban. To je valjda to. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 466 Napisano Mart 28, 2011 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan lep primerak, poznajuci bobana, ako on o svom motoru nije vodio racuna ne znam ko je... buduci vlasnik nece imati problema sigurno! sretno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano April 4, 2011 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Aj moze i 2200e! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano April 9, 2011 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos koja slicica... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano April 9, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ово морам да прокоментаришем човек упознах код Јошке кад је стављао чувени Геџет, мало се испричали разменили бројеве и после се чули пар пута да видимо за неке глупости итд....Елем оно што је мене одушевило код Бобана је то што човек стварно пази и чува и гледа .... једна детаљ ми је упао у око а то је полирање лонца ауспуха са унутрашње стране до гуме. Мислим да то све говори (то сам видео тада а видех и сад на сликама). Мотор за сваку препоруку. Него пријатељу на шта прелазиш сада? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano April 13, 2011 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Dzoks! Hvala na pohvalama! Da taj lonac sam te prve zime 2 dana u garazi lagano polirao, bio je kao ona cev (vidi se na slici) i bas je bez veze izgledalo....i onda je ispalo ovako kako je sad A secam se i kada si pitao za to. Dacu ti pastu da trljas i ti malo. Pa ima par opcija za sledeci motor, mozda najblizi je TDM. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano April 14, 2011 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan A moze i VFR 800 ako bude neki povoljan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano April 14, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Пази кад и ја размишљам о истим опцијама... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Jul 8, 2011 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan 2000 eura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vanjus 89 Napisano Jul 8, 2011 HTTP 404 page not found, 87 postova Lokacija: Futog Motocikl: suzuki freewind xf650 Prijavi odgovor kao problematičan Mali off - pitanjce... Koja je zadnja guma u pitanju, tražim sličnu šaru da nije Metzeler tourance? Ne vidim baš dobro na slikama. Hvala! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Jul 11, 2011 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste Metzeler tourance. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Jul 14, 2011 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da sam zaboravio da napisam da je servis uradjen, znaci novo ulje i filter! 2000e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chengelle 30 Napisano Jul 14, 2011 U prolazu, 43 postova Lokacija: Beograd-Jagodina Motocikl: Honda Cbr1000F (autobus) Prijavi odgovor kao problematičan ja sam zainteresovan,samo da prodam onu moju azdaju!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StariRatnik027 16 Napisano Jul 14, 2011 Ghost Rider, 65 postova Lokacija: Toplicki okrug Motocikl: Kymco KR-Sport Prijavi odgovor kao problematičan Izvini,znam da nije tema za pitanja ali ti kao vlasnik ovog motora mozes da mi das najbolje odgovore. Koliko trosi,cena registracije,tezina motora. Mnogo mi se svidja ovaj motor i BMW kao marka,izuzetan kvalitet. Ako ne sme ovde odgovori mi privatnim porukama. Hvala unapred Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Jul 15, 2011 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Cao! Pa sto se tice potrosnje nisam odavno merio ali ako se vozi bez naglog zavrtanja i do nekih 110-120 potrosnja je oko 4,5 cak i manje sam ja izmerio. E sad ako ga vozis po gradu i malo zesce popice verovatno 5-5,5. Registraciju prosle godine mislim da sam platio oko 16 hiljada, mozda malo preko. Tezina mu je oko 190 kg prazan, ali tezina ne igra ulogu posto je motor jako upravljiv i vozi se bas bas lako. Za po gradu je vrh, mozes proci gde god pozelis! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Jul 15, 2011 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan AJMO 1900 EURA!!!! Jos malo pa nestalo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rille 166 Napisano Jul 15, 2011 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motor, ljudi kakvo vreme došlo kada se ovakvi motocikli ne prodaju, strašno. Srećno sa prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Septembar 6, 2011 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Septembar 16, 2011 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima 1800e i hoce odlicnog BMW-a neka nazove! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cavka 8 Napisano Septembar 16, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: Bgd Motocikl: suzuki gn 250 Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor,zavidim tom sretniku koji ce ga kupiti.Sretno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan77 80 Napisano Septembar 16, 2011 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Aj da pitam, hoces da menjas za Apriliu Pegaso 96 ? Slicni su motori a i doplatio bih nesto, da se bar nesto desava Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Septembar 20, 2011 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na ponudi ali ipak ne. Moze neki TDM 98+ , bandit, hornet, eventualno yamaha x-max.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 466 Napisano Septembar 24, 2011 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan da li je jos aktuelno??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Septembar 24, 2011 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Jeste Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Septembar 24, 2011 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na ponudi ali ipak ne. Moze neki TDM 98+ , bandit, hornet, eventualno yamaha x-max.. Lepotica bas a za neki skuter ? samo da se ne ubijes Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...