Niksloter 382 Napisano Mart 24, 2011 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Šta mislite o Vemar kacigama? Gledam u Louis-u i cene su stvarno smešne, sve kacige se prodaju po ceni 49.95e (a cene su bile od 170 do 250e). Vredi li? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Mart 24, 2011 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Poručio. Kad stigne javiću utiske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Mart 25, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ne skida se postava kompletno ni na jednoj, najveci minus. Los izbor boja. Ni modeli nisu nesto. Nemaju "zavese" ispod brade, neka ima deflektor daha neka nema... A da su jeftine, jesu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1242 Napisano Mart 25, 2011 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Kupuj, kvalitet je super. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5129 Napisano Mart 25, 2011 Drug član, 1900 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mogu samo recu da se te kacige koriste i u MogoGP takmicenju, i imaju bolji kvalitet od nekih koje su popularne u srbiji(Nolan na primer) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1242 Napisano Mart 25, 2011 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Da li imaju bolji kvalitet od Nolana to je diskutabilno. Ali da jesu kvalitetne to je tacno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Mart 25, 2011 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim iz vaših komentara, niste baš nešto oduševljeni tim kacigama, a ja gledam staru cenu od 250e i nije mi jasno: kacige u tom cenovnom rangu su vrlo dobre. A Vemar? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 695 Napisano Mart 25, 2011 Drug član, 708 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan ja imam Vemar cross model i prezadovoljan sam.kopca se sa dva D,unutrasnja postava se skida. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 93 Napisano Mart 27, 2011 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan U cenovnom rangu 170-250e koliko bez popusta koshtaju su jedan od najgorih mogucih izbora i tih para NE VREDE. Za cenu na popustu su ODLICHNE i treba kupiti ako se nema za neshto josh bolje. Po mojoj proceni model od 250e vredi 150e. Precenjene i ne vrede tih para a srednjeg su kvaliteta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1242 Napisano Mart 28, 2011 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan interesuje me kako ste to procenili koliko vrede kacige. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6808 Napisano Mart 28, 2011 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam priliku da posetim fabriku,u kojoj su se nekada po vrlo interesantnoj ceni prodavale kacige koje bi imale gresku u grafici,neku sitnu neispravnost na tapacirungu itd... Od kako je dobar deo proizvodnje prebacen u Kinu,napravljena je i linija izuzetno jeftinih kaciga,ali nikako naustrb kvaliteta. Posto je firma italijanska,narocito za prodaju u svojoj zemlji i zemljama u EU,kacige moraju da prodju niz kontrola kvaliteta.One jeftinije,naravno,zadovoljavaju minimum kriterijuma obaveznih po zakonu.One druge,kojima je i cena visa,nista ne zaostaju za ostalim proizvodjacima.Sta mislite,dali bi neko ko zaradjuje za zivot trkajuci se i stavljajuci prakticno zivot na kocku izabrao ovu kacigu samo zato sto mu se svidjaju boje? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 93 Napisano Mart 28, 2011 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan interesuje me kako ste to procenili koliko vrede kacige. Jednostavno, uporedish ih sa kacigama istog cenovnog ranga. Ako ne verujesh meni, prochitaj testove. Uporedi recimo Vemar od 250e i EXO-700. Ili recimo Shark u toj klasi i Vemar ili bilo koju drugu marku. Matematika je jasna, chak i Uvex deluje kvalitetnije a HJC za te pare nudi HQ1 koja je cela od karbona i ODLICHNO ocenjena kaciga na svim testovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantelija 192 Napisano Mart 28, 2011 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Keeway Speed Prijavi odgovor kao problematičan Poručio. Kad stigne javiću utiske. Kako si porucio, direktno ili preko nekoga da ti donese? Znam da ljudi donose po narudzbini ali me interesuje kako si ti to uradio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Mart 28, 2011 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Imaš temu: Iskustva sa prodavnicama, pa odeš na: Roba iz Luisa. Tu izabereš dobavljača koji ti se dopadne. Ja sam poručio od Akoša, poslao sam mu PP sa porudžbinom, i dobio odgovor u kom je precizirao koliko košta roba, kad stiže i kako je mogu preuzeti. Izabrao sam ga zbog blizine i mogućnosti ličnog preuzimanja robe, pošto se mnogi žale na kurirske službe. A povrh svega već je mojim drugarima donosio robu, i nije bilo primedbi. Kaciga bi trebala stići početkom aprila, kad stigne javljam se. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1103 Napisano Mart 28, 2011 Drug član, 1123 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan A i u Krusevcu imas MOTO GAJIC koji se bave dovlacenjem robe iz LOUIS-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Mart 28, 2011 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vi baš ocrniste Vemar kacige. Ja nisam planirao da kupujem novu kacigu (imam flip-up, nemam integralnu), ali kad sam video poupuste, pomislio sam MOŽDA. Ali posle svih ovih vaših komentara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1242 Napisano Mart 28, 2011 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti kazem da je dobra onda je dobra Ja sam narucio za burazera. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Mart 29, 2011 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti kazem da je dobra onda je dobra Ja sam narucio za burazera. Pa jel znas da on ne zna da vozi sa kacigom koja ima vizir. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantelija 192 Napisano Mart 29, 2011 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Keeway Speed Prijavi odgovor kao problematičan A i u Krusevcu imas MOTO GAJIC koji se bave dovlacenjem robe iz LOUIS-a. Nisam znao da rade sa Louis-om, hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1242 Napisano Mart 29, 2011 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan @Rolle Oducicu ga ja od toka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantelija 192 Napisano Mart 29, 2011 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Keeway Speed Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam se sa dobavljacem, sutra da se vidimo da mu dam sifru kacige i velicinu. E sad me interesuje kako idu brojevi velicina za Vemarove kacige, obim glave mi je 57cm, da li to spada u M ili mozda ima neki medjubroj-SM? Ako neko ima jos neki savet neka napise veceras, posto sutra odoh da je kaparisem. Zanimljivo da proviziju ne naplacuju, koliko te roba kosta u Louis-u, po toj ceni dobijas na ruke. Prosto ne mogu da verujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 93 Napisano Mart 29, 2011 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Vi baš ocrniste Vemar kacige. Ja nisam planirao da kupujem novu kacigu (imam flip-up, nemam integralnu), ali kad sam video poupuste, pomislio sam MOŽDA. Ali posle svih ovih vaših komentara... Kupi Vemar slobodno! Sigurno da je bilo koja integralna Vemar bolja od flip up! Te kacige vrede mnogo vishe od 50e i za te pare ne mozhesh da kupish bolju kacigu trenutno 100%. Ne vrede onih 250e bez popusta i samo je u tome stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 93 Napisano Mart 29, 2011 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam se sa dobavljacem, sutra da se vidimo da mu dam sifru kacige i velicinu. E sad me interesuje kako idu brojevi velicina za Vemarove kacige, obim glave mi je 57cm, da li to spada u M ili mozda ima neki medjubroj-SM? Ako neko ima jos neki savet neka napise veceras, posto sutra odoh da je kaparisem. Zanimljivo da proviziju ne naplacuju, koliko te roba kosta u Louis-u, po toj ceni dobijas na ruke. Prosto ne mogu da verujem. To bi trebalo da bude M. Nemoj ispod toga da idesh osim ako necesh posle da prodajesh ili da prepravljash unutrashnjost. Mnogo je bitnije da ti odgovara kalup tj. unutrashnjost nego da ti bude knap a da te zhulja. Na kraju krajeva za iste pare cesh je prodati u svakom sluchaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantelija 192 Napisano Mart 29, 2011 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Keeway Speed Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Boki, javicu kako mi stoji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano April 1, 2011 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Meni stigla danas ova http://www.louis.de/...artnr_gr=503365 u M veličini.....nosio oko 35km, vizir dihtuje odlično, a skida neverovatno lako, kalup mislim da odgovara više ovalnom(duguljastom....kako god) obliku glave nego okruglom, malo je plića nego što bih ja voleo, oseti se šum u predelu ispod ušiju al dobro,potkapa rešava i to.....za ove novce sreća sreća radost ....pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...