Kanarinac 334 Napisano Mart 24, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle fabricki lonac je u pitanju, u super stanju, nema ostecenjai slicno. Ide u kompletu sa cevkom. Ne znam koliko su vam bitne slike ali ovako izgled skinut i ovo sto je na slici ide u kompletu A ovako to izgleda na motoru Cena bi bila 65 evra )) Ako je bas frka spusticu neshto.... Info ili ovde ili na 064 142 39 79 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Mart 26, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Mart 28, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano April 1, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan 60e? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano April 9, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano April 13, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan 55e!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano April 20, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se neko lomi da uzme, a stidi se da pita. Moguce je malecka korekcija cene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Maj 11, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Maj 27, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Auuu bre zar je moguce da nikome ne treba? Zadnja cena 50 evra. Ne mora samo na yamahu da ide, siguran sam da moze i na neki drugi motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Jun 15, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno i dalje, cena 50 evra.Lonac je u odlicnom stanju. Stoji mi i ne treba mi, a nekome moze bas lepo da posluzi. Ne mora obavezno za r6, pase i na neki drugi r od 600+ kubika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Jun 29, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Jul 16, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuleno je i dalje,a cena je 50e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Avgust 11, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan I dalje je aktuleno! Cena je samo 49,99e! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Avgust 13, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Poshto za kesh nema zainteresovanih, ajde da probamo sa nekom zamenom. Moze za neku tank torbu, nista veliko, uglavnom za po gradu. Neshto ovako bi bilo idealno http://www.hecosport.com/shop/images/ixs/Z7933-003speedzwartgroot.jpg Naravno uz vasu doplatu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Septembar 17, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde malo da dignem oglas iz mrtvih. Cena ista, i dalje me zanima zamena za tank torbu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alan_ford 0 Napisano Septembar 25, 2011 U prolazu, 4 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: hibrid, pegaso cube 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi ga uzeo ako nije mnogo bucan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Septembar 26, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Lonac je fabricki, nista nije cackano niti kopano po njemu. Znaci kako je izasao iz fabrike. Naravno mozes da ga otvoris, ali mislim da ce ti i ovako biti ok. evo ti moj broj 064 142 39 79 zovi me sutra posle 1, pa da se dogovorimo ako si i dalje zainteresovan. pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Octobar 4, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Lonac je prodat danas. Moze lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...