Mostarac 5075 Napisano Mart 22, 2011 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Molim kolege, ako neko ima ovakvu Hondu X 11, da napiše svoje iskustvo sa njom ! Ova je 2002 godište, prešla 19.500km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6725 Napisano Mart 24, 2011 Ne silazi, 6570 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ja da ponovim,posto sam ovde pisao,al' je nestalo...??? Licno poznajem coveka koji je prvi vlasnik jednog ovakvog primerka i pomagao sam mu oko pripreme za ovu sezonu. Uradili smo elementarne stvari vezane za odrzavanje,a kilometar sat pokazuje nesto vise od 70000km. Isao je ludak sa njome i na pistu,onako da ga mine zelja.Pola Evrope je prosao,a na njoj,sem potrosnih stvari nije menjao nista.Kvacilo malo pravi probleme,narocito kad se ugreje,ali se nadamo da ce sada sa novim uljem situacija da bude bolja.Verovatno je zrelo za zamenu,ali i dalje radi. Tezak je motor do zla Boga,ali kad krenes situacija je neuporedivo bolja.Mozda ce ti manevri na malo prostora biti problem,ostalo je sve po Hondinom receptu.Minimum respekta=veliko zadovoljstvo na duuuuge staze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Mart 24, 2011 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Ma raja svašta priča, te uvija se po krivinama, te ovo te ono, Bože sačuvaj. Znaš li koja je potrošnja, meni ovaj vlasnik kaže oko 7 litara. Nije malo, jer vjerovatno troši više. ova je stvarno dobra, kao nova je, šta joj je 19.000, po meni ništa. I ima samo pet brzina, to me čudi za ovoliku snagu ?! Meni i prednja viljuška djeluje tanko za onoliku snagu i težinu ! Ne znam, dvoumim se između nekog R i nje, stariji bajkeri mi govore da uzmem naked. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6725 Napisano Mart 24, 2011 Ne silazi, 6570 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast starijim bajkerima...ali ti uzmi sta ti srcu drago. Ja ovo cudo ne mogu da ti preporucim,jer sa njime nisam presao sveukupno vise od 2 km ,ali eto imajuci u vidu to prilicno lepo iskustvo,mislim da ces sto se tice tehnike za jedan dobar period biti bez problema. Ja sam se sa nakedima naputovao i nikada mi nije smetalo.Sa sportnjacima nisam imao takvih avantura,ali mislim da je na velikoj vecini neka velika dnevna kilometraza prilicno zamorna. Ima i tu naravno "pro i kontro",ali opet se vracamo na pricu vezanu za licne afinitete. Bilo koja sprava,narocito japanske proizvodnje,pristojno odrzavana moze da potraje godinama,a da ne daje nikakve probleme. Ti se jednostavno postaraj da to sto uzimas bude ispravno,kompletno i odrzavano.Pa sta god da je. Ja sam za originalne boje,pa nek' su i ruzne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Mart 25, 2011 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Druže, hvala lijepo na komentaru ! Kupio sam motor, napokon, Suza 750 K5, dosadilo mi više tražiti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22099 Napisano Octobar 13, 2020 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Imamo li svezijih iskustava sa ovom motorom? Postoji mogucnost da sebi pazarim jedan Kakav je u svakodnevnoj upotrebi? Ima li vizira i nosaca kofera? Ako je neko raspolozen da proda primerak u potpuno fabrickom stanju i ocuvan koliko je to moguce voljan sam da lepo i platim to sto trazim. Ponudite ovde, pp, sve jedno Hvala, Nenad. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2419 Napisano Octobar 13, 2020 Andragog, 4990 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan 5 brzina, jedna balans osovina u odnosu na dve koju ima Black Bird. Za malo da ga pazarim, prodat ispred nosa !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12750 Napisano Octobar 13, 2020 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Muka je za nosače kofera. Mislim da samo Hepco Becker ima namenski. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22099 Napisano Octobar 13, 2020 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan I ja jednu plavu iz Arilja, oko sitnica se dogovorili nismo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2419 Napisano Octobar 13, 2020 Andragog, 4990 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Nešto mi je mali sic za suvozača.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5599 Napisano Octobar 13, 2020 Drug član, 1401 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, N.F.S. je napisao: I ja jednu plavu iz Arilja, oko sitnica se dogovorili nismo.... Ако кренеш ка Ариљу немој да се не јавиш. Да свратиш на кафу. Ако шта треба око мотора јавни, проверићу ти, мала средина, знамо се. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22099 Napisano Octobar 13, 2020 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze, ja to onako razmisljam u napred sto bi se reklo Ta u Arilju je bila pre suzukija, delovala lepo bas... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Octobar 13, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan u novom sadu pazarene iz bgd 2 komada crne ,lepe,ali onaj poklopac prednjeg lančanika izaziva nelagodu kod skidanja nekog ko nije majstor.To rezultira curenjem masti ispod motora jer ga niko ne skida da bi čistio .Doduše ako lidlov sprej to nema eto rešenja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 373 Napisano Octobar 13, 2020 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan A ova? Honda x11 hornet WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda x11 hornet, 2002. godište, Naked, vozilo prešlo 14500 km, Beograd. Cena... Poznajem momka koji je vozi OK je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22099 Napisano Octobar 13, 2020 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Lepo deluje, kilometraza gotovo nestvarna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 373 Napisano Octobar 13, 2020 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan I otac i on voze motore. Bas se hvalio kilometrazom, ako te zanima mogu da ga detaljno islikam a mislim i da on zeli prelaz na nesto drugacije pa mozda mozete da se dogovorite 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22099 Napisano Octobar 13, 2020 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nema zurbe, ako u prolazu, bez obaveze kod njih ides ti uslikaj! Deluje stanje vrh (i cena je takva). Gledam oglase, drugar je zapeo da kupi moj motor a ja dok ne nadjem (i ako nadjem) necu mu predati svoju Suzy. Svestan sam da je GSX650F motor koji se lako prodaje a x11 vencanica... Do 3000eura bih je "klot" platio u stanju kao sa oglasa. Prosla mi je x11 "kroz prste" sto bi se reklo, ne uspeh da prodam satelisa na vreme... Medina iz V.Plane, kao casa, nudio je i Lukac ovde na forumu cini mi se.. Za 2800e "otisla". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 373 Napisano Octobar 13, 2020 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja oko cena nisam bas upucen. Stanje motora kada uporedim sa onim sto ti izbacujes je u stvari nemoguce uporediti. E sad moj licni dojam je da je nekako ceo nekako nekakav... 300x sam pio kafu na terasi hotela Srbija na čijem ulazu je i često parkiran i nikada me nesto nije privuklo pa cak ni da sednem a kamo li da probam. Sutra oko 11h sam tamo pa ako je Marko tamo pitam i proveravam sve i saljem ti. A VFR te čeka za vracanje u fabricko stanje preko zime ako si raspolozen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22099 Napisano Octobar 13, 2020 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Bez obaveza i hvala! Ta Honda stvarno deluje kao nesto sto bih vozio , izgleda prosecno (uopsteno, taj model) ne cudi me sto se za njom okrenuo nisi Moram (ako kupujem) to razumno da uradim, da kada ulozim neku vrednost ima.Zato i mislim da bih coveku samo vreme trosio obzirom da nam se planirane cene dosta razilaze.Sto se tvoje lepotice tice (honde), preko zime ne pipam nista, nemam uslove ni da ofarbam sta ako zatreba.Broj imas pa pa prolece da se vidimo.Sent from my SM-A202F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 373 Napisano Octobar 13, 2020 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ma moze, nikako da dodjem do KG da se upoznamo i prozborimo. Ako u oktobru bude neki dobar dan za voznju eto mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...