Jump to content

Moto Zajednica

BMW u pravim rukama...

Recommended Posts

• Drug član, 2247 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 800xc

Ovo pišem u potpunom afektu...

Slikam juče nešto na benzinskoj pumpi EKO pre kružnog toka kod bogoslovije. Staje šlep sa dva nova BMW motora jedan enduro, a drugi mislim da je bio R1200. Izlazi batica sa jagnećom frizurom i telećom glavom, sipa gorivo, nešto se smeška curicama što rade na pumpi, a potom se penje na prikolicu, pali onaj 1200, i onako hladnog krene da ga nekoliko puta besomučno zavrće u crveno, nebi li izazvao oduševljenje auditorujma na pumpi. Karike zveče gore od mog bivšeg MZ-a pred generalnu, jer ulje verovatno nije stiglo da proteče u motor. Ja gledam i ne verujem. Spuštam fotoaparat, počinjem da se derem  "EEEEEJJJ, HLAAAADAAAN MOTOOORRRR!!!!!!! KRETEEEENU!!!!"

Lik nastavlja da zavrće jer me ne čuje od količine decibela koje motor proizvodi. One devojčice ga zabezeknuto gledaju kakav je šmeker, a ja i dalje ne verujem šta vidim svojim očima.

Gasi motor, ulazi u kamionče sa nalepnicom BMW Radulović, i nasmejan nastavlja put...

U glavi mi onaj BMW znak, i mislim se u sebi - eeee, jadan je tvoj budući vlasnik...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 372 postova
  • Motocikl: MTS 1200s DVT

i ti odes kod Radulovica, kupis motor i ne shvatis da si upravo pustio pakao na sebe. ko zna sta jos rade sto se niko nije video  >:(

• hoochie coochie man, 1239 postova
  • Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81

ljudi aman ... zasto se cudite i zasto se sokirani toliko?!

zivimo u srbiji, zaboravili ste ?

• Drug član, 2314 postova
  • Motocikl: Yamaha XT600

Ziveo sam par godina u studentskom domu Karaburma, tik uz Radulovice... i ja sam video sta rade NOVIM BMW automobilima...

• Zainteresovan, 573 postova
  • Motocikl: SKUTERAŠ :)

fakticki mu dodje isto kupio bmw polovan iz uvoza (tamo gde ne smeju da se izivljavaju na robi pre prodaje) il novog kod radulovica

• Drug član, 1187 postova
  • Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014

Ma ko zna ciji su to motori, dal su uopste glanc novi i ko zna ko je taj sto je vozio. Mozda su i njegovi, mozda je i on Radulovic, pa moze sa njima sta hoce. Mozda su motori bili predhodno paljeni. Sto da se mi opterecujemo?  Da si ga pitao te informacije, pa i da ti bude krivo, ovako, njihova stvar. Ima nas raznih.

• Zainteresovan, 548 postova
  • Motocikl: Malaguti Madison s200

. Mozda su motori bili predhodno paljeni.

Ovo sam prvo pomislio! ali me demantovalo ono "..a karike zvece..."..  :-\

Ma bas te bre briga, neka se zapita njegov pretpostavljeni ko radi za njega.;)

• Super heavyweight, 641 postova
  • Motocikl: BMW F700 GS

Moze bembara mnogo toga da izdrzi i da joj nista nije.Nadam se da ce neko isturirati doticnog kretena do crvenog polja a mozda ce mu i bembara nekad uzvratiti - cudne su to masine - sa dusom. ;D

• Svrati ponekad, 375 postova

nije sugurno radulovic...takvi nisu dosli do novaca i kompanije tako se ponasajuci :(to je verovatno neki retard koji radi za njih....nego lepo nemoj da ti bude tesko,pa napisi mail kompaniji sa opisom sta si i kada video...to sigurno neko cita a prica se lako siri....nadam se da ce retard da na...be..i u najmanju ruku da leti sa posla ;D..a za bolje i nije...

• Drug član, 1300 postova
  • Motocikl: R1150GS

Ma ko zna ciji su to motori, dal su uopste glanc novi i ko zna ko je taj sto je vozio. Mozda su i njegovi, mozda je i on Radulovic, pa moze sa njima sta hoce. Mozda su motori bili predhodno paljeni. Sto da se mi opterecujemo?  Da si ga pitao te informacije, pa i da ti bude krivo, ovako, njihova stvar. Ima nas raznih.

Nije samo njihova stvar!

Ako bih se ja odlucio za nov motor, nikako ne bih zeleo da taj tako pocne svoju karijeru :(

• Zainteresovan, 554 postova

Naravoucenije:

Ako kupujete nov motor insistirajte da ga dobijete u sanduku i da budete prisutni na prvom paljenju...prosto!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja