Cope 215 Napisano Jun 13, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ovo pišem u potpunom afektu... Slikam juče nešto na benzinskoj pumpi EKO pre kružnog toka kod bogoslovije. Staje šlep sa dva nova BMW motora jedan enduro, a drugi mislim da je bio R1200. Izlazi batica sa jagnećom frizurom i telećom glavom, sipa gorivo, nešto se smeška curicama što rade na pumpi, a potom se penje na prikolicu, pali onaj 1200, i onako hladnog krene da ga nekoliko puta besomučno zavrće u crveno, nebi li izazvao oduševljenje auditorujma na pumpi. Karike zveče gore od mog bivšeg MZ-a pred generalnu, jer ulje verovatno nije stiglo da proteče u motor. Ja gledam i ne verujem. Spuštam fotoaparat, počinjem da se derem "EEEEEJJJ, HLAAAADAAAN MOTOOORRRR!!!!!!! KRETEEEENU!!!!" Lik nastavlja da zavrće jer me ne čuje od količine decibela koje motor proizvodi. One devojčice ga zabezeknuto gledaju kakav je šmeker, a ja i dalje ne verujem šta vidim svojim očima. Gasi motor, ulazi u kamionče sa nalepnicom BMW Radulović, i nasmejan nastavlja put... U glavi mi onaj BMW znak, i mislim se u sebi - eeee, jadan je tvoj budući vlasnik... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Jun 13, 2007 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan i ti odes kod Radulovica, kupis motor i ne shvatis da si upravo pustio pakao na sebe. ko zna sta jos rade sto se niko nije video Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jun 13, 2007 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi aman ... zasto se cudite i zasto se sokirani toliko?! zivimo u srbiji, zaboravili ste ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Jun 13, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sta rade motorima, ali sam video sta rade automobilima koji dodju na servis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Jun 13, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Ziveo sam par godina u studentskom domu Karaburma, tik uz Radulovice... i ja sam video sta rade NOVIM BMW automobilima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Jun 13, 2007 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan fakticki mu dodje isto kupio bmw polovan iz uvoza (tamo gde ne smeju da se izivljavaju na robi pre prodaje) il novog kod radulovica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Jun 13, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma seljaci bre!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Jun 13, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ko zna ciji su to motori, dal su uopste glanc novi i ko zna ko je taj sto je vozio. Mozda su i njegovi, mozda je i on Radulovic, pa moze sa njima sta hoce. Mozda su motori bili predhodno paljeni. Sto da se mi opterecujemo? Da si ga pitao te informacije, pa i da ti bude krivo, ovako, njihova stvar. Ima nas raznih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Jun 13, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan E moj Mikko, tako su i sa tvojim GS-om radili ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Jun 13, 2007 Zainteresovan, 548 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan . Mozda su motori bili predhodno paljeni. Ovo sam prvo pomislio! ali me demantovalo ono "..a karike zvece...".. :-\ Ma bas te bre briga, neka se zapita njegov pretpostavljeni ko radi za njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Jun 13, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Moze bembara mnogo toga da izdrzi i da joj nista nije.Nadam se da ce neko isturirati doticnog kretena do crvenog polja a mozda ce mu i bembara nekad uzvratiti - cudne su to masine - sa dusom. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Jun 13, 2007 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan nije sugurno radulovic...takvi nisu dosli do novaca i kompanije tako se ponasajuci :(to je verovatno neki retard koji radi za njih....nego lepo nemoj da ti bude tesko,pa napisi mail kompaniji sa opisom sta si i kada video...to sigurno neko cita a prica se lako siri....nadam se da ce retard da na...be..i u najmanju ruku da leti sa posla ;D..a za bolje i nije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jun 13, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ma ko zna ciji su to motori, dal su uopste glanc novi i ko zna ko je taj sto je vozio. Mozda su i njegovi, mozda je i on Radulovic, pa moze sa njima sta hoce. Mozda su motori bili predhodno paljeni. Sto da se mi opterecujemo? Da si ga pitao te informacije, pa i da ti bude krivo, ovako, njihova stvar. Ima nas raznih. Nije samo njihova stvar! Ako bih se ja odlucio za nov motor, nikako ne bih zeleo da taj tako pocne svoju karijeru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Jun 13, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Naravoucenije: Ako kupujete nov motor insistirajte da ga dobijete u sanduku i da budete prisutni na prvom paljenju...prosto! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...