Mito_Maniac 80 Napisano Mart 21, 2011 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Potreban mi je auspuh za Yamahu FZ6N 2008god i nisam uspeo nigde da nadjem tacno za taj model vec od FZ6N-a 2005god??Da li neko zna jel moze taj auspuh na moj model bez prepravki,to jest da li su potpuno isti?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Mart 21, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Pričaš o fabričkom auspuhu? Razlikuje se u principu samo katalizator, ali nije veliki problem prebudžiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Mart 21, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan meni se cini da je bila tema negde, mada mozda mi se ucinilo, ne znam ni gde sam video, valjda pase za model '07-'09, a kod starijih modela ne gadjaju se za neki mm (fali duzina), mada tu ubacis parce lima i sredjen problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Mart 21, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ili fali ili ima viška cevi u dužini od 70-80mm, ali ništa strašno, to može svaki auspuh servis očas da odradi. I nemoguće da ga niko nema, ima bar nekoliko članova ovog foruma koji su stavili Leo Vince. Potraži te teme i vidi ko ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki82 15 Napisano Mart 29, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fz6s 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice Leo Vinca za Yamahu Fz6 razlika je sledeca : Za modele od 2004 do 2006 godista cevka na kojoj se nalazi katalizator je kraca za 4 cm u odnosu na modele od 2007 do 2009. Pazario sam Leo Vince za modele 2007-2009 za moju Fz6 2004 pa sam morao da nosim kod majsotora koji vari argonom, kada se cevki skrati sve pase...Nije veliki posao samo treba da se uradi kako treba...Pozdrav za sve clanove... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzo 5 Napisano Mart 31, 2011 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd - B.J. Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti treba original auspuh mogu ja mozda da ti sredim svoj posto nameravam da promenim ove godine za drugi inace je u odlicnom stanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...