Lakiii 16 Napisano Mart 20, 2011 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima neko dobru kacigu da ponudi neka se javi... 064 222 99 63.. pozz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Mart 20, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja HJC FS10, nova nenosena, velicina S, crna, ima jednu ogrebotinu na vrhu ali nista strasno, kod nas je 270 evra, ja je dajem za 170e --------- Imam i polovnu, dobro ocuvana, nosena jednu sezonu ali uvek sa potkapom, JoeRocket RKT101, crvena, velicina S, dodatni srebrni vizir, bila 330e na popustu sam je kupio za oko 200e, dajem je za 150 evra sa sve srebrnim vizirom, vizir kosta 35 evra i pase sa hjc modela, HJ-09 (pase i na ovu FS10), bez ogrebotine obe kacige imaju svoju kutiju, onu vrecicu, uputstva, knjizice i onaj dodatak za nos, HJC ima ta 2 dodatka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Mart 21, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Napisi koja ti velicina treba da znaju ljudi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Mart 21, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Nit veličine, nit cifre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lakiii 16 Napisano Mart 21, 2011 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa nemam pojma za velicinu..kapiram da je S.. nekih 56cm mi je obim glave a do oko 100e bih dao .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Mart 21, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je već bolje, ali dobre kacige su 200+€ Da li si bio po prodavnicama? Veličine imaš ovde, ali je najbolje da probaš kacigu pre kupovine, zato ti predlažem da prvo pogledaš po prodavnicama. http://www.louis.eu/shop/groessen.php?GTYP=1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lakiii 16 Napisano Mart 21, 2011 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan nisam josh bio po prodavnicama, tek sam uzeo motor, sad sledi oprema xvala na savetu.. Aj kad sam vec ovde,iako malo skrecem sa teme, da pitam kako mogu da postavim xenon svetla na malaguti madison 250, koliko to koshta i gde..?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Mart 21, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ima više tema o xenonima, pokušaj sa pretragom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2962 Napisano Mart 22, 2011 (promenjeno) Drug član, 1169 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan A kacigu nemoj da trazis sa opisom "samo kvalitet" i onda da dajes do 100eur... Nije realno i nije lepo. Niko ovde nije sisao vesla. Zaboravio sam ono glavno... Nolan N103 n-com, nova, S vel. - 150eur Promenio Mart 22, 2011 član PremieRacing 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Mart 22, 2011 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Jel može ova? http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/56351-kaciga-na-prodaju/page__p__961438__fromsearch__1#entry961438 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lakiii 16 Napisano Mart 23, 2011 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj ti mene da uchish shta je lepo a shta nije..temu sam otvorio da bih nashao sebi kacigu, a ne da bi mi ti popovao..i ne vidim shta tu ima da bide lepo ili ne ako trazim kacigu shto boljeg kvaliteta do te cene. A kacigu nemoj da trazis sa opisom "samo kvalitet" i onda da dajes do 100eur... Nije realno i nije lepo. Niko ovde nije sisao vesla. Zaboravio sam ono glavno... Nolan N103 n-com, nova, S vel. - 150eur Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano Mart 23, 2011 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Evo prava kaciga za tebe po pravoj ceni. Firmu ne treba komentarisati, jer se zna šta je Shoei. Kaciga je kao nova, veličina S, nigde ogrebana, perfektna unutrašnjost i vizir. A cena 75 evra. Mogu ti poslati i brzom poštom ako se odlučiš. Evo i par slika, da vidiš o čemu se radi. Moj tel 063/75-22-157 Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Mart 27, 2011 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja Nolan flip up kacigu, plava, tvoja velicina, serija 100, ako hoces javi se dajem prijateljsku cenu. Vozio sam je na X8 tako da je ya tvoj maxiscoot odlicna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2962 Napisano Mart 28, 2011 Drug član, 1169 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj ti mene da uchish shta je lepo a shta nije..temu sam otvorio da bih nashao sebi kacigu, a ne da bi mi ti popovao..i ne vidim shta tu ima da bide lepo ili ne ako trazim kacigu shto boljeg kvaliteta do te cene. Kralju!!! Hiljadu puta izvini, nece mi se ponoviti... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos11 27 Napisano Mart 29, 2011 U prolazu, 75 postova Lokacija: bgd Motocikl: GSX 750 R K6 Prijavi odgovor kao problematičan e lakii svaka ti cast pa jos nisam procitao nesto ovako drsko na forumu Nemoj ti mene da uchish shta je lepo a shta nije..temu sam otvorio da bih nashao sebi kacigu, a ne da bi mi ti popovao..i ne vidim shta tu ima da bide lepo ili ne ako trazim kacigu shto boljeg kvaliteta do te cene. Kralju!!! Hiljadu puta izvini, nece mi se ponoviti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...