Jump to content

Moto Zajednica

Lakiii

Članovi
  • Broj tema i poruka

    16
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Lakiii's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

-16

Reputacija u zajednici

  1. Prodajem MALAGUTI MADISON RS 250 HITNO!!! 064/ 222 99 63 Motor je u extra stanju!!! 2004. godiste, presao 18500 km. Uradjen kompletan servis motora (kais,rolnice,prednje plocice,nosac motora,ulje, filteri,kociono ulje...) Od dodatne opreme ima upaljac, Givi kofer, ceradu. Motor bukvalno bez ulaganja, sednes i vozis! Jedino na njemu sto treba da se uradi, jeste da se registruje. Razlog prodaje je kupovina automobila. Kompenzacije me ne zanimaju. Cena je 2400e.
  2. Xvala druze, vec sam uzeo madisona rs250..i bash sam zadovoljan, ali neshto mi mnogo troshi bukvalno 7l, ne znam da li je to normalno ili ne..pozz
  3. Nemoj ti mene da uchish shta je lepo a shta nije..temu sam otvorio da bih nashao sebi kacigu, a ne da bi mi ti popovao..i ne vidim shta tu ima da bide lepo ili ne ako trazim kacigu shto boljeg kvaliteta do te cene.
  4. Lakiii

    xenoni pitanja

    Moze li mi neko reci kako mogu da postavim xenon svetla na malaguti madison rs250,koliko to kosta i gde, i da li je pametno i kratko i dugo da budu xenoni ???
  5. nisam josh bio po prodavnicama, tek sam uzeo motor, sad sledi oprema xvala na savetu.. Aj kad sam vec ovde,iako malo skrecem sa teme, da pitam kako mogu da postavim xenon svetla na malaguti madison 250, koliko to koshta i gde..??
  6. pa nemam pojma za velicinu..kapiram da je S.. nekih 56cm mi je obim glave a do oko 100e bih dao ..
  7. Ako ima neko dobru kacigu da ponudi neka se javi... 064 222 99 63.. pozz
  8. xvala svima na savetima...ali fizichki izgled je presudio uzeo sam malaguti madison rs 250..
  9. Kupujem Malaguti Madison S 200 ... !!! Bash sam taj model pikirao.. A ako nema takvih, moze i neki od 250cc, samo u extra stanju..!
  10. Xxaxaxa.. u pravu si pochinjem samo crvene da trazim
  11. Je l imao neko od vas piaggio X9 ? i kakav je ?
  12. ma ko ce po italiji traziti, a ne znam ni kako da ga dovezem
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja