Jump to content

Moto Zajednica

Skuter za 100e

Recommended Posts

• Drug član, 1050 postova
  • Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400

Prodajem skuter Rieju Peseo 50 4 takta , mashina ne lupa , ali fali dosta delova mene zajebo prodavac ja sam dao 150e plus prevoz ... 2007 godina , trajno registrovan na bachki petrovac ima tablicu

ali barem znam shta sve fali :

brava

prednja kocnica

karburatot i filter (ima karb al izgleda da je sjeban)

kapica za svecicu

automat alnasera i bendiks

dekl i kaish

slavinica goriva

mali zupchanik kurble , varijator vodjice

cdi

rieju2.jpg

rieju1.jpg

rieju3.jpg

063 8108 914 Dacha ... kome treba mogu razne kombinacije samo da izvuchem neshto para ... ili ako neko ima za 100e sve shto mi fali pa da ga kompletiram ...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Duh Bez Sekire, 1037 postova
  • Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250

Sorry za off, ali moram da iskomentarišem... Vrhunac na tome motorčetu je rezonantni auspuh za Tomosa apeenca :D Mislim, radio bi taj sulundar i na 4T mašini ali je ovako kad gledam cela kombinacija da umreš od smeha...

• Podržavam 1

• Zainteresovan, 563 postova
  • Motocikl: ktm 990

Sorry za off, ali moram da iskomentarišem... Vrhunac na tome motorčetu je rezonantni auspuh za Tomosa apeenca :D Mislim, radio bi taj sulundar i na 4T mašini ali je ovako kad gledam cela kombinacija da umreš od smeha...

haha bas, jebo mater ko ga okrechi tako...

• Podržavam 1

au bre bas te za'ebo... :jee:

kako onda znas da ne lupa kad alnaser ne sljaka kao ni kurbla? :zbunjen:

Pa otero kod majstora i upalili na bushilicu ;) heh , stavio majstor cdi svoj i upalio , ali nece primi gas , e sad dal je karb u qrcu ili nece zbog filtera u to ne ulazim ... bolje da puknem 50e nego 200 ;)

a laser sa tomosa ... radi posao , kome se ne svidja fala bogu 4T moze da radi i bez njega ;)

• U prolazu, 8 postova
  • Motocikl: Honda CBR 600 F

E i posle ljudi prichali da moj Repsol Free nije vredeo ni sto evra ccccc .... Niko se nece naljutiti bitno da je oglas na vrhu :D

• Podržavam 1

• Tutti Frutti, 668 postova
  • Motocikl: Pojela Maca

E a ja sam dugo snimao ovaj oglas na netu,mislim da je iz NS prodavac,tada kad sam gledao imao je jos 8-9 skutera na prodaju,sve kinezi i svi do 350e vrednosti.Malo mi bilo skakljivo kao fora zeza ga nesto karb pa zato nevuce lepo(a ovamo 10 skutera koje verovatno on sam sredjuje)odustao sam na kraju od te price izgleda sa srecom.

Ali kao sto neko napisa gore,zabodi ga na limundo,pocetna 10din ima da nagura tih 100e za dan sigurno,a posle toga kolko bude.Neces pogresiti sigurno,a i ako zastane na nekoj cifri,neko od kolega ce pomoci sigurno 8)

• Podržavam 1

• Zainteresovan, 438 postova
  • Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder

Ali kao sto neko napisa gore,zabodi ga na limundo,pocetna 10din ima da nagura tih 100e za dan sigurno,a posle toga kolko

bude.

Neces pogresiti sigurno,a i ako zastane na nekoj cifri,neko od kolega ce pomoci sigurno 8)

Yes, pa da prođe kao ovaj :stabre::hej:

o2z2k_screenshot072x.jpg

• Podržavam 1

ma limundo je mach sa dve oshtrice , ja tako prodao za 21 dinar skener za komp ... posle me mrzelo da ga poshaljem josh lik nije hteo aksom nego obichnom poshtom ... kuku lele ...

• Tutti Frutti, 668 postova
  • Motocikl: Pojela Maca

nemoze proci kao taj gore navedeni,zato sto smo svi iz razlicitih gradova,tako da mogu da nas poljube u .... A ovaj primer od gore je neki koji je verovatno bio bezobrazan,pa je sibao sve svoje aukcije sa svog drugog naloga sa iste ip adrese,treba biti umeren u svemu :zvizduk: i imati po 7-8 razlicitih naloga hahahahaha.SALA MALA

@dutchman ja sam uradio nesto slicno jednom prilikom,namerno.Kupio sam neke 2 kartice extra brojeve 061,platio 20e oba,jedan ostavio sebi a drugi stavio na limundo 10din pa dokle stigne i stigao je do 71dinar ahahahaha :jok: ostavio sam tako namerno do kraja,decko se javio kaze da je pobedio na aukciji,spakujem karticu i posaljem mu isti dan i kazem da samo plati postarinu i da ako se nekad sretnemo plati pivo.On bio odusevljen jer je mislio da necu hteti da posaljem zbog male cifre,a ja srecan sto sam usrecio nekog,to nekad puno znaci :takoje:

• Podržavam 3

• U prolazu, 50 postova

Secam se i ja tog skutera sa oglasa, ima vec jedno godinu dana, samo je bio sa vise delova ali ga je i tada nesto zezalo,paljenje, ili tako nesto.Jbg sta je tu je.

Ako ti treba pomoc pri licitianju na limundu javi,da neode bas dzabe,a u krajnjoj liniji i vredi valjda sto eura,pozz.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja