zander 13 Napisano Mart 17, 2011 U prolazu, 39 postova Lokacija: BGD Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Za sve koji su zainteresovani za Italiju, evo mojih iskustava i slika i zapazanja.... http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,185950.0.html 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavonac 81 Napisano Mart 18, 2011 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Varaždin Prijavi odgovor kao problematičan Već vidio ali vrijedi opet! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca dorcol 113 Napisano Mart 18, 2011 U prolazu, 66 postova Lokacija: Republika Dorćol Motocikl: Benelli TRE1130K Prijavi odgovor kao problematičan Obzirom da i mene čeka slično putešestvije za mesec dana (doduše ne u tolikom obimu) ovaj putopis mi je baš dobro došao kao neka vrsta "visinske pripreme". Jedina (i najveća) razlika je što mi se nisu poklopile karte (čitaj prinuđen) pa obilazimo Italiju automobilom. U svakom slučaju hvala za putopis i želim ti još puno sličnih pustolovina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...