Joseph B. 142 Napisano Jun 25, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim i sledece godine ako bude zdravlja i para... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar 31 Napisano Jun 25, 2007 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Odlican skup, dosta ljudi i u petak, a da dodam da je npr. u nedelju bio defile od 10.ak km, gde je bio dorucak i pice za dz. u neogranicenoj kolicini. Bili i neki japanci sto kruze svetom na biciklima.Mali detalj koji je bezveze: zasto se naplacivala kafa u nedelju ujutro? PS. Nusefkat dolaska pepersa je da su cene po gradu skakale cak i u toku dana(jutro-vece), a cena samo prenocista u centru u hotelu je u subotu bila 100 jevreja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Jun 25, 2007 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci,mislim da su svi koji prave skupove mogli u Indjiji da nauce dosta toga o dobroj organizaciji.Konacno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Jun 25, 2007 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Slike od subote ujutro (sa visine + Cizma i kolege nastavljaju prema NS-u), subota vece.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jun 25, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Jos slika? Ja sam bio bez foto opreme... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Jun 25, 2007 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ocena 10! Poseban pozdrav Obelixu, Yomanu, Helleni, Čehu, Josephu... Mnogo mi je drago što smo se upoznali. A sad...bežim! (ti Hellena znaš zašto) :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Jun 25, 2007 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, dobar, dobar i pored vrucine, bas dobar skup. Cekah da se oglase oni koji su ga imali kao premijeru al' vidim da se ne oglasavaju joste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Jun 25, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Nisam se puno zadrzavao zbog mog praga tolerancije na pivo koje je kostalo 60 din ali sve u svemu bilo je super. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Jun 25, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, dobar, dobar i pored vrucine, bas dobar skup. Cekah da se oglase oni koji su ga imali kao premijeru al' vidim da se ne oglasavaju joste Nikad kraci post! ;D ps.mora da ti bash bilo doooobro! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Jun 25, 2007 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan YOmane sunac ti je..m, kud okaci onu sliku de mi ispade stomacina, bojlercic moj, aaa kakvo ne postovanje prema zensko....ccc, mesto malo photoshop da to bude lepo i pristojno, obruka me.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ha ha, salim se....Hvalila sam se sa svoje bojlerce iako mi nije drago sto se ugojih tako Steta sto nismo duze ostali na skupu, ali ono sto sam bila, skroz OK Pozdrav za sve novoupoznate drugare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Jun 25, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Shta te briga...bash si Rock'n'Roll! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sarac 21 Napisano Jun 25, 2007 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Skup je bio EXTRA!Mnogo dobri i ljubazni domacini i stanovnici Indjije!Bilo je dosta ljudi a jos vise murije.Smetalo mi je dok se nisam otreso od alkohola!Posle ih nisam ni primjecivo!Jedina zamjerka je sto nije bilo hlada ni za lijeka!Srecom sam dosao u petak medju prvim pa sam uspio ugrabiti mjesto ispod brda,pored drveta tako da sam barem malo imao hlada.Motor mi je bio konstantno pod ceradom i kaze da mu nije bilo vruce!Pozdrav za Beogradjane koje sam upozno i bracni par iz Arilja!Extra se ljudi!Zivi bili... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jun 25, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Ajd' da malo cjepidlačim...ne zanam zašto,organizatori su ZATVORILI ŠANK u kampu poslije 03,30..????????? Zašto..???? Da se ne napijemo...?????Možda je neko zelio Colu,fantu ili neku vodicu da se "popravi"...ŠIPAK,šank ne radi .... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Jun 25, 2007 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan bio u petak na kratko...baksuz je dosao u cetiri sata kad buopste nije bilo vrucina ostao do 8...zveknula me kisa negde pred rumu..ali nista sreasno...jbg..na skup sam samo usao i malo iskulirao...posle sam kidnuo na bazence...i tamo upoznao neke drugarice...zatim pobegosmo u grad na cugu...a ja morao nazad...drugi put ce biti bolje..zao mi je sto se nisam video sa drustvancetom sa foruma...kad sredim aparat stavljam slikice mog vidjenja indije.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Six 51 Napisano Jun 26, 2007 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Inđija N45°2.154' E20°4.473' Motocikl: Nema :( Prijavi odgovor kao problematičan Evo fotografija koje sam napravio u subotu na skupu i nedelju u Maradiku na dorucku: Posto mi je ovo prvi moto skup u zivotu, verujem da nisam bas merodavan da iznosim utiske, pa cu mudro cutati i samo reci da je bilo .. pa vise nego zanimljivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Jun 26, 2007 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Klasicno dobra organizacija kao sto se i od Indjije ocekuje Svaka cast ! Odlican moto susret i svaka pohvala ljudima koji su odrzavali cicstocu moto skupa . Jedino sto mi se proslogodisnji skup vise svideo jeste zbog lokacije , mnogo je bilo lepse u Zoo vrtu. Vidimo se i dogodine ! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jun 27, 2007 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan najv ise motora na jednom skupu ja u zivotu do sadasnjem nisam video toliko motor na jednom moto skupu pcena cista desetka samo da se nije poklapao sa ikikindom bilobi jos vise motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Jun 27, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Vidite li da je moguce napraviti skup, a da motori ne budu ispred same bine, vec izdvojeni. Pucaci su bili u trecem planu po prvi put ove godine! Mesta vise nego dovoljno, ko je hteo da ne ogluvi od muzike i da na miru odspava mogao je odabrati mesto za kamp cak 100 metara dalje od iste (prvi put je to omoguceno). Odlicna organizacija, zaista veliki trud i sve pohvale za muziku. Pro-rok su fenomenalni. Uz Mitrovicu, najbolji skup ubedljivo. Sto se tice hladovine, nije ga bilo, ali to je visa sila, radovi u zoo, a ne postoji drugo odgovarajuce mesto u blizini. Zato smo imali bazen, letenje zmajem, voznju od 15tak kilometara do Maradika, klopu i pice u nedelju, a sto je po meni najbitnije, ljudi su dokazali da je moguce svce to organizovati sve to za samo 200 dinara po motoru :o Bas me interesuje sta ce reci cetristodinarci na ovo! Vec cujem:"lokacija-'iovde je bila'- dobre grupe-i ovde su bile-nema im opravdanja vise za pljacku.Muzika je pocela nesto kasnije, ali je kasnije i zavrsila. Imali smo i odlican striptiz i zezanje je bilo max! A sve to nam je zacinio Keichi Iwasaki koji putuje oko sveta na bajsu (javio mi se sada iz Subotice) svojim trik-majstorijama! Momci, svaka cast na trudu, najbolji ste i dozaz ste da i u Srbiji moze da se organizuje vrhunski moto-festival, samo ako neko to istinski zeli! Svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar 31 Napisano Jun 27, 2007 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 200 din. po osobi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Jun 27, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Mozda i po osobi, bio sam sam, ali kod drugih je 400 po coveku, motoru, iliti osobi ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2844 Napisano Jun 27, 2007 Drug član, 2755 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Mozda i po osobi, bio sam sam, ali kod drugih je 400 po coveku, motoru, iliti osobi ??? Pa to smo apsolvirali vec X puta... 400 din. po motoru, sa suvozacem ili bez , kod drugih, sem NS. Ja sam samim tim platio i u Indjiji 400. A cena od 200 je OK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano Jun 27, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je bilo odlicno cista desetka. Sve pohvale. Indjija je za sad nepobedivo u vodstvu ispred svih drugih. Naravno da uvek moze i bolje, ali za do sad vidjeno ovo je bas ozbiljna organizacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gogy73 Napisano Jun 28, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda i po osobi, bio sam sam, ali kod drugih je 400 po coveku, motoru, iliti osobi ??? Pa to smo apsolvirali vec X puta... 400 din. po motoru, sa suvozacem ili bez , kod drugih, sem NS. Ja sam samim tim platio i u Indjiji 400. A cena od 200 je OK. Ne mogu da verujem da se josh opterecujete sa cenom ulaza na moto susrete. K'o za NS , te skupo, pa ovo, pa ono, a SISE na dve bine bi da gledash za dz. Zamisli kakvi bi likovi uleteli da je neka jeftinoca. Ajd vishe ne serite o ceni ulaznice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar 31 Napisano Jun 28, 2007 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Dobro,necemo vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Jun 28, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan gogy73,shta ti bi, choveche?? Kakav rechnik,kakvo izrazzavanje...?! Ako ti se ne svidja pricha oko cena ulaznica ili bilo chega drugog, a ti nemoj da uchestvujesh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...