Stojke 1 Napisano Mart 15, 2011 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: G. Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima, Dajte neki predlog koje ulje da sipam u prednju viljusku, za Suzuki GS 500E, 1995 god? Semeringe kupujem nove, ako imate neki predlog gde ih kupiti povoljno, recite... Gledao sam sledeca ulja, ali ne znam koje ide za moj motor: http://www.shop.motobike.rs/index.php?_a=viewProd&productId=8471 800 din http://www.shop.motobike.rs/index.php?_a=viewProd&productId=8457 1400 din Hvala, Pozdrav, Stojke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goshy 134 Napisano Mart 16, 2011 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Bandit 1200, TDM 850TX Prijavi odgovor kao problematičan Poz druze, ja sam kupio semeringe u batajnici,nije bilo skupo,oko 1500 dinzdi,a za ulje ne znam jos,mada i ja treba da menjam kada vec menjam semeringe. Ako ti treba broj radnje u batajnici iscimacu se pa postaviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Mart 16, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan ajd da se ubacim, moguce ovo jeftinije, mada trebalo bi da se pita ako je w10 i ja na banditu trebam da menjam ulje pa pratim temu, isto vidim da imaju 4L ulja 10w40 isto za motor, ako ima neko iskustva sa njima neka javi. Sori za off. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Mart 16, 2011 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan ovo od 800 dinara. mada mozes koristiti i ulje za automatske menjace ATF ono je isto gradacije 10w ja sam ga koristio na svom suzukiju in nisam imao problema. i kosta od 300-500 din za litar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stojke 1 Napisano Mart 29, 2011 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: G. Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan ovo od 800 dinara. mada mozes koristiti i ulje za automatske menjace ATF ono je isto gradacije 10w ja sam ga koristio na svom suzukiju in nisam imao problema. i kosta od 300-500 din za litar Hoces reci da moze ulje za menjace ili bilo koje ulje samo da je gradacije 10w ???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Mart 29, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan meni su nudili u jednoj radnji w10 za 250 din, obicno masinsko, motulovo za stapove je oko 1.100, sta ima jedno sto nema drugo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stojke 1 Napisano Mart 29, 2011 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: G. Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako je tako, sto bi svi kupovali Motulovo...? Mada i ja koliko kontam, najbitnija je gradacija? Takvih ulja te gradacije ima koliko hoces u prodaji, naravno ne u motociklisticke svrhe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Mart 29, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda obicno nagriza plastiku ili gumice? evo motulovo: 100% Synthetic Hydraulic Fluids for telescopic Forks Upside down, with cartridge, and standard ones 3 Viscosities : LIGHT / MEDIUM / HEAVY 100% Synthetic –Ester based TYPE OF USE World Champion lubricant Motocross 500 All Racing, Cross, Enduro, Trial, Road Forks. FORK OIL LIGHT : Especially formulated for SHOWA and KAYABA upside down forks, and with cartridge. FORK OIL MEDIUM and FORK OIL HEAVY : Synthetic hydraulic Fluids for standard forks. PERFORMANCE Contains a special ANTI-FRICTION dope, making easier slidings. Stable absorbing in all temperatures. Anti wear, anti corrosion, anti foaming. Protection of gaskets. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Troublemaker 103 Napisano April 21, 2013 Svrati ponekad, 287 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kawasaki ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan I sta si na kraju sipao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 161 Napisano April 23, 2013 Svrati ponekad, 483 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan meni su nudili u jednoj radnji w10 za 250 din, obicno masinsko, motulovo za stapove je oko 1.100, sta ima jedno sto nema drugo? Ni jedno od ovih ulja ne nagriza semeringe, plastike. . . Fazon je u stisljivosti i ne menjanju viskoziteta pri temperaturi. U teleskopima se javlja velika sila trenja, a samim tim temperatura. Ako je ulje ne odgovarajuce automatski se menja ogibljenje, sto naravno nije pozeljno. Ja savetujem ulje vise gradacije za motore koji su presli preko 20000 km. Jedino öbicno"ulje koje moze zameniti originalno ulje je ATF (ulje za automatske menjace), cak u servisnim knjigama za starije motore i pise da se to sipa. Od svega je najbitnije sipati tacno koliko treba, Znaci spric i polako. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4323 Napisano April 23, 2013 motoras, 2488 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan ovo od 800 dinara. mada mozes koristiti i ulje za automatske menjace ATF ono je isto gradacije 10w ja sam ga koristio na svom suzukiju in nisam imao problema. i kosta od 300-500 din za litar Hoces reci da moze ulje za menjace ili bilo koje ulje samo da je gradacije 10w ???? Ne bilo koje ulje za menjace,vec ulje za automatske menjace. ATF Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano April 23, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan motul medium,to sam jedino nasao da kupim!kod mene ide 404 cm kubnih po stapu,po uputstvu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano April 23, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan @goshu ajde daj broj od te prodavnice i kako se zove ,trebaju mi semerinzi za viljuske,u louisu su 10 evra komad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stojke 1 Napisano April 23, 2013 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: G. Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan @goshu ajde daj broj od te prodavnice i kako se zove ,trebaju mi semerinzi za viljuske,u louisu su 10 evra komad Imas u prodavnicama KOMP(valjda se tako zove) i MOTOBIKE semeringe za 1000 din(2 komada), toliko su meni kostali kad sam ih kupio i jos me sluze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano April 23, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan ma za moj motor su neki specificni,39x51x8/10,5,trazio sam u svim katalozima po prodavnicama koje se bave prodajom i nema takav!daj telefone ako imas pa da nazovem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...