Gizmo 2 Napisano Mart 13, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Gizmo lux Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4508 Napisano Mart 13, 2011 Nemanja Stojanović, 1470 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan naskar, kantri, pikapovi i VELIKI motori. dobrodošli u teksas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano Mart 13, 2011 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Moj komentar : OVERKILL Ovo se kosi sa svim konceptima motocikla : ekonomican,lagan,lak za upravljanje. Iskompleksirani Amerikanci.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WeeDovnjak 10 Napisano Mart 13, 2011 U prolazu, 16 postova Motocikl: KinRoad XT 150-16 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se, uzasno preterivanje. Ali oni za bolje i nisu...sve dok se zabavljaju praveci idijotske stvari kao ovo...i ne razmisljaju mnogo...podobni su za kontrolu. To bi bio ukratno moj komentar.. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motofrik 11 Napisano Jun 15, 2011 U prolazu, 67 postova Lokacija: Nord of country Motocikl: Kawa V2 Prijavi odgovor kao problematičan Svake ih godine gledam na Faaker Zee. To ti je samo Show-bike. Na mestu teško se manevriše, a potrošnja... Pitao sam jednog, koliko troši, a on nikako da odgovori. Pa rečem ''čuo sam da tano oko 28litara na 100km'', tek onda klimne glavom, čuteči. Ali glas -svaka čast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DL4E 126 Napisano Jun 15, 2011 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: San Francisco Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Moj komentar : OVERKILL Ovo se kosi sa svim konceptima motocikla : ekonomican,lagan,lak za upravljanje. Iskompleksirani Amerikanci.... Zato vole i Goldwing sa klimom, foteljama, cd-om, RDS radiom, Air bagom.... Ali kad pogledas, njihova guzica ce tesko da stane na neki dirt bike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...