Popsy 2907 Napisano Mart 12, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Elem, prvi sunčan vikend posle ono belog #"%"$"% smo odlučili da izvozamo malu turicu, čisto da nas želja mine a i da vidimo nove potencijale offroada u blizini Beograda ... neki nisu bili u mogućnosti da voze danas pa čisto da prenesemo utiske :P dogovor je bio da se u tačno 10-11-12h nadjemo kod Mishe Peia... tamo smo se divili njegovoj novoj kozi (XT 600) a ondak pošto ju je svako kurblao po malo krenuli ka Jimmićima u sastavu Misha Pei, Ceh & Hellena, Vlajko, Chomsky i moja malenkost... naravno Ceh je iskusno poneo punu karticu i potrošene baterije na kameri pa smo kasnije improvizovali prve slike kod Jimmica Sleva nadesno, Vlajko, Misha Pei i Chomski sleva nadesno, pola Hellenine glave, Čeh i Vlajko Jimmyeva Kaća i neko čudovište... a zatim skidamo kofere i pokret... početak obećava KTMaš u full opremi a onda peške u izviđanje (mrzim pešačenje) Babini vodopadi a onda smo upali u neko najstrašnije blato al biće i toga na klipovima.. posle izlaska iz blata mali predah... izlazimo na put i nazad do Jimmyca,.. posle kafice pravac do Kafane pored puta gde su Dragan066, Srdjan073, Nency ... U svakom slučaju, čim se otopi ovaj sneg i osuši zemlja može se naći mnogo zanimljivih ruta, samo treba paziti jel je lako naleteti na neke sajle i žice i slična čuda (na jednom mestu)... 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Mart 12, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Iako sam te zamolio da cimaš kada su vožnjice, jer kao početnik treba da prođem inicijaciju, zaboravili ste na mene. Mislim da je to ipak bila teorija zavere, dve super, jedna obična tenera, ktm i JEDNA afrika. HA, provaljeni ste. Šalu na stranu, svaka čast na ideji. P.S. Jimy, jel napreduje štenac, da ne preraste kućicu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Mart 12, 2011 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kam gi klipovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mio 57 Napisano Mart 12, 2011 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: ČaČaK Motocikl: zgodni BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 12, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan @Acimo - izvinjamo se, popravićemo grešku sledeći put evo jedan moj, čekamo Chomskog, Vlajka i Jimmya Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuglica14 136 Napisano Mart 12, 2011 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750, Honda VFR 800 Fi Prijavi odgovor kao problematičan Kad si pokazao vodopad vec sam mislio da ces ST-a proterati i kroz njih hehehe, ali dobro, lep off road , uzivanje svaka cast. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Mart 12, 2011 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan evo jedan moj, čekamo Chomskog, Vlajka i Jimmya He..klasicno izvrtanje istine od strane tarabasa. Jimmy je ostavio motor,i sisao peske da pogura Stenerasa..ovoga --> koji usput i Ktm-a navukao na blud i razvrat. Chomsky forsira brdo http://www.youtube.com/watch?v=Wo_XcZd5n9Q 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Mart 12, 2011 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan A gde je ona moja fotka a la Mojsije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Mart 12, 2011 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Jimy, jel napreduje štenac, da ne preraste kućicu? Napreduje brzo,i ako mi ne doterate kucicu skoro...ja cu morati da se selim,a sarac ostaje u mojoj kuci Salu na stranu,ovaj kraj ima potencijala za jednodnevno off izuvanje,ima i tezih i laksih terena,pa ko sta voli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano Mart 12, 2011 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi se svidela fabricka boja pa smo malo danas farbali kod Babe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Mart 12, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Noam, smanji rezoluciju.. i kaci vidoja.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Mart 12, 2011 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Cime ste snimali ove klipove, fiksnim telefonom ? 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 12, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Cime ste snimali ove klipove, fiksnim telefonom ? ma jok, javnom govornicom :P 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Mart 12, 2011 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Cime ste snimali ove klipove, fiksnim telefonom ? :D Svaka čast na vožnji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Mart 12, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa voznjica, novi predeli za stare planinare Domacin Jimmy i mali pas Paklena cetvorka Aj nek je sasrecom Bilo je toplo i lepo za voznju danas Ceh je ovde proveravao dubinu bazena.. Inace priznaje za umece lubenicarsva Umro covek pored puta.. jeste zaglavilo se zadnje stop svetlo.. mnogo sam kocio ali hajdesada su vr.. ne prodaju i drze za maslacak sto bi Pepsi reko Prasic.. istrosila mu se elektronska dopuna.. evo..tu smo..negde.. I to bi bilo to.. hvala drugari na divnom danu.. p.s. sacekala su nas braca asfaltari u kolibi.. bambi je keva 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano Mart 12, 2011 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Mart 12, 2011 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo momci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Mart 12, 2011 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan al je popsy cenzurisao u snimku "a Ljilja bi nam *ebala ..bip" umesto "bip..majku" pogubljeni teneras 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 12, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaaaaaaa!!! VANDERFUL!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Mart 13, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan ...neki nisu bili u mogućnosti da voze danas pa čisto da prenesemo utiske :P Nasli ste da idete kad sav normalan svet mora da radi. Bravo !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 13, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nasli ste da idete kad sav normalan svet mora da radi. A baš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Mart 13, 2011 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan prokleti freelanceri .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Mart 13, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ste istrasirali babu!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Mart 13, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Vlajko debeli-pojeo si bambija...kako si samo mogao !!! jadan bambi Veseli i prljavi prepricali dozivljaje u kolibi i produzili dalje svojim kucama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1452 Napisano Mart 13, 2011 Drug član, 1963 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Dobro vi prolazite kroz blato. Nego Popsy nesto si se zadihao za onom snimku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...