acim 766 Napisano Mart 23, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan To je verovatno nalepnica koja se lepi sa unutrašnje strane, a trebalo je da ti daju nalepnicu koja se lepi spolja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemir 226 Napisano Mart 23, 2011 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan to sam i ja pomislio, ali nije, "lepljiva" je od nazad. Pre ce biti da su glupi ko noga i da su pogresno odstampali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Mart 26, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan Ovako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Mart 27, 2011 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Tražio sam i dobio nalepnicu koja se lepi iznutra i zalepio je sa unutrašnje strane zatamljenog vizira i sve se lepo vidi. Nalepnice za motor mogu da štampaju i da se lepe iznutra ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4182 Napisano Mart 27, 2011 Ne silazi, 6547 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Tražio sam i dobio nalepnicu koja se lepi iznutra i zalepio je sa unutrašnje strane zatamljenog vizira i sve se lepo vidi. Nalepnice za motor mogu da štampaju i da se lepe iznutra ! Ovo je dobra informacija. Jel si morao da naručiš čekaš ili već imaju takve nalepnice pa odma daju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavisa978 104 Napisano Mart 27, 2011 дипл.инж.саобраћаја, 157 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan хаха, мени дали унутрашњу као за аутомобил, морао сам да је залепим са унутрашње стране визира! ужас! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10549 Napisano Mart 27, 2011 Hronični Motociklopata, 7340 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan cek malo, znaci oni to tako bezveze daju nelapnice nekom sa unutrasnje a nekom sa spoljasnje strane da se lepe?? ili mozda moze da se trazi koji tip nalepnice da daju?? meni recimo bi odgovarala ta kao za auto posto bi je zalepio s unutrasnje strane vizira jer je providan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2681 Napisano Mart 27, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan JA sam zalepio onu od jelen piva i prosao glat kontrolu,kazu dobro je jer je na vidnom mestu, a vele to je najvaznije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Mart 27, 2011 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Tražio sam i dobio nalepnicu koja se lepi iznutra i zalepio je sa unutrašnje strane zatamljenog vizira i sve se lepo vidi. Nalepnice za motor mogu da štampaju i da se lepe iznutra ! Ovo je dobra informacija. Jel si morao da naručiš čekaš ili već imaju takve nalepnice pa odma daju. Prilikom registracije se štampaju nalepnice, znači na licu mesta. Nema čekanja i naručivanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Mart 27, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koje je zvanično objašnjenje za uvodjenje ovih nalepnica, saobraćajna, tablice, brojevi šasije i motora pa još i nalepnica, šta je sledeće? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Mart 28, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Uloga nalepnice je da policajac brzo ustanovi da li si registrovan ili nisi. Mene su juče dva puta zaustavljali (jednom kod Donjeg Milanovca, a drugi put u Golupcu) i nisu insistirali na saobraćajnoj pošto sam im rekao da pogledaju nalepnicu kako ne bih morao da tražim potvrdu u koferu. Pristali su Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Mart 28, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ja se plasim da je neko ne odlepi slucajno ili namerno...ima da me kosta djavo i po ako se to desi. Razmisljam se i da prisrafim novu tablicu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14377 Napisano Mart 28, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Ja se plasim da je neko ne odlepi slucajno ili namerno...ima da me kosta djavo i po ako se to desi. Razmisljam se i da prisrafim novu tablicu... kosta oko 500 dinara ne znam sta ce nam ali mi ne smeta. primetio sam da policija uglavnom ne dira ako imas kacigu tako da sam ja zadovoljan sprovodjenjem novog zakona 10-ak dana vec jurcam po gradu sa motorom na kome se ne vidi tablica i grmi ko sveti ilija, naisao sam na x patrola i ni jedanput me nisu zaustavil, naravno uvek imam opremu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Mart 28, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Mislis da je samo 500 dinara ako izgubis nalepnicu? Zar ne ide u kompletu sa tablicama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Mart 28, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Zašto unapred brinete? Tek ako izgubiš nalepnicu počni da brineš o tome, nemoj još od sada Ako bi brinuli o takvim glupostima, kao moguće rešenje bi se pojavilo samoubistvo, a to je najveća glupost koju neko može da uradi. Tablicu stavi u kvalitetan ram koji ćeš lepo pričvrstiti i nema nikakvih problema. A nalepnica se ne skida tako lako, tako da ni to nije problem. Jeste, neko može da vam ukrade tablicu, ali može i ceo motor, a onda jeb.š tablicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Mart 28, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ha, ha, možda ne mogu da skinu nalepnicu , pa ukradu ceo motor. I ja sam pitao, šta ako se ošteti nalepnica, vizir ili šajbna - kažu nema frke, daš izjavu i platiš pa ti otštampaju drugu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Mart 29, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Nesto sam se isparanoisao...ali sam izgleda cuo pogresnu pricu oko procedure za nalepnicu. Ipak ide u vizir, a tablica u ram... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Mart 29, 2011 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Problem je vrlo lako rešen, sve je stvar navike. Od Vas zavisi da li će nalepnica biti unutrašnja ili spoljašnja. U oba slučaja preporučujem da nalepnicu nalepite preko transprent folije, koju lepo opkrojiš i zalepiš gde treba (oko 50din dužni metar ima gde 'oćeš). Razlog: nalepnica se vrlo teško skida, a transparent folija bez problema. Nije rešenje da se sledeće godine lepi nova preko stare. Skidanje sa vizira, upućuje na mogućnost da će upotreba fena, abrazivne tečnosti ili sitno grebanje, oštetiti vizir ili ga zamutiti. To isto može da se desi i sa plastičnim oklopom. Na metalnim površinama mož' se radi bilo šta... Zalepljeno sa spoljne strane sivog oklopa, pa preko toga postavljen vizir 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3244 Napisano Mart 29, 2011 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Al je ruzna! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Mart 29, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Baš je simpa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3244 Napisano Mart 29, 2011 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Baš je simpa Dao bih ti minus, al ne mogu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Mart 30, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Evo šta piše u Čačku u odeljenju za saobraćajne i vozačke: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Jun 2, 2011 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Kako se skida prokleta nalepnica? Krenem da je odlepljujem ali se samo kidaju sitni parčići... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xxxxxxxxxx 92 Napisano Jun 2, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta ima da je skidas,tebi vec istekla registracija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Jun 2, 2011 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Jel? Ne piše tako na njoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...