Clyde 182 Napisano Jul 22, 2012 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Miljakovac Motocikl: Bio nekad Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Ili da nosis ceo vizir, za svaki slucaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar NS 141 Napisano Maj 25, 2014 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto je neko vec rekao.. uzmete providnu foliju za stakla i na nju nalepite nalepnicu... tu foliju pak zalepite GDE GOD zelite na motoru i .... posle god dana je odlepite odatle bez ikakvih problema (sto sa tom budjavom nalepnicom nije slucaj). Ja sam kupio tu providnu foliju u radnji sa zavesama, imaju tamo te mutne folije za stakla sto se lepe na vrata od izloga, wc itd... na nju sam zalepio nalepnicu i to sve na vizir! Svake god to tako zamenim i nema cimanja oko ciscenja... sve je perfeto picikato 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s.i.m.a 11 Napisano Novembar 27, 2014 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan danas sam bio da vadim duplikat nalepnice jer je nekom bilo dosadno pa mi skinuo nalepnicu, i to zadovoljstvo me je kostalo 2900 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gajdar 178 Napisano Novembar 27, 2014 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS Twin (800), BMW G310GS Prijavi odgovor kao problematičan Meni na Hondi CB stoji na plasticnom braniku ispod tablice pozadi, taman toliko mesta ima... Nemam vizir, na viljusku necu ni na rezervoar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1987 Napisano Novembar 27, 2014 Drug član, 1284 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan danas sam bio da vadim duplikat nalepnice jer je nekom bilo dosadno pa mi skinuo nalepnicu, i to zadovoljstvo me je kostalo 2900 din Da ti nisu vadili i krv za te pare ili si kucno jednu nulu viska. Mnogo bre.,pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10741 Napisano Novembar 27, 2014 Hronični Motociklopata, 7431 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan danas sam bio da vadim duplikat nalepnice jer je nekom bilo dosadno pa mi skinuo nalepnicu, i to zadovoljstvo me je kostalo 2900 din ja nalepnicu lepim na viljusku, to jest na levi stap gore, i kad smotam volan i zakljucam ga, nalepnicu zakloni plastika sa rezervoara i nemoze joj se prici, nema sanse da je iko skine, mogu dusmani da mi poduvaju A kad dodje vreme registracije napelnicu skidam industrijskim fenom i razredjivacem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2765 Napisano Novembar 27, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2712 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja staru i ne odlepljujem već samo preko nje nalepim novu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8531 Napisano Novembar 27, 2014 Solo Rider, 3233 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Kupio ovo na buvljaku pošpto sam slično u "home made" varijanti video kod ortaka baš predvidjeno za nalepnici ili sl. mada razmišljam znaš kakvi ovi naši odioti da me ne zajebavaju kao nije fiksno na vozilu . Mada ortak nije imao problema ali ga nisu ni nešto zaustavljali možda jedanput u zadnjih par godina http://s30.postimg.o...8h/DSC_0793.jpg :stabre: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13592 Napisano Novembar 27, 2014 (promenjeno) Ne silazi, 7590 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Vec par godina imam slican nosac, niko nista. Promenio Novembar 27, 2014 član Alekre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-bandit1200 285 Napisano Novembar 27, 2014 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: N.Beograd Motocikl: VIRTUELNI Prijavi odgovor kao problematičan ja moju ne lepim vec nosim u novcaniku....2 puta me zaustavili,prodao im pricu da su mi je jednom skinuli i prolazi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8531 Napisano Novembar 27, 2014 Solo Rider, 3233 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ubedili ste me u dve reči. Sledeća nalepnica zna se gde ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13592 Napisano Novembar 27, 2014 Ne silazi, 7590 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan BTW, da li je neophodna plasticna vozacka? Pre par nedelja su me zaustavili, alko test i tako to. Verovao mi je na rec kada sam rekao da imam A kat, nalepnicu je video, rekoh imam sve, cak i prvu pomoc. Nakon toga me je pitao da li imam novu vozacku. Rekoh, da da imam sve Tako je to proslo. Jel to obavezno ili mogu da furam ovu do 2018. dokle mi vazi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Novembar 30, 2014 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Bila je frka-panika početkom godine, izjavili "moraju svi do juna da promene"...............ja bio među prvima da izbegnem gužvu,..................... Koliko sam čuo do 2016e će važiti stara, ali bolje proveri info.................. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Novembar 30, 2014 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Još uvek važe stare, ta odluka o obaveznoj zameni starih do kraja juna ove godine je povučena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coko 582 Napisano Novembar 30, 2014 ..., 299 postova Lokacija: Nju nau Motocikl: XF 650 freewind Prijavi odgovor kao problematičan Jun 2017 krajnji rok,ako opet nesto ne smisle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nedokazani 446 Napisano Jul 22, 2017 Svrati ponekad, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR250 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu, izvadih ovu sličnu iz naftalina. Ja nalepio nalepnicu sa leve strane, ispod sedišta, jer na nekoj sličici koja dolazi sa njom stoji nacrtana i ta pozicija (evo na slici). Nisam hteo na rezervoar, viljušku, vizir (koji nemam), branik, jer je ružno Sinoć me na Zvezdi zaustavi patrola (kao i obično sve su zaustavljali), drugi put za redom padnem alko-test (rezultat bio nikakav - 0), saobraćajna, vozačka, sve ok, kaciga, jakna i rukavice, i ladno me pita pandur: "Gde ti je nalepnica?!" "Pa evo sa strane ispod sedišta." "Ko vam je rekao da je tu zalepite?", malo je bio razočaran mojim rexultatom testa i svom dokumentacijom i opremom. "Niko mi nije rekao, tako stoji na uputstvu." "Nalepnica mora da bude na viziru!!" Ja ga samo pogledah belo i pokažem rukama napred, u smislu zar ne vidiš da nemam nikakav vizir. Vratio dokumenta i kaže prijatno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15458 Napisano Jul 22, 2017 moto merkat °°, 4965 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nije rekao na kacigu da je stavis. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nedokazani 446 Napisano Jul 22, 2017 Svrati ponekad, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro da ja nisam to rekao, beše baš nadrkan. U svakom slučaju, nemam pojma da li je ok što sam je stavio gde jesam, al mi mnogi kažu kako bi i oni tako da su znali da može (sad im krivo, što je potpuno razumljivo - ono da nakačiš napred je fuj) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Jul 22, 2017 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Po zakonu je da stoji na vidnom mestu, dakle bilo gde gde se vidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NebojsaG 47 Napisano Jul 23, 2017 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Malaguti Madison S250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja je nisam ni lepio. Stoji u kaseti. Saobracajac ispred Ljermontove mi rekao da moze da se zalepi bilo gde samo da se vidi. Nije pravio frku. Reče '' Zalepi to'' i doviđenja Sent from my SM-G925F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6089 Napisano Jul 24, 2017 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Policijska Aprilia u Valjevu ima nalepnicu na rezervoaru sa leve strane na mestu gde kolenom ili butinom dodirujes rezervoar.Kroz neku pricu sa policajcem pitam ga za to,kaze nema veze gde stoji vazno je da je ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 660 Napisano Jul 10, 2020 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi je se desilo nekom da prilikom montaze nalepnice istu sjebe? Ako jeste, koliko kosta vadjenje nove? Motor registrovan pre par dana, danas podjoh da je stavim i napravim sranje. Generalno nije ostecena, vidi se jasno ali ne mogu nikako da je zalepim, ne pitajte zasto i kako.. Ili da vadim drugu ili da ovu nosim u novcaniku sa sobom, a radije bih izvadio novu ako nece da me osure sada kao bika, sto generalno koliko sam ispao glup i jesam.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 819 Napisano Jul 10, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Selotejpom je oblepi oko vile. Nova je 3 soma! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano Jul 10, 2020 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan 3 soma? Ala se tu neko lepo naplatio. @SkoMy Mozda neka jaca dvoslojna traka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popovich 217 Napisano Jul 11, 2020 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: 2017 Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, WoodyRider said: Selotejpom je oblepi oko vile. Nova je 3 soma! Ne znam odakle ti ta informacija, ali površnom pretragom po internetu ja sam došao do ovog podatka: Registraciona nalepnica za putnička vozila, teretna vozila i motorcikle: Uplata od 236,00 RSD na račun 980-333-07 Zavoda za izradu novčanica i kovanog novca poziv na broj: 081 218 Uplata od 200,00 RSD na račun 840-742221843-57 Republička administrativna taksa Takođe, ovo kaže na sajtu MUP-a Srbije: Promena registracione nalepnice MUP.GOV.RS Promena registracione nalepnice Za izdavanje registracione nalepnice umesto nestale, vlasnik ili evidentirani korisnik vozila treba da priloži: registracioni list; izjavu o razlozima i okolnostima nestanka registracione nalepnice; dokaz o identitetu vlasnika (važeću ličnu kartu ili ličnu kartu za stranca; putnu ispravu ako zahtev podnosi stranac; dokaz o upisu u registar kod nadležnog organa – za pravna lica); dokaz o uplati propisanih troškova: o plaćenoj naknadi za izradu registracione nalepnice (Word, PDF); o plaćenoj republičkoj administrativnoj taksi (vidi tabelu) –tarifni broj 41 (taksa za zahtev za izdavanje nove saobraćajne dozvole , potvrde o privremenoj registraciji ili registracione nalepnice (duplikat) + taksa za izdavanje duplikatanove saobraćajne dozvole, potvrde o privremenoj registraciji ili registracione nalepnice). Ako se produži na zadate linkove dolazi se do poklapanja cifara, tj. naknada za izradu naljepnice za spoljnu upotrebu 236,00 din (stavka 6. u datom dokumentu) i republička administrativna taksa 200,00 din (tarifni broj 41, stavka 8. u tabeli). @SkoMy Idi ti fino po PS-u, uplati 436,00 din i nemoj da se bakćeš sa raznoraznim "rješenjima". Za taj mali novac nije vrijedno zajebancije. Još samo fali da te nekad zaustave i slučajno vide da je čačkano oko naljepnice pa da ti odrape i kaznu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...