elprogramero 26 Napisano April 13, 2009 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srbija Motocikl: CBR 900 RR Fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Eto i mene! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoxic 0 Napisano April 15, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: beograd... zarkovo Prijavi odgovor kao problematičan konaaaacno, i slika sa kacigom :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano April 15, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Nekad (nisam ni znao da imam sliku moje Cagive) By dzolaja, shot with FinePix S5500 at 2009-04-15 i sad ;D Slika sa danasnje voznje By dzolaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano April 16, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos nekih mojih slika sa raznih izleta i putesestvija.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5948 Napisano April 16, 2009 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Brrr...kad te vidim pored one ogradice, a iza strmina.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano April 16, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Respect, bajkerka i po, eto da nam neko i ulepsa temu.... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano April 16, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Viseci most na Velikoj Moravi u svilajnackom selu Vojska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano April 16, 2009 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_Jeca_ 2 Napisano April 18, 2009 U prolazu, 16 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Evo mene i moje "snajke" aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... M O T O R JE SAAAN SNOOOVAAA!! AH HONDA ( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_Jeca_ 2 Napisano April 18, 2009 U prolazu, 16 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan opet ja u opremi MMMM... e ovo je ' jasha' )) bravo bravo..za dlaku da se zaljubim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deffender 0 Napisano April 22, 2009 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BOBan_skuter50cm3 0 Napisano April 22, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Surcin Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1300 Napisano April 22, 2009 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav Gajic 158 Napisano April 26, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan A evo Zeljka, Dode i Damira, Kawasaki club Bor A verzija sa mnom u kadru stize uskoro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano April 28, 2009 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan A evo i mene : D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Serbia MC 3 Napisano April 29, 2009 U prolazu, 19 postova Lokacija: Krusevac,Srbija Motocikl: Virago 1100 custom Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanozibandit 22 Napisano April 30, 2009 U prolazu, 48 postova Lokacija: Zemun, Srbija Motocikl: Suzuki Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sam ja u februaru 2009 Brisbane, Australia Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano April 30, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sam ja u februaru 2009 Brisbane, Australia Hocu i ja u Australiu, oces me ugostiti?! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gane bg 7 Napisano April 30, 2009 U prolazu, 49 postova Lokacija: beograd Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan lepo je tamo vreme u februaru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
intruder.SI 0 Napisano April 30, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Ljubljana Prijavi odgovor kao problematičan A ja izgledam ovako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 1, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan uuuuuu super je ovaj "Deep Purple-Intruder"...bravo!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ognjen 1 Napisano Maj 6, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Subotica Motocikl: F 800 GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene!!! :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano Maj 6, 2009 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Evo mene i Honde, spremamo se za izlet ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Maj 7, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene malo Isplazio jezik ko neki ker e I sa Ade, 1.maj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STALKER 0 Napisano Maj 9, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Banatska Topola, KIKINDA Prijavi odgovor kao problematičan ovo sam ja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...