GORAN_MKD 0 Napisano Septembar 9, 2008 U prolazu, 9 postova Lokacija: skopje makedonija Prijavi odgovor kao problematičan e leptira bi izabrao za najbolji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cosmossat gsr 600 1 Napisano Septembar 9, 2008 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Beograd , Mirijevo Prijavi odgovor kao problematičan 2x Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojana 5 Napisano Septembar 13, 2008 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: negde izvan planeta Prijavi odgovor kao problematičan Na poslu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1876 Napisano Septembar 13, 2008 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Na motoru ovako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Leptir 199 Napisano Septembar 13, 2008 Free Rider, 126 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki En 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz srca Zemuna p.s. Ja sam u koznoj jakni. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Septembar 13, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan p.s. Ja sam u koznoj jakni. ;D steta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DL4E 126 Napisano Septembar 14, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: San Francisco Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3 Prijavi odgovor kao problematičan steta ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan Kacarevic 0 Napisano Septembar 14, 2008 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene ... Salim se ... Ako me negde vidite oavko izgledam .. :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Septembar 14, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Moram ponovo da se predstavim, a pretpostavicete i zasto Ovo je moja opsesija od ranog detinstva. Moram navesti i da skacem prepone, takodje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Pavlović 0 Napisano Septembar 15, 2008 U prolazu, 38 postova Lokacija: Leskovac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovo sam ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Septembar 15, 2008 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan evo mene opet sa novom makinom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Septembar 16, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se i ja predstavim! Na Lalajkovoj lepoj Hondi Ja sam levo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Septembar 16, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan "Na Lalajkovoj lepoj Hondi" :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Septembar 16, 2008 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan To je ona levo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8577 Napisano Septembar 16, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan "Na Lalajkovoj lepoj Hondi" :o htedoh da napisem, mozda i turbopedjinoj, ali ona ima kockast far. A i ko ce sve da ih popamti, koliko afrikanaca poznajem... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Septembar 16, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan pogresih,misli sam "lepoj" :o :o ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Septembar 16, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Makice čiji je auspuh "zaslužan" za zavoj na desnoj nozi? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Septembar 16, 2008 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Koliko lepih devojaka na forumu Mogli bismo da napravimo novu temu "Konkurs za ovogodišnju Miss BJB" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Septembar 17, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan pogresih,misli sam "lepoj" :o :o ;D ;D Lepa je nema sta ...smesi mi se ali u dalekoj buducnosti Makice čiji je auspuh "zaslužan" za zavoj na desnoj nozi? ;D Za te rane je zasluzan moj MZ,pravi rostilj prva liga-koza momentalno spada! A ja htela da pridrzim Mz-a da ne padne a on mi vrati tako To je ona levo? To je ova desno...mada ni ova Joskina nije losa Koliko lepih devojaka na forumu Mogli bismo da napravimo novu temu "Konkurs za ovogodišnju Miss BJB" Hvala na komplimentu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Septembar 17, 2008 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris 0 Napisano Septembar 17, 2008 U prolazu, 24 postova Lokacija: Sydney, Australia Prijavi odgovor kao problematičan Pa ipak red da se i ja pokazem... Izvinite sto nisam lepa devojka. Veilki pozdrav iz australije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Septembar 18, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bas neki pozer al ajde evo i od mene slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHONED 022 7 Napisano Septembar 19, 2008 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan moje omiljene slike!cera i ja letos u batajnici! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Septembar 19, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan moje omiljene slike!cera i ja letos u batajnici! Najbolja slika. Za naslovnicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHONED 022 7 Napisano Septembar 19, 2008 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan i jos jedna omiljena slika.Batajnica maj 2008 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...