dane 27 Napisano Februar 25, 2006 U prolazu, 94 postova Lokacija: CH vise Srbija Motocikl: imam ih vise Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sam ja u sredini kao neki sef 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Februar 25, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Taj sam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Mart 1, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Mart 1, 2006 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Evo, malo slikica... Ja na motoru Ovdje se ne vidim bas dobro... Moja zena, Vlatko i ja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 2, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene i moje honde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUNROSSI 1 Napisano Mart 14, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Mladenovac,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan u elementu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUNROSSI 1 Napisano Mart 15, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Mladenovac,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Bas mi i ne stoji..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoristek 1 Napisano Mart 17, 2006 U prolazu, 30 postova Lokacija: Celje/Slo Motocikl: BMW Prijavi odgovor kao problematičan Prvi iz leve sam ja, pa zna se najružniji! http://www.motori.hr/forum/index.php?action=dlattach;topic=16390.0;attach=3256;image Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Mart 19, 2006 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Jednog dana pisace moje ime ispod "PRODATO" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Mart 20, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Malo fotoshopa i sve je reseno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Mart 24, 2006 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan sklonite decu ispred ekrena... :-) moze li se s vakom kacigom na put? i ja nesto da jasem, majku mu [ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkk 16 Napisano Mart 25, 2006 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i malo ja radikam! Pa malo pecam basa u Somboru, Pa joss pecanja u Somboru :wink: Pa joss malo posla, jurim poccetnika po bazenu na nekom snimanju... i frisko ja od prije 10 min Eto! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baby-poc 0 Napisano Mart 29, 2006 U prolazu, 5 postova Lokacija: Play around the city! Prijavi odgovor kao problematičan evo mene I Karlosa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Mart 29, 2006 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Gde ste bre?....Nema slike.......A kad bolje razmislim bas super izgeldate INVISIBLE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano April 1, 2006 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan http://www.mkarhangel.org Onaj matori sa sesirom i cigaretom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvele 0 Napisano April 3, 2006 U prolazu, 24 postova Lokacija: Zajeèar Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedna slika u mom albumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano April 4, 2006 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo josh jedna slikica mene i Karlosa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano April 11, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Evo konacno i malo mene Ja sam suvozac u ovoj ludoj voznji po sajmistu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano April 11, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano April 11, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Duco, jel mu se ti to drzis za kosu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano April 11, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan Duco' date=' jel mu se ti to drzis za kosu? [/quote']ma jok ...bilo je viiidiii bez ruuuku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano April 13, 2006 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Duco' date=' jel mu se ti to drzis za kosu? [/quote']ma jok ...bilo je viiidiii bez ruuuku PLAVUSHA!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano April 18, 2006 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV SVIMA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1455 Napisano April 18, 2006 Drug član, 831 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Ja u karakteristicnoj pozi... [/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano April 24, 2006 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene...nekad i sad... A na ovoj levo je moj sin.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...