Obelix 140 Napisano Mart 22, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan :shock: Konacno sam iskopao neku svoju sliku. Da nije ovo na DANIMA TEŠNJARA 2004,koncert LEB I SOL ili VAN GOG? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oldbiker 11 Napisano Mart 22, 2007 U prolazu, 42 postova Lokacija: Umag Motocikl: Honda CBR1100XX - full power Yoshimura exaust system Prijavi odgovor kao problematičan Evo friška slika od danas s novim vozilom: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Mart 24, 2007 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan Postavite ovde svoju sliku ' date=' ako se nekad negde sretnemo da prodjemo jedni pored drugih ko pored spomenikaEvo ja pocinjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 24, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Evo friška slika od danas s novim vozilom: nije fotomontaza,ja sam slikao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Mart 25, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan NINJA I NINJA TURTLE ! :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grunf014 31 Napisano Mart 28, 2007 U prolazu, 26 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan :shock: Konacno sam iskopao neku svoju sliku. Da nije ovo na DANIMA TEŠNJARA 2004' date='koncert LEB I SOL ili VAN GOG?[/quote'] Da, upravo slika sa svirke Leb i sol!!! =D> Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 4, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan moja jedina slika sa kapom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano April 5, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano April 5, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan ... sa štitinikom za lakat :wink: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano April 5, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan ... sa štitinikom za lakat :wink: Pa 'de si ti,Peki?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano April 6, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Yo! brate... evo sine, neka sljaka me dovatila pa glavu ne dizem. Sledeci put kad naleti Sasa iz Umaga lakse malo sa tim kafanama, da coveku ne presedne :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano April 6, 2007 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan NINJA I NINJA TURTLE ! :mrgreen: jesi li prolazio proshle godine kroz kraljevo? ako nisi bio ti onda definitivno imash zelenog klona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevica 1 Napisano April 7, 2007 U prolazu, 70 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan NINJA I NINJA TURTLE ! :mrgreen: jesi li prolazio proshle godine kroz kraljevo? ako nisi bio ti onda definitivno imash zelenog klona. Ma sta da ti prièam znam èoveka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skaki 5 Napisano April 9, 2007 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sam se prikljucio ovom forumu i reko da okacim svoju sliku kao i ostali... Evo jedne posle mnoooogo piva u Sabcu na moto skupu 2006... A ovo mi je jedna od omiljenih slika, moto skup u Velikoj Plani 2006, moj brat i Nikola posle jos vise piva, cirke oko 5 u jutro... Nisam odoleo a da ne okacim ovu sliku... Bas je bajkerska slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vudu 6 Napisano April 25, 2007 U prolazu, 96 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Za sve koji me znaju ili ne. Da se ne promasimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sarac 21 Napisano April 26, 2007 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je moja mala Mirkeskica! http://cdn.bjbikers.com/images/imported/h4/qWvPx_pict354dq2.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sarac 21 Napisano April 26, 2007 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan ...a ovo sam ja! http://cdn.bjbikers.com/images/imported/m5/Wi3wD_pict102bj3.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano April 26, 2007 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan ...a ovo sam ja! http://cdn.bjbikers.com/images/imported/jB/BeiDs_pict102bj3.jpg Crvena Glavica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sarac 21 Napisano April 26, 2007 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano April 27, 2007 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Ma, bre, da li je slikano na Crvenoj Glavici kod Svetog Stefana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano April 28, 2007 Zainteresovan, 548 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam mnogo slika sa svojim ljubimcem na 2 tocka, ali evo jedne sa posla.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gugi 0 Napisano April 30, 2007 U prolazu, 5 postova Lokacija: blizu Sombora... Prijavi odgovor kao problematičan Elvis P. mi je ortak, a imam sam 29.! Kako to? FOLIRAM! Kad sam prvi put vidio ovaj motor, TOTALNO sam otkinuo na njega! Nisam sanjao te 1998 da cu 2007 imati TAJ SLATKIS!!! "Im a Rockabilly young boy..." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Maj 2, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Elvis P. mi je ortak..."Im a Rockabilly young boy..." Keep on rockin'.... :fcab: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Maj 6, 2007 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Maj 7, 2007 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Par slika sa raznih svirki Pa moja LEPŠA polovina i JA pa moj BIKE i JA 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...