boskegsxr 1 Napisano Februar 8, 2008 U prolazu, 37 postova Lokacija: mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan evo ga i ja,sad ustao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paunovic 0 Napisano Februar 9, 2008 U prolazu, 38 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Chek,bre...shto si mi ti neshto poznat.. Ah da....sad sam se setio gde sam te video! http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=681.msg9235#msg9235 :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
__BaDzeS__ 11 Napisano Februar 11, 2008 U prolazu, 58 postova Lokacija: sabac Motocikl: CB1000R i B-KING Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav drugari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bender 75 3 Napisano Februar 11, 2008 Svrati ponekad, 117 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sam ja sa nekoga snimanja, ne obazirite se na pe*ersku ogrlicu ;D, tako zahtevao reziser, jer da bi se nesto u kadru videlo (recimo bash ta ogrlica), mora da bude preterano: Ovo sam ja sa devojkom. Bilo mi prosto zhao posle snimanja samo da je bacim. Tako lepu Rock&Roll baby. Zene ne vole kad ih iskoristih i samo odbacih. Te sam je uzeo k' sebi. Sluzi mi kao ofinger gajbi ;D. A i mali test - kad dovedem devojku gajbi, i vidi kakav ofinger preko koga prebacujem jakne imam - ako se zgrozi - jednodimenziona smaracica za jednu noc. Ako se smeje, ili prihvati kao normalno - bice nesto vishe ... Za sada se vecina iskljucivo zgrazava ;D: Oprema glavu cuva, te evo mene u mojoj: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Februar 13, 2008 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Pre par godina i 20kg, negde u Dubrovniku... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Februar 13, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Žuja je zakon ?? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Februar 14, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Žuja je zakon ?? ;D U ruci je Jelen,a choveka ne poznajem...! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogaa 1 Napisano Februar 15, 2008 U prolazu, 21 postova Lokacija: SABAC Prijavi odgovor kao problematičan Ja i lepsa polovina veliki veliki pozdrav tebi petre i kseniji od goge Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Februar 15, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Žuja je zakon ?? ;D U ruci je Jelen,a choveka ne poznajem...! ;D Nije ni pola coveka koliki je danas ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Februar 15, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan evo i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rale 1 Napisano Februar 16, 2008 In memoriam, 92 postova Lokacija: Novi Beograd (fontana) Prijavi odgovor kao problematičan Pre par godina i 20kg, negde u Dubrovniku... ;D Dexx daj neki recepat za gojenje fali mi jedno 10kg(ili samo da pocnem da idem na skupove ;D) sorry za mali off Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3356 Napisano Februar 18, 2008 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5498 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Jedna zimska i dve letnje ,pa eto ako me ko pozna neka se javi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule St Pazova 0 Napisano Februar 19, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: Stara Pazova (Srbija) Prijavi odgovor kao problematičan To sam ja prosle godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeky 5 Napisano Februar 23, 2008 U prolazu, 73 postova Lokacija: Malmö,Svedska Motocikl: Kawasaki LTD 750, Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan E, a evo i mene iz Nisa. Respect za bilo sta sto ide na dva tocka, posebno za maxi scootere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Februar 24, 2008 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan ovo sam jaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KNELE 14 Napisano Februar 26, 2008 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Kula Motocikl: BMW R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo i nas konacno.Cera i ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 173 Napisano Februar 28, 2008 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STRASSER 1 Napisano Mart 1, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: Sombor Prijavi odgovor kao problematičan Moje dve SUZE i ja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 5 Napisano Mart 1, 2008 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene od pre par veceri sa voznje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IVAN R1 2 Napisano Mart 2, 2008 U prolazu, 74 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan eto mene prosle godine,par dana pre udesa :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pana 0 Napisano Mart 2, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2333 Napisano Mart 3, 2008 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan eto mene prosle godine,par dana pre udesa :'( :o Brate mili, kako možeš da sedaš na R1 praktično u gaćama, bez trunke opreme?? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IVAN R1 2 Napisano Mart 3, 2008 U prolazu, 74 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan pa leto je,ne mogu da nosim kombinezon. to je slika pre tockarenja,imam neke slike,ali su mi na disku da ih ne trazim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2333 Napisano Mart 3, 2008 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan pa leto je,ne mogu da nosim kombinezon. to je slika pre tockarenja,imam neke slike,ali su mi na disku da ih ne trazim. Nek ti je Bog na pomoći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4805 Napisano Mart 3, 2008 Ne silazi, 5564 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Evo bas ovako!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...