Jump to content

Moto Zajednica

STRASSER

Članovi
  • Broj tema i poruka

    0
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu STRASSER

  • Rođendan 08.12.1966.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Sombor

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

STRASSER's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Srecan rodjendan:)

  2. Jeli ram pretrpio neka ostecenja? Izgleda ispoliran. Koja ostecenja su u pitanju?(mislim na stanje u kojem si je kupio)
  3. Hvala za lepe reči koje si uputio nama Somborcima. Dobro došao, pa da se i vidimo na nekom od susreta. Motor ću lako zapamtiti, žuta JAWA BG tabla.
  4. Kad budes dolazio u Kulu prolazis kroz Sombor.Javi se pa da idemo zajedno, da te upoznam sa Somborcima,Apatincima Kuljanima itd.
  5. Pozdrav za Bezdanca od komšije iz Sombora. Vidimo se u Bezdanu ili na Čardi, a moguće i u Somboru.
  6. EEEE Somborac pozdrav iz Sombora. Ja imam dva motora pa ako si zainteresovan tu smo u Somboru.....
  7. Ja sam svoj prvi motor kupio sa 39 godina(pre dve godine) tako da imas još vremena.Nikad nije kasno.
  8. Pozz svim bajkerima i ljubiteljima motora i dobrog Rocka.Prvi motor sam kupio 2006. iako imam 41 godinu mislim da nikad nije kasno. Moj dečački san se ostvario kada je u moje dvoriste usao Suzuki GS 500 E pravo iz Nemacke.Od tog dana moj se zivot promenio, otvorio mi nove vidike, pružio nova prijateljstva i naucio me da postoji nesto veće od granica,vere,novca(koji je na žalost neophodan),politike itd, a to je ljubav prema motorima koja nas čini jednom velikom porodicom.Na moju veliku sreću imam potpunu podršku porodice(žena ne silazi sa motora),tako da je pre dve nedelje u moje dvorište ušetao još jedan SUZUKI ovaj put GSF 600 N Bandit.Kako sam skupio novce bolje me ne pitajte da slučajno žena ne pročita, jer sam joj malo slagao za cenu.Sve u svemu jos samo da dočekamo lepo vreme(najduža zima u mom životu) pa da vidimo sta može moj novi ljubimac.Vidimo se na nekom od susreta ili negde na putu.Ako dolazite kojim slučajem u Sombor na severu Bačke rado ću Vas ugostiti.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja