mr.ktmx 24 Napisano Jul 11, 2016 U prolazu, 33 postova Prijavi odgovor kao problematičan Može da troši od x do y,zavisi od stila vožnje,kofer ili bez,saputnica ili bez,otvoreno ili grad...a zašto je važno koliko troši? Ja neizmjerno uživam dok vozim i ne zanima me troši li pri tom 4L ili 7L...A zaštita životne sredine, ništa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Jul 11, 2016 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zastita zivotne sredine je drugi "lifestyle" . Za to kupis bicikl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jul 11, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Bocca, шта ти је са 5-ом кад возиш углавном у 4-ој? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 239 Napisano Jul 11, 2016 Svrati ponekad, 315 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Može da troši od x do y,zavisi od stila vožnje,kofer ili bez,saputnica ili bez,otvoreno ili grad...a zašto je važno koliko troši? Ja neizmjerno uživam dok vozim i ne zanima me troši li pri tom 4L ili 7L...A zaštita životne sredine, ništa? Pa vozim na bezolovni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SSRETENOVIC 71 Napisano Jul 11, 2016 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Bocca, шта ти је са 5-ом кад возиш углавном у 4-ој? Koja je to aplikacija koju koristis za arhiviranje? Pozz Sent from my LG-D852 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jul 11, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Користим две (за сваки случај ) Ова је Fuelio, а користим и FuelLog. Обе одличне на свој начин. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleš 10 Napisano Jul 11, 2016 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750S, Husqvarna 610 SM, Yamaha RD 250 Prijavi odgovor kao problematičan Uf uf, ja sam na 7,5 l gradske vožnje nimalo nežne, na otvorenom putu 6 - 6,5 l. A kao uz servis proletos su i karbovi sređeni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Jul 11, 2016 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bocca, шта ти је са 5-ом кад возиш углавном у 4-ој? Koja je to aplikacija koju koristis za arhiviranje?Pozz Sent from my LG-D852 using Tapatalk Probaj takodje spritmonitor.de sajt i aplikaciju. Ima sve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jul 11, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Њихов сајт ми је компликован и још није по нашки, а апликацију нисам пробао. Са ове 2 презадовољан.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Jul 11, 2016 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aplikacija je mnogo bolja nego sajt, al' sto kazes nema po naski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jul 11, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zadnje mjerenje sa sipanjem do cepa 252km sa 13.9L sto mu dodje cca 5.6L/100km otvorenog puta. S`tim sto moj motor uvijek defakto vozi dvoje, tj mojih cca 120kg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 11, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam zgazio do mora sa TDM-om nekih 600 km i potrosnja je 5,2. U gradu ode i na 6,5. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Jul 11, 2016 Very Funny Rider, 1126 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan VFR 750... 93 god. Do mora i nazad 4.8lit. 3 kofera natovaren sa dragom. Brzina...nije bilo milovanja gasa. Alicje bilo brdo krivina... Zabljak... Divcibare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Jul 11, 2016 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan @Svaler: jebes ga, nema na tom putu prilike za petu. Na ibarskoj prestizes stalno i cim dobacis do pete opet naidjes na neki prokleti kamion, a kad se iakljucis na lajkovac i valjevo opet guzve, pa posle debelo brdo nema za petu nego si uvek u obrtajima da izvuces i tako... Pitao sam vec jednom negde. Neko je gistro probao da me zajebava za potrosnju i stil voznje Verovatno na mene mislis samo sto ja nisam zajebavao nego se cudio. Evo i sada opet isti slucaj. Ti si stvarno prvi od koga to cujem. Ako jos neko ne vozi Ibarsku 5-om ili 6-om u zavisnosti od motora neka napisi ovde da vise ne zivim u zabludi. Sto se tice Debelog brda slazem se sa tobom. Posle toga imas Rogacica - Bajina basta gde je opet full brzina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 12, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan E zato ja ni ne vozim ibarskom...ovo mi je vec treci put da idem na more za CG i nijednom nisam isao, niti cu ici ibarskom magistralom. Jes da je deo puta oko Divcibara (kod onog kamenoloma) uzasan i pun rupa, al zato sve ostalo do CG je extra put. A CG je prica za sebe...mi smo u srednjem veku za njihove puteve (a ni njihovi nisu "bogznakakvi" putevi)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3577 Napisano Jul 28, 2016 Malinar u pokusaju, 1705 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Danas izmerio potrosnju na banditu i iznosi 5.8 litara ne bas nezne, mesovite voznje, karbovi su "dotegnuti" proletos, mada ce ici jos dole kad sredim vakum slavinu za gorivo. Nije lose, ide do 6-6.5 litara kada je 50/50 grad/otvoreno, ovo sam malo vise terao van grada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Jul 28, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Honda Dominator 650, 93 god , otovoren auspuh ,ustelovan radi kao sat, normalne voznje oko 90-100 km na sat pije 5,5 do 6l U vecim obrtajima zna da popije sigurno preko 7l Ako neko ima onu pricu da mu dominator pije oko 4l voleo bi da ga upoznam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2410 Napisano Jul 28, 2016 Andragog, 4982 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Dve godine am imao Dominatora, nikad ispod 5,5... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 3998 Napisano Jul 28, 2016 Drug član, 467 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Isao za Bec GSXR1000 k6, potrosnja oko 8 lit . Tempo 160-180 sa povremenim izletima do 200. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7742 Napisano Jul 28, 2016 -, 1750 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan, 900rr (bez tereta, samo ja i ranac - 80kg), Beograd - Dobre vode - Beograd + oko 100km po primorju, 56 litara. Maksimalna brzina 90, negde i citavih 100!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1282 Napisano Jul 28, 2016 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Dve godine am imao Dominatora, nikad ispod 5,5... Meni je Dominator znao trositi i debelo ispod 5 u nekim slucajevima. Kad sam stavio Race izduv nije mogao ispod 6, nema sanse. Trenutno VFR800fi solo voznja 5 - 5.5 , kad sam sa zenom i stvarima podigne za litru, sad kako imam otvoren izduv generalno je podigao za jos pola litre u svim mogucim rezimima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Jul 29, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Drugar i ja smo isli na put pre neki dan, on sa Africom Twin 650 i ja sa R1100GS. Imali smo istu potrosnju, prvo sam napisao 4.8 litara na 100km, ali vidim da sam uneo u proracun pogresnu cenu goriva, pa je stvarno i meni i njemu 4.5l/100km. Pri tom smo moj motor i ja tezi za vise od 70kg od njega i njegovog motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Jul 29, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan 1995 CBR900RR, testiran na auto putu, 118km na konstantnih 120-130 km/h, sipao 6.8L Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15856 Napisano Jul 29, 2016 Integrisan, 9293 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Moj at na magistrali pri brzini od 80-120 trosi 3 - 3.2L dok u gradu pije od 4 - 4.5L Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Jul 29, 2016 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan V Strom 650 2009god. po gradu pije oko 5.00 lit...sad sam baš izmerio zadnji rezervar 5.36 lit uz nešto agresivniju vožnju rpm do 7.000 Otvoren put brzine do 130kmh pije do 5.00 lit...do 150kmh pije oko 6.00 lit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...