kosooki 1317 Napisano Septembar 10, 2014 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan treca se i cuje samo kad se zategne gasom , i to se bas jasno cuje, tako da ne moras naprezati usi da bi je cuo. Ali se ne cuje na svakom motoru, cak je cesce da se ne cuje, a sta u eksploataciji dovodi do toga ne znam, nadam se i da necu saznati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jimmy LaLa 228 Napisano Septembar 11, 2014 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan @ svestenik - sta si radio sa dihtunzima kada si rastavljao motor, jesi li kupovao nove ili si nesto sam pravio? Ima li kakve razlike ako ubacim jaci akumulator od 8-9Ah, npr. 12? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Septembar 11, 2014 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Skroz sa sve korpom,da bude skroz golisavo?Jel mi treba sta od spec alata? Au rodjeni... senzor Nista posebno specijalno, standardni setovi gedore, imbusi, kljucevi razni. Moraces improvizovati ako nemas od koga pozajmiti "drzac" korpe kvacila da bi mogao da je skines. @ svestenik - sta si radio sa dihtunzima kada si rastavljao motor, jesi li kupovao nove ili si nesto sam pravio? Ima li kakve razlike ako ubacim jaci akumulator od 8-9Ah, npr. 12? Narucio nove dihtunge. Stari su me posteno namucili dok sam ih "sastrugao" sa motora. Zapekli za aluminijumske dekle, a ne smijes strugati jako da ne ostetis deklu. Izgubio sam 3-4 sata sigurno samo na skidanju starih dihtunga. Pretpostavljam da ima neki efikasniji i bolji metod, ali ga ne znam . Akumulator, ako fizicki moze da stane nece smetati ako ima par Ah vise, a moze biti od pomoci prilikom hladnih startova . Teorijski, sistem za punjenje ce biti malo vise opterecen i duze ce trebati da napuni akumulator, ali mislim da u ovom slucaju to nece biti neki poseban problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Septembar 14, 2014 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Sediste te drzi tacno na mestu gde se na motoru i sedi, a ti mozes i sedeti na prednjem tocku ako ti volja , jedino bi za duze voznje prijalo malo pomeriti se napred nazad, ali u sustini se sedi tacno tu gde te sediste namesta. A te vibracije svakako proveri kod majstora, ili ako te put nanese vidi se sa bilo kim od nas da uporedis zvuk i vibracije dobrog motora sa tvojim, mozda je i kod tebe sve u redu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dadony 13 Napisano Septembar 20, 2014 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: (napokon) Suzuki Freewind XF 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovi sa oglasa kao da su se dogovarali, skoro svima je cijena 1600 €, to bi bila ok cijena da ne moram da ga carinim pa čak i da je istekla registracija. Do sad mi je najbolju ponudu dao tip iz Zemuna 1400€ 1998 godište. Ako ne nadjem ništa povoljnije mislim da ću njega uzeti (naravno ako je sve ok). Sent from my heart using desnu pretkomoru Matori, jel kupi ti motor? I da li si gledao ovaj iz Zemuna sto gore spominjes, vidim jos cuci na oglasu... Nijesam još, ne mogu skuter da prodam, imam para da ga kupim ali nemam za carinu PDV i registraciju, a i nemam mjesta u garaži za još jedan motor. Sent from my heart using desnu pretkomoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dadony 13 Napisano Septembar 20, 2014 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: (napokon) Suzuki Freewind XF 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekog zanima ili zna mozda kome treba dobar wind,ja bih svoj prodao. Nijesam vidio ljepši odavno, možeš li mi poslati malo podataka o njemu i naravno cijenu na PM. Hvala unaprijed... Sent from my heart using desnu pretkomoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Septembar 20, 2014 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan rvo ga jedan u malo drugačijem okruženju ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Septembar 20, 2014 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan kaj mu se zbilo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Septembar 20, 2014 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Pa pokvario se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Septembar 20, 2014 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan zaribao klip da sam ga jedba izbio ... i jedna klackalica je pojedena do pola... ili ti ga, ostao bez ulja ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Septembar 20, 2014 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Glupo, laicko, nicim izazvano, iritirajuce pitanje... Ali moram da ga postavim... Kako brate ostade bez ulja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6324 Napisano Septembar 21, 2014 Enduraš, 6368 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Iznenadio bi se koliko je to cest uzrok kvarova, ljudi jednostavno nemaju obicaj da proveravaju ulje. Kad razmislim 90% velikih kvarova u mojoj okolini je zbog nedostatka ulja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Septembar 21, 2014 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan kako aca kaže ... to nije ni nanjamnje neuobičajena stvar .. a kako znamo da ova kanta nema ni lampicu za ulje, nije se za čuditi .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jimmy LaLa 228 Napisano Septembar 21, 2014 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Strasko zasto toliko ne volis ovaj motor? Da li ti se ne svidja ovaj agregat ili ovaj model motora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Septembar 21, 2014 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan zašto misliš da ne volim ? .. čak mi je u poređenju s konkurencijm (pegaso, kle, ...) zanimljiviji ... ako misliš na ovo "kanta" ... i svoju kantu zovem kanta ... :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Septembar 22, 2014 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Jimmy pomesao si, VeljkoM hejtuje winda , on je navikao na sediste i malu cvaju sa MZ-a, pa mu je sad ovako jedan pravilno projektovani motor kompletno cudan . Sto se kante tice, kanta uistinu nema lampicu ulja, ali ima vrlo lako citljiv okular na desnom deklu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Septembar 22, 2014 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se kante tice, kanta uistinu nema lampicu ulja, ali ima vrlo lako citljiv okular na desnom deklu koji je poprilično teško pregledati u vožnji ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Septembar 22, 2014 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan U tom slucaju cak i nemoguce . Sta li je moglo uzrokovati "nestanak" ulja tokom voznje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Septembar 22, 2014 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan u 99% nemarnost vlasnika... (ili neznanje) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Septembar 22, 2014 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Dakle nije mehanicka greska, nego neproveravanje nivoa ulja kad je motor ugasen? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Septembar 22, 2014 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan na ovom konkretno što sam slike stavio ne mogu tvrditi ni jedno ni drugo .. jednostavno se desilo to što se desilo .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Septembar 23, 2014 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Ma naravno da smes, svi se mi razlikujemo i svaki motor ima mane, za to na kraju forum i sluzi. I ja svakome pricam o nekim evidentnim manama ovog motora, ali su mi primedbe koje ti dajes, moram reci, smesne. I ne primaj se na prozivke, unosim malo duha u ove pokisle dane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dmitar 29 Napisano Septembar 23, 2014 Svrati ponekad, 108 postova Motocikl: Vetropir Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi ko sta ocekuje od motora. Sto sam se vise susretao s drugim motorima to sam vise cenio cunjenicu da Freewind tako puno stvari radi pristojno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Septembar 23, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Meni se svidja Freewind. Mada mogao je biti malo snazniji i sa boljim kocnicama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Septembar 23, 2014 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan U toj klasi i tom cjenovnom rangu, mislim da konkurencija tesko ima sta bolje ponuditi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...