Nemanja_zem 1051 Napisano Mart 8, 2012 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne znam sad sam na faxu, mogu da javim kasnije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Mart 8, 2012 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Nisam 100% siguran koji je navoj jer ide lako na obe strane. Moracu to da resim sto pre, jel ima neko predlog gde bih mogao da nadjem? Gledao sam u louis-u i polo-u nemaju, mislio sam da mozda imaju one namagnetisane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1883 Napisano Mart 8, 2012 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jebo ga saf. Jesi li siguran da je saf? Meni je loza od kartera ostala na safu. Morao da rezem novu i da pravim drugi stopli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Mart 8, 2012 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Vanjus ja imam adu,dobro ne roberta nego race,al mislim da je slicno i da vidis kako izgleda na windu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Mart 8, 2012 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Robert pravi Race auspuhe,a tvoj je Dragon (isto iz Ade) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Mart 8, 2012 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan EE eto vidis svaki dan ucis nesto novo o svom motoru prethodni vlasnik je ugradio auspuh,pa sam pretpostavio da je race posto tad nije radio robert..fala za info! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Mart 11, 2012 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Jebo ga saf. Jesi li siguran da je saf? Meni je loza od kartera ostala na safu. Morao da rezem novu i da pravim drugi stopli I kod mene ista stvar, samo sam ja ispustio ulje... Jesi stavio posle deblji sraf ili isti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1883 Napisano Mart 11, 2012 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bio je 14 mm, a sad je 16 ako se ne varam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Mart 11, 2012 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, to i mene sad ceka... Videcu ako nadjem nekog u okolini da mi to zavrsi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Mart 12, 2012 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Muljaz jesi skidao karter ili ti je urezivao navoj direktno? Ne bi valjalo da udju opiljci u karter, ja cu sad da odem da majstora da ga pitam, a interesuje me i kako si to izveo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1883 Napisano Mart 12, 2012 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze da se skine karter, to je sve komad motora. Aluminijum je mnogo jeben, kruni se. Treba prvo da se uzme burgija, da se provrti veca rupa, pa onda ureznicama da se reze druga loza. Saf napravi neki metalostrugar. Bitno je da ostavi prostor za bakarnu ili alu podlosku. Najveci problem je sto taj novi navoj tako spolja ne moze da se nareze 100% pravo. Tako podloska ne moze da zadihtuje bas kako treba pa valja staviti neki koncic ispod dok ne uhvati. Ja sam to sve sam radio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Mart 12, 2012 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan au kakva jebada... Ja bio kod strugara, traži mi 30e da nareze novi navoj i stavi šraf. Hvala još jednom na informacijama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vanjus 89 Napisano Mart 12, 2012 HTTP 404 page not found, 87 postova Lokacija: Futog Motocikl: suzuki freewind xf650 Prijavi odgovor kao problematičan Ništa, uhakovao sam ženin FB , pa sam video sve što me zanima vezano za Roberta i auspuhe, hvala svima! A smo me još zanima da li ima neke bitne razlike "u hardveru" između karbona i prohroma, ili su samo vizuelno različiti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1883 Napisano Mart 12, 2012 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Prohrom vremenom malo promeni boju od toplote Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Mart 12, 2012 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Muljaz je u pravu ali prohrom ispoliras i bude kao nov. Meni iskreno se ne svidja karbon na motoru koji mi teramo. On mi je vise za trkalice. Evo usput i jedan prijateljski savet za sve: kada budete vracali sraf za ispustanje ulja ucinite to nezno sa dva prsta kao da trazite kod male na bradavici na kojoj frekvenciji je radio Raka Eshinger. Tako cete ustedeti sebi dosta vremena i zivaca (a verujte i novca) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1883 Napisano Mart 12, 2012 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan To si trebao napisati predhodnom vlasniku mog motora, ebo ga ko mu menjao ulje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vanjus 89 Napisano Mart 12, 2012 HTTP 404 page not found, 87 postova Lokacija: Futog Motocikl: suzuki freewind xf650 Prijavi odgovor kao problematičan Muljaz je u pravu ali prohrom ispoliras i bude kao nov. Meni iskreno se ne svidja karbon na motoru koji mi teramo. On mi je vise za trkalice. Evo usput i jedan prijateljski savet za sve: kada budete vracali sraf za ispustanje ulja ucinite to nezno sa dva prsta kao da trazite kod male na bradavici na kojoj frekvenciji je radio Raka Eshinger. Tako cete ustedeti sebi dosta vremena i zivaca (a verujte i novca) Pa i džepu mi više odgovara prohrom nije neka razlika u ceni, ali s obzirom da se treba i "obuti" za sezonu - tesan budžet, a sve sam bliži tome da ostavim fabrički auspuh, eventualno ga malo ispoliram, a uzmem kvalitetnije gume (što je ipak mnoooogo bitnije) ...ako se nekad nađemo na onom pivu, ja častim jednu turu za ovu fotku! a što se tiče tog šrafa, heben je baš, stvarno treba kao na slici, meni su svojevremeno skrenuli pažnju (na sreću) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Mart 12, 2012 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Ja posedujem ovaj model, ima duplu izolaciju. A sto se piva tice to je neminovno, obecanje je obecanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Mart 12, 2012 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Druze,montiraj to vec jednom da cujemo kako vetropir grmi! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1883 Napisano Mart 13, 2012 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da cu i ja da povucem moj iz prodaje. Sutra cu da mu montiram 15 litara bezolovnog benzina i idem da cepam gume. Treba do jeseni da se potrose da bih kupio druge Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen.c 6 Napisano Mart 20, 2012 U prolazu, 5 postova Lokacija: Mostar Motocikl: Suzuki Freewind XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Gospodo draga da Vas lijepo pozdravim, Čitam topic ima 2 sata i oduševljen sam. Ja nisam znao da ovo postoji. Veliki sam fan Propuha, ovo mi je treći 2 su imala 60 i 80 000 km. Sad sam našao jedan redizajnirani sa 27 u top izdanju. Nakačim slike! Inače sam iz Mostara, radim kao voditelj prodaje Volvo vozila, naša firma zastupa i IXS opremu pa ako budete nešto trebali galamite.... Aaaaa nek sam Vas našao, oduševio sam se 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Mart 21, 2012 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Mladene u nasu druzinu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Mart 21, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Opaaa, postajemo internacionalni . Komsija, dobrodosao u nase malo drustvance sad kad imas konkretno iskustvo, koja je raazlika izmedju prvog i redizajn modela? Ja cuh da noviji ima direktno ubrizgavanje i bitno nizu potrosnju, imam li krive informacije? @muljaz - ne sviraj onu stvar, nego teraj to magare, sta ce ti drugi motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vanjus 89 Napisano Mart 21, 2012 HTTP 404 page not found, 87 postova Lokacija: Futog Motocikl: suzuki freewind xf650 Prijavi odgovor kao problematičan Mladene u sektu! Dobro nas našao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Mart 21, 2012 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolega. Aj pa da se okupimo jedared u velikom broju :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...