Amoss 9 Napisano Jun 6, 2018 U prolazu, 24 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki FreeWind 650 Prijavi odgovor kao problematičan Malop smo se zaigrali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jun 6, 2018 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstore :). Dokle ste ovo izbili? On 5/28/2018 at 7:59 PM, vasa.93 said: Može li se gde naći nova sajla kvačila za ovo naše magare? Trebalo bi da da. Verujem da je ista kao na DR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Amoss 9 Napisano Jun 6, 2018 U prolazu, 24 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki FreeWind 650 Prijavi odgovor kao problematičan Rudnik -Tornicka Bobija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jun 6, 2018 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Brutalno. Nikad nisam vozio na tu stranu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Amoss 9 Napisano Jun 6, 2018 U prolazu, 24 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki FreeWind 650 Prijavi odgovor kao problematičan Danas smo se igrali malo sa estetikom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2596 Napisano Jun 6, 2018 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, kosooki said: Trebalo bi da da. Verujem da je ista kao na DR Našao već polovnu, zamenjeno. Mnogo veliki posao za takvu sitnicu, ali operacija je bila uspešna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jun 6, 2018 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za zamenu kabla desne konzole prekidaca (polomljen taster za paljenje) morao da skidam sve plastike sem oko fara i da podizem rezervoar. Amoss, lepo ovo druze ispalo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2596 Napisano Jun 6, 2018 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam sve to skidao. I rezervoar isto, jer je bužir sajle kvačila na dva mesta vezan za ram ispod rezervoara. Sa druge strane, kod kolege na Yamaha Diversion sajla kvačila zajedno sa bužirom može da se zameni bez da se i jedan drugi deo sa motora skida... Ali sam usput i lepo pročistio far, pa sada napokon imam kakvo takvo osvetljenje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2596 Napisano Jun 6, 2018 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Nego, jedno glupo pitanjce. Kako stoji ovo magare sa zadnjim 'kratkim' (i pozicionim) svetlom? Trenutno pozadi nemam nikakvo svetlo osim u slučaju kočenja (bilo prednjom bilo zadnjom kočnicom). Kapiram da to ne valja nikako, ali ne mogu da se setim da li je to i ranije bilo tako ili je od skoro tako. Otvarao sam na brzinu onaj poklopac zadnjeg fara iznad zadnjeg točka, ali tu videh samo jednu sijalicu koja radi na pritisak kočnice, ali mimo toga jok. Jel postoji još neka sijalica tu ili pak struja nešto ne valja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža016 159 Napisano Jun 7, 2018 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NX125, Suzuki DR-Z400E Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako je to na tvom motoru, nikada nisam pogledao, ali kod mene na hondi je ovako, pa mislim da je i kod tebe to problem i rešenje problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2596 Napisano Jun 7, 2018 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Aha, sijalica sa dva vlakna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža016 159 Napisano Jun 8, 2018 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NX125, Suzuki DR-Z400E Prijavi odgovor kao problematičan Da, ali opet proveri, jer ja samo nagađam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Jun 8, 2018 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Najverovatnije pregorela sijalica, tj pregorelo je samo vlakno od pozicije. Jer pozicija sija non stop, i skoro uvek samo ona pregori. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rik 190 Napisano Jun 9, 2018 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha XJ900S Diverzija Prijavi odgovor kao problematičan Najpovoljnije i najmanje cimanja ćeš imati ukoliko je peoblem sijalica, kreni od nje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jun 11, 2018 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Ma sijalica 100% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1885 Napisano Jun 11, 2018 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Moj bivsi vind Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jun 11, 2018 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Hehhe, jel ti zaigralo srce? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1885 Napisano Jun 15, 2018 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Malo mi bi neka tuga. Nisam ji ja to bolesno pedantno cuvao, ali nije bio ovako zapusten nikad. Deluje mi kao da dve godine stoji nepomicno tu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jun 15, 2018 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Vise sam mislio na susret sa bivsim vlasnistvom. Prljavost je tek slag na torti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Jun 20, 2018 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Moj Wind je pre nekoliko dana zaradio prvu modricu, mojom krivicom Parkirao sam motor da opalim fotku... ali sam parkirao na blagoj nizbrdici, spustio copavu i taman da se uhvatim za telefon motor legne na stranu Ja budala zaboravio da ubacim u brzinu pre nego sto sam motor stavio na copavu Krenuo je lagano napred i pre nego sto sam mogao da stignem do njega izmakao sebi copavu i pao... Sva sreca nista nije polomljeno niti je bilo sta napuklo, samo se malo izgrebao Sad moram da se raspitam koliko bi kostalo farbanje u istu takvu boju i ko bi to farbao u St. Pazovi, nije strasno ali me nervira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Jun 20, 2018 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan I ipak smo odradili fotku posle nesrece sa copavom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jun 20, 2018 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, enduro je to, izvrtanje je normalna stvar, i nikako ne treba da spreci vozaca u tome sto je naumio :). Sve su to sitni ratni oziljci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Jun 20, 2018 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je duboka ogrebotina? Ako nije previse mozda bi moga da izvuces malo vodenom pa da ispoliras? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Jun 20, 2018 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, kosooki said: Naravno, enduro je to, izvrtanje je normalna stvar, i nikako ne treba da spreci vozaca u tome sto je naumio :). Sve su to sitni ratni oziljci Nema sprecavanja, samo nesto vise opreza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Jun 20, 2018 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, markulja said: Koliko je duboka ogrebotina? Ako nije previse mozda bi moga da izvuces malo vodenom pa da ispoliras? Zagrebano je dovoljno duboko da necu moci da ispoliram Jedina sanacija je farbanje, nema druge. To cu videti da uradim na kraju sezone, sad se nema vremena, treba se vozati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...