kosooki 1317 Napisano Februar 22, 2014 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan kako? jedan otisao, tvoj ide za koji dan.... A pritom bg ima samo 20ak puta vise stanovnika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Februar 22, 2014 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj smrda nije iz moje ulice :-) ok malo preterujem ali ih i dalje ima 3 za koje ja znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Februar 22, 2014 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan And God said, “ Let there be light ,” and there was light. Progledah :-). Rekao bih da sada ovaj sredjeni far odvaljuje kako sija, jedva cekam da vidim napolju sta sam dobio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Februar 27, 2014 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Zvanicno pocela sezona, grmelo se danas. Nemanja, ja ne znam kako da ti se oduzim za artiljeriju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Februar 27, 2014 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Znaš ti dobro kako ;-) Uzdravlje te služio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Februar 27, 2014 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Inace, morao sam do milosa da se provozam da mu dam krug. Izgoreo je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćosa 0 Napisano Mart 1, 2014 U prolazu, 9 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege Kupio sam Freewinda, ne prikazuje mi brzinu, stoji na 0. Obrtaji su ok. Da li neko ima iskustva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dmitar 29 Napisano Mart 1, 2014 Svrati ponekad, 108 postova Motocikl: Vetropir Prijavi odgovor kao problematičan Problem znaju da budu slomljena perca magneta koji se nalazi oko osovine u prednjem točku ("stručno" sklapanje točka ) i koji daje impulse tabli. Probaj da uzmeš neki snažan magnet i pomeraš ga oko prednje osovine i gledaš hoće li se na tabli pokazivati nešto (a možeš prosto i da rasturiš prednji točak i nađeš magnet) . Ako je tako, onda je problem u ovom magnetu, a sama tabla je ok. Ako se ispostavi da je magnetić problem, isti je i na Burgmanima 250 i 400 i možeš da probaš da ga nađeš polovnog. A nov je http://www.2wheelpros.com/oem-parts/suzuki-magnet-34983-14g01-part.html 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Mart 1, 2014 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao u vetrovitu ekipu. Na zaloat tvoj problem relativno cest problem na windu, najverovatnije zbog ovoga sto dmitar veli. Mada mozda moze da se desi i glupost kao meni, a to su bili prljavi kontakti na konektoru table. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
somi032 29 Napisano Mart 6, 2014 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Ni u najavi Prijavi odgovor kao problematičan A ja kad skupim pare pada kisa :-( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Mart 6, 2014 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Buraz kontaktiraću Obamu da narihta HAARP na 25C samo ti dođi :-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
somi032 29 Napisano Mart 6, 2014 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Ni u najavi Prijavi odgovor kao problematičan E bas si lafcina :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Mart 10, 2014 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Da li je mnogo ako dodam 2 maglenke po 55w na postojecu instalaciju? Nasao sam ove lampe za oko 4000 u Kit komercu, ali se bojim da su 2 H3 sijalice previse za alternator. Kakvo je vase misljenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Mart 10, 2014 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi to bilo previše, za svaki slučaj kontaktiraj maga elektrike Arakisa za dabl ček. Ne gine ti ledizacija :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Mart 10, 2014 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je mnogo ako dodam 2 maglenke po 55w na postojecu instalaciju? Nasao sam ove lampe za oko 4000 u Kit komercu, ali se bojim da su 2 H3 sijalice previse za alternator. Kakvo je vase misljenje? Moj savjet ti je da poganjas LED maglenke, dobices priblizno isti nivo svjetla na cesti sa potrosnjom ~20W ukupnom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Mart 10, 2014 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Imas li neku preporuku? Svakako mi se dopada projektorska varijanta svetla. Posto si iz RS, prevedeno u eure, ovi Pilot projektori su oko 35e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Mart 12, 2014 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Imas li neku preporuku? Svakako mi se dopada projektorska varijanta svetla. Posto si iz RS, prevedeno u eure, ovi Pilot projektori su oko 35e. Mozda nesto ovako ? LINK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bomi 26 Napisano Mart 22, 2014 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd Motocikl: nemam :( Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari ,resih da postanem clan ekipe ,video sam ovaj oglas klik , klik i privukao mi je paznju.Jel zna neko nesto nesto o njemu,na stta da obratim paznju... Hvala puno ,dodjem pivce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Mart 22, 2014 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Nije poznat u dosadasnjim krugovima vlasnika, ali em redizajn, em ok cena, em deluje da je u dobrom stanju, em brdo opreme... Ja ne bih casio casa da ga pogledam, posebno sto si i ti i motor u BG. Generalno obrati paznju na stanje frajlaufa, kako menjac radi, kako masina generalno zvuci, malo obrati paznju na stanje kocnica, prednje viljuske i ako si ti neiskusan, povedi nekoga ko zna da proveri osnovne stvari oko ispravnosti i potencijalnih tragova vecih lupanja i kupuj. U sustini su dosta kvalitetni motori, tako da nema mnogo sta da podje po zlu, i ako je prava kilometraza i iole korektno odrzavan i vozen, ima jos lom kilometara da zgazi. Daj se u akciju i izvesti sta si uradio. Mozda nesto ovako ? LINK Pre sam za projektore, mada mozda i ovo dodje u obzir. Svakako sam trenutno stopirao ovu ideju, hocu nekim drugim bitnijim stvaricama da se poigram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bomi 26 Napisano Mart 23, 2014 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd Motocikl: nemam :( Prijavi odgovor kao problematičan Pazaren Freewind danas "> "> 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bomi 26 Napisano Mart 23, 2014 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd Motocikl: nemam :( Prijavi odgovor kao problematičan I jos dve Tekst koji želiš i ova Tekst koji želiš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćosa 0 Napisano Mart 23, 2014 U prolazu, 9 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Problem znaju da budu slomljena perca magneta koji se nalazi oko osovine u prednjem točku ("stručno" sklapanje točka ) i koji daje impulse tabli. Probaj da uzmeš neki snažan magnet i pomeraš ga oko prednje osovine i gledaš hoće li se na tabli pokazivati nešto (a možeš prosto i da rasturiš prednji točak i nađeš magnet) . Ako je tako, onda je problem u ovom magnetu, a sama tabla je ok. Ako se ispostavi da je magnetić problem, isti je i na Burgmanima 250 i 400 i možeš da probaš da ga nađeš polovnog. A nov je http://www.2wheelpro...14g01-part.html Zubi na pinjonu su polomljeni, sve ostalo je u redu. Znaci, odgovara ceo pinjon sa burgmana? Koje god? Za Burgmana cu verovatno lakse da nadjem... Freewind sam nasao novo samo... za 50e i 7000din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćosa 0 Napisano Mart 23, 2014 U prolazu, 9 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao u vetrovitu ekipu. Na zaloat tvoj problem relativno cest problem na windu, najverovatnije zbog ovoga sto dmitar veli. Mada mozda moze da se desi i glupost kao meni, a to su bili prljavi kontakti na konektoru table. Druze, tome sam se i nadao... Proverio tablu... instalaciju... sve ok... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 121 Napisano Mart 23, 2014 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Coso ja bi reko da je zbog vizira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćosa 0 Napisano Mart 23, 2014 U prolazu, 9 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Coso ja bi reko da je zbog vizira I ja bih rekao da je zbog povećanog otpora vazduha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...