kosooki 1317 Napisano Octobar 22, 2013 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan nista ja nisam rekao, samo nemoj da lazes narod :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dmitar 29 Napisano Octobar 22, 2013 Svrati ponekad, 108 postova Motocikl: Vetropir Prijavi odgovor kao problematičan Ništa ni ja nisam slagao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Octobar 22, 2013 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Nego recite vi meni ko je jači od vas dvojice? :-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dmitar 29 Napisano Octobar 22, 2013 Svrati ponekad, 108 postova Motocikl: Vetropir Prijavi odgovor kao problematičan Nego recite vi meni ko je jači od vas dvojice? :-D Nemoj ti da se javljaš, vidim da si rešio da "izdaš" sektu i to za sitne novce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Octobar 23, 2013 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Došlo vreme za promenu... Šta ćeš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Octobar 23, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan a u planu je? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Octobar 23, 2013 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan TDM-a bih posedovao posle winda, nekako mi se on cini najblizim i trenutno finansijski do njega mogu da dobacim (tdm 850) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Octobar 23, 2013 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan buljavka ili ovog sa novijom maskom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Octobar 24, 2013 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Buljavka bih zaobišao :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Octobar 24, 2013 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne planiras makadam, sasvim logican naslednik. Cekam dalje apdejtove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 121 Napisano Octobar 28, 2013 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko far na prodaju i prednji tocak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Octobar 28, 2013 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Sumnjam, ali mislim da je nemanja imao kontakt nekog otpada dal u madjarskoj ili gde vec. Sta se zbilo pa ti fale ta dva dela? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 121 Napisano Octobar 29, 2013 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Drugar se zakuco,masku se da zakrpi a viljusku da ispravi posto nije mnogo kriva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Octobar 29, 2013 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Au, smor . Jel barem drugar dobro?. Sto se delova tice, nadam se da ce se Nemanja oglasiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Octobar 29, 2013 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Djomla saljem ti porukom gde da se javis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 121 Napisano Octobar 30, 2013 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan On je ok,mala je bila brzina pa mu nije nista.Levi stap se malo iskrivio i prednji tocak,napukla maska i far. Postavicu slike kad se vratim kuci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Octobar 30, 2013 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem univerzalni stender za podmazivanje lanca, cena upola od sebinog 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Octobar 30, 2013 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Đomla javi dal ste našli delove. Dule jel to bila rolna za umotavanje pečenih prasića? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Octobar 30, 2013 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan jok, hilzna od rolne papira za umotavanje pecenih prasica, papir smo potrosili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Octobar 30, 2013 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Tako sam i mislio, genijalno nema šta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Octobar 30, 2013 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan mi bez centralnog stendera se moramo snalaziti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Octobar 30, 2013 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam juce gledao cene centralnih nogara i zamalo nisam pao sa stolice...150 evradi tako da moram iskoristiti Duletovu ideju dok je nije zastitio u zavodu za patente Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 121 Napisano Octobar 30, 2013 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Ortak sinoc prodao motor,iscimao se da nece moci da ga popravi.Kakav ludak,hvala vama na pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Octobar 30, 2013 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Hehehehe stvarno je ludak, pa ja sam nabavljao delove za generalnu original japanske a on misli da ne može far i točak..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adrijan123 0 Napisano Octobar 30, 2013 U prolazu, 6 postova Lokacija: Ruski Krstur Motocikl: Freewind 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima.Razmisljam o kupovini ovog motora,i zanimaju me vasa,naj svezija iskustva.Kako se vama pokaza do sada.Gledao sam i druge motore koji su bili u opciji Aprilia pegaso 650 i kawasaki kle,ali sam se odlucio za Freewind-a,pa reku da pitam.Sve sto sam do sad video procitao,mislim da se necu pokajati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...