Nemanja_zem 1051 Napisano Avgust 24, 2012 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Ladi ga de oces ali ako je dzabe ja ne odbijam ni noz u ledja :-) Da se vratimo temi danas sam uzeo xenon pa cemo Deki i ja to uskoro da ubacujemo. Videcete razliku u osvetljenju, kolko nam je vremena trebalo i da to svako moze sam da ugradi samo ako hoce :-) A da i kolko je tekucine bilo potrebno majstorima da to odrade ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Avgust 25, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan ajde banderasi, recite mi sta mi treba za konverziju sa xenon na bixenon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Avgust 25, 2012 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan gipsy magic..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Avgust 28, 2012 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Nemanja nisi ni ugradjivao ono na kraju?ovih dana ce biti prijatnije pa moz da odradimo to tad.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Avgust 28, 2012 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Moram priznati da nisam, jedva da sam 100km presao u zadnjih 20 dana. Danas imam slobodnog vremena pa cu da pokusam da ugradim i da mu zamenim ulje treci put ove sezone :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_NI 37 Napisano Avgust 28, 2012 U prolazu, 84 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, možda je već bilo priče ali ja ne pronalazim pa mi je potrebna pomoć... Da li je neko montirao bočne nosače kofera? Da li je sam pravio ili je kupio gotove? Možda znate ko prodaje? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Avgust 29, 2012 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan ajde banderasi, recite mi sta mi treba za konverziju sa xenon na bixenon Ja uzeo greskom H7 umesto H4 ne znam zasto ali bio sam ubedjen da na freewind ide H7 sijalica. Uglavnom sve sto treba da se uradi je da kupis H4 sijalicu koja je bixenon. Sad idem da menjam, uzecu 6000K Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_NI 37 Napisano Septembar 5, 2012 U prolazu, 84 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Možda nekom zatreba ideja kako da ispravi neravnine nosača za top case. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_NI 37 Napisano Septembar 6, 2012 U prolazu, 84 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Mali "upgrade" da ne "propadnete" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1885 Napisano Septembar 6, 2012 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Propao dva puta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_NI 37 Napisano Septembar 6, 2012 U prolazu, 84 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan imao i ja situaciju "za malo". Od tad uvek proveravam da li će da propada ili podmećem nešto čvrsto. Niko da se oglasi za nosače kofera, da mi pomogne šta i kako pa se ja raspisao sam. Da li je neko koristio bar bisage? Da li ste imali nosače istih ili ste stavljali direkno bisage na motor bez nosača? Video u drugim zemljama da stavljaju bisage bez nosača. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Septembar 7, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan ja nisam ni stavljao bisage (koje btw jos i nemam ), niti imam nosace, cekam da neko prvo sve to proba fino si resio copavu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1885 Napisano Septembar 7, 2012 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ima negde na netu da se skine neka kao skica kako izgleda Hepco Becker nosac. Kuke za kacenje se posle prilagode drugim koferima. Probacu da nadjem na kompu da nije negde ostala slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_NI 37 Napisano Septembar 7, 2012 U prolazu, 84 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ja radio onaj dodatak za "ćopavu" nego sam pronašao na netu da drugi uradili. Stupio sam u kontakt sa našim kolegom sa foruma koji radi crash barove i nosače, servis "Seba" i već je radio nosač bisaga za Freewind(http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/75499-crash-bars-servis-seba/page__st__100) tako da ako do proleća ne nađem neki drugi motor koji bih želeo da vozim onda ću svakako ugraditi kofere ili bisage pa ću fotografisati. Mozda se dokopam i do nekog polovnog nosača jer moj prijatelj iz Italije doneo za Freewind Givi nosač bočnih kofera i top case, auspuh, upravljač i još neke sitnice i sve to za 70EUR. Nisma znao a on dalje to prosledio njegovom poznaniku u Bgd a mogao sam da iskopiram bar nosač Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Septembar 7, 2012 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Ima Deki platnene torbe jes' da ih nije koristio al vazno da ima Mogao bi da postavi neku sliku cisto da svi vidimo kako stoje Nisam siguran jer nikad nisam imao ni bocne kofere ni torbe, ali mozda ti ni ne trebaju nosaci za platnene ako imas fabricki auspuh. Ja sam poceo sa ugradnjom xenona pre jedno nedelju dana i od tad nisam imao vremena da ga sastavim. Svaki put kad prodjem pored njega samo sto mi suze ne krenu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_NI 37 Napisano Septembar 7, 2012 U prolazu, 84 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Imam fabrički auspuh sa onom aluminijumskom zaštitom. Brine me jedino da se nakon dužeg putovanja sve to ne ugreje previše i počne da se topi. Ne znam da li bisage imaju neku toplotnu izolaciju sa unutrasnje strane. Najverovatnije ću tokom zime kupiti neke bisage na akciji pa ću isprobati bez nosača, jedino ću im možda dodati neku toplotnu izolaciju i dokumentovati fotografijama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_NI 37 Napisano Septembar 7, 2012 U prolazu, 84 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče fara meni nije bilo jedino jasno odakle prašina unutra kad sam proverio i sve lepo dihtuje. Nije me mrzelo pa sam skinuo far, delimično ga napunio vodom, stavio deterdžent za pranje sudova i za pranje stakla. Pocepao sam i ubacio manje krpice, sve to dobrooo mućkao. Na kraju sam isprao vodom, osušio dodatno fenom i bio je kao nov Ne zaboravite samo da ponovo naštelujete farove na nekom zidu inače će svi bežati od vas kao od mene Ja sam zadovoljan svetlima, jedino sam razmišljao da dodam one farove za maglu jer kod mene na crash baru ima mesta i baš bi lepo izgledalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Septembar 7, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan pranje fara moze i ledom,kao i mesavinom mlake vode, deterdzenta i sode bikarbone kao abrazivnog sredstva a ta maska od eloksiranog aluminijuma nikad se nije ugrejala toliko da ne mogu da prislonim ruku, tako da verujem da ce tekstilne bisage normalno preziveti tu toplotu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Septembar 7, 2012 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Nemanja kako ti nije zao da radis toliko i da ga gledas ovakvog a i ja pricam nesto...tek danas ugradio xenon,videcete veceras,mozda odem do Nemanje da vidi kako bije pa cemo slikati! Inace ja imam bocne platnene al prilike,citaj posao,nisu dozvolili da ih kacim zbog duzeg puta...a bice..imam adin auspuh i planirao sam da pravim neki distancer bar,ne bi se zezao sa nosacem bas za platnene torbe,al nisam ni probao eto...mozda na fabricki auspuh i nije problem sta znam.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_NI 37 Napisano Septembar 7, 2012 U prolazu, 84 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan "Mali i egzotični gedžet" za naše motore. Da li je neko ugrađivao i kakva su iskustva(preživelih )? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Septembar 8, 2012 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Ja svog pitona jos nisam na volan obmotavao:-) Lep ti je gmizavac, kad bude sabor ponesi ga da se igramo. Deki je ugradio xenon i meni se cini da odlicno sija, bar duplo bolje nego halogena. Juce smo kao nesto snimili u pola 11 kad sam dosao sa posla... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_NI 37 Napisano Septembar 9, 2012 U prolazu, 84 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Srećom to nije moja zmija Postavite slike od Xenon-a pa da uporedimo. Evo šema instalacije za XF650 Freewind ako nekome zatreba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Septembar 10, 2012 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Neb ti ja znao sta si ovde postavio,prepoznajem da je slika u pitanju :D Imam klip snimljen za ksenon,nismo slikali,bije mislim bas taman,vozio sam sinoc i nije mi niko ablendovao...al da me vide vide me sigurno,s tim sto nema nesto mnogo neosvetljenih delova da vidim kakav je na putu,a bice i to,vredi svakako!! Nemanja nisi ni pipao za vikend pretpostaljam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Septembar 10, 2012 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok radio.... Sutra sam slobodan pre podne pa cu to da resavam, ne secam se kad sam seo na motor :-( Prvi dan kad budem slobodan idem u voznju gde god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Septembar 10, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan gle ti tonpija kako se obmotao oko rucice gasa , nije ni on mutav a xenon u odnosu na halogenku odvaljuje kako sija, u to nemojte sumnjati vas dvojica se odvezite na neko tamno mesto, barem tamo posle galenike imat lom takvih mesta, a blizu vam je i taman mozete da napravite uporedne fotke sijanja farova i obavenzo mi sa motora sikajte razliku kratko dugo svetlo, da znam sta me ceka kad napakujem bi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...