vanjus 89 Napisano Januar 19, 2012 HTTP 404 page not found, 87 postova Lokacija: Futog Motocikl: suzuki freewind xf650 Prijavi odgovor kao problematičan 34,4671 je srednji kurs trenutno za forinte, što bi po mojoj računici trebalo da izađe 69.72 € za prednju i 94.39 € za zadnju , čak i da ne vraćaš AFU se isplati, a izgleda da je to sad neka akcija koja važi samo ako uzimaš komplet guma.. raspitivanje je u toku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Januar 19, 2012 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Aj javi kad saznas tacno, i ja sam zainteresovan. Ako moze lepo da se ustedi nek stoje za sledecu sezonu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Januar 22, 2012 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Drugari prinudjen sam da napustim ekipu, uzasno se osecam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Januar 22, 2012 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Sad videh oglas??? sta bi?jesi ti ok? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vanjus 89 Napisano Januar 22, 2012 HTTP 404 page not found, 87 postova Lokacija: Futog Motocikl: suzuki freewind xf650 Prijavi odgovor kao problematičan Šta bi čoveče... Taman si krenuo u sređivanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Januar 22, 2012 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ok ali je auto uništen. Popustila pažnja i stigao sam bankinu. I dalje se nadam da će se neko čudo dogoditi pa da ne moram da ga prodam. Postavicu sliku auta kasnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Januar 23, 2012 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Evo da vam ogovorim svima u vezi auspuha. Probacu prvo sa motorom da ga prodam a i ako ne budem na kraju morao motor da prodajem bilo bi mi bas krivo da ostanem bez auspuha. Sto se kaze jos mi zuji u usima, ni sam ne znam sta da radim. Ako kojim slucajem ne prodam moped vodim vas sve na pivce 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vanjus 89 Napisano Januar 25, 2012 HTTP 404 page not found, 87 postova Lokacija: Futog Motocikl: suzuki freewind xf650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da vam ogovorim svima u vezi auspuha. Probacu prvo sa motorom da ga prodam a i ako ne budem na kraju morao motor da prodajem bilo bi mi bas krivo da ostanem bez auspuha. Sto se kaze jos mi zuji u usima, ni sam ne znam sta da radim. Ako kojim slucajem ne prodam moped vodim vas sve na pivce Navijam za pivo! Ako niste već negde pogledali Moto Aventura, novembro/2010 - 14.000 km Carretera Austral (completa); Ruta 40; Torres del Paine; Ushuaia/Puerto Williams. Suzuki XF650, 2003. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vanjus 89 Napisano Januar 27, 2012 HTTP 404 page not found, 87 postova Lokacija: Futog Motocikl: suzuki freewind xf650 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko logo freewind-a u vektorima možda, ako ima nek podeli Ovaj sam napravio od jedne fotke, (eve slika dole ako nekom zatreba) i završiće mi posao trenutno, ali bi mi još bolji bio u krivama ako neko ima Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Februar 5, 2012 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Vanjus sad cu pogledati putesestvije,deluje vrrlo zanimljivo!!ps Nemanja sta uradi sa motorom?oce li biti tog piva? ps Vanjus lepo si ovo izveo,mislim da ce biti dovoljno verodostojno kao original!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Februar 5, 2012 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Za sad nisam uradio nista, dobijao sam neke ponude ali ništa preterano zanimljivo. Danas se ne zna dal je teže nešto prodati ili kupiti. I dalje navijam za pivce :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Februar 5, 2012 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan A koliko je dobro toliko i lose prodati...ako mozes bolje sredi auto pa polako i motor..srecno s tim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Februar 9, 2012 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav freewindovci. Trenutno sam u procesu trazenja svog prvog motora. U opciji su mi transalp , freewind ili slicno ... (mislim ne znam ni sam, prvi motor ... ali hocu neki motor za po gradu sa kojim mogu i malo da putujem). Pojavio se jedan u rublici Prodajem http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/77174-suzuki-freewind-650/ , htedoh da ga pogledam u sredu, medjutim nisam stigao. Imam dva pitanjca: 1. da li neko od vas mozda zna taj motor (mislim, nema puno freewinda u gradu, pa mozda i znate koji je tacno motor u pitanju) 2. šta je to na šta treba da obratim pažnju kada gledam freewinda Pozdrav i hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Februar 9, 2012 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Po meni u ovom cenovnom rangu mislim da ne mozes uzeti bolji enduro.Ljudi traze ovoliko para za transalp '87-'88 godiste.Ovaj xf deluje dosta lepo a i cena je skroz korektna! Srecna kupovina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Februar 9, 2012 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Savke. Poludeh od mozganja sta da kupim. Zeznuto je kad covek nema iskustva. Pravo da ti kazem, za prvi motor mi je je samo bitno da je dobar motor. Dao bi ja i više para za bolji, ali za prvu sezonu u životu - freewind mi deluje extra. Sto sam vise ljudi pitao - to sam vise bio zbunjen. Te nemoj freewind - ima jedan cilindar, te ima da se pregreva, te ovo ono ... Onda isto tako za Transalp - ovakvi su, onakvi su ... Na kraju shvatih - uzmi bre ono sta ti se sviđa i ne filozofiraj mnogo . Hocu pouzdan motor za po gradu i ture do par stotina km na dan plafon ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vanjus 89 Napisano Februar 9, 2012 HTTP 404 page not found, 87 postova Lokacija: Futog Motocikl: suzuki freewind xf650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Savke. Poludeh od mozganja sta da kupim. Zeznuto je kad covek nema iskustva. Pravo da ti kazem, za prvi motor mi je je samo bitno da je dobar motor. Dao bi ja i više para za bolji, ali za prvu sezonu u životu - freewind mi deluje extra. Sto sam vise ljudi pitao - to sam vise bio zbunjen. Te nemoj freewind - ima jedan cilindar, te ima da se pregreva, te ovo ono ... Onda isto tako za Transalp - ovakvi su, onakvi su ... Na kraju shvatih - uzmi bre ono sta ti se sviđa i ne filozofiraj mnogo . Hocu pouzdan motor za po gradu i ture do par stotina km na dan plafon ... Vidi .. za taj konkretan motor koji si linkovao, nemam pojma, lepo izgleda na slikama, cena je korektna, a uvek vodiš nekog majstora sa sobom ili bar nekog iskusnog bajkera ko se razume u mexaniku, pa gledaš : A sad to što ima jedan cilindar i da se pregreva ti potpisujem da je totalno nebitno. Jeste,ima jedan cilindar, malo više "trese" ali u odnosu na ostale jednocilindraše uopšte nema mnogo vibracija, malo dok se ne navikneš.. traži malo veće obrtaje za mirniji rad i to je to. Sa druge strane jevtinije ti je održavanje, a što se tiče pregrevanja, ja to nisam "doživeo" do sad. Npr. do Čačka sam prošle godine u cugu iz Novog Sada išao na +35oC bez ikakvih problema kad sam stao na pumpu mašina ništa nije bila "ugrejanija" nego kad ideš 10-15km. Pogledaj još dva freewinda koja prodaju članovi iz ove "sekte" jedan je Nemanjin, on je iz Zemuna a drugi Muljazov iz Ivanjice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Februar 9, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan imao sam slicnu dilemu, samo sto sam ja bio dosadan sa milion pitanja, jer sam pokusao da spojim nespojivo u jednom motoru na kraju je ipak pala odluka na winda i nije mi zao verujem da ima boljih motora, specijalizovanijih motora, ali xf je odlican allrounder zbog jednog cilindra su malo izrazenije vibracije, ali u klasi jednocilindrasa je motor medju najboljima, ako ne i sa najbolje amortizovanim i utisanim agregatom takodje zbog jednog cilindra se joguni obrtajima ispod 2500rpm, ali preko toga vrlo snazno vuce zbog male mase (162kg prazan) izuzetno agilan po gradu i po krivinama (licno odrzavao korak sa bitno jacim R-ovima malo starije genracije), ali osetljiviji malo na neravnine, bocni vetar i putnika pozadi kocnice rade posao, ali bi mogle biti bolje vesanje je nize i tvrdje nego kod ostalih enduro motora sto je odlicno za grad i krivine, ali se nekim teskim terenima nemoj mnogo radovati. stojicki ce podneti dosta offroada, muljaz moze da posvedoci, ali je kompletno konstruisan kao soft enduro i sa tim se moras pomiriti dovoljno komforan za vozaca i suvozACICU i sve preko toga postaje tesno i previse tereta na zadnjem tocku dovoljno izdrzljiv, brz i udoban za putovanje brzinama 90-130, ali samo dovoljno, ni makac preko toga nadam se da sam pomogao, ako imas jos pitanja, slobodno pucaj sto se mene tice, ne mogu da iscekam lepo vreme da se vozim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Februar 9, 2012 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Kosooki, I ja sam poceo da trazim nespojivo u jednom motoru kao i ti (kao sto znas - ubrzo shvatis da to ne ide bas tako). Ovo su moje potrebe: Ne treba mi motor za offroad, vec za asfalt. Enduro mi odgovara zato što sam visok 190cm,pa na motoricima izgledam smesno i nije mi udobno. Iz BG-a sam, i hocu nesto da idem na posao (radim u centru i poludeh od trazenja mesta za parkiranje auta, a motor mogu ispred kancelarije). Takodje, hocu vikendima da se vozikam po Srbiji (od malih rastojanja tipa Avala, Kosmaj i sl, do malo daljih relacija tipa Zlatibor, Tara ...). Ako mi se svide duge ture - mozda i do mora (sto da ne). Vozikao bi se mahom sam, povremeno suvozacica i to je to. Takodje jedva cekam lepo vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Februar 9, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan super, sve se uklapa sem tih 190cm bojim se da ti motor ne bude malo mali, ali svakako sedi i pogledaj, tako ces najbolje znati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Februar 9, 2012 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledacu, Moram da ga probam malo, na freewinda nisam ni seo nikad. Iskreno, najudobnije mi je bilo na V stromu, ali to je malooo van mog budžeta . Transalp mi je bio OK, ali mi za njega treba 3500 eurica, sto je stvarno mnogo para za prvi motor. Ovi stariji od 99 godista su 2500 ... a to mi je iskreno mnogo za motor star skoro 15 godina ... Icicu ovaj da pogledam, pa cu videti sta dalje. Najbitnije je da sam odvojio parice, pa sad ideu slatke muke trazenja makine za sezonu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Februar 9, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan uradi ono sto su i meni rekli: "dok ne probas neces znati" kupis, probas sezonu, ako ne ide, prodas (na kraju krajeva spustis cenu 200 eura oticice sigurno) i kupis drugi ili menjas tvoj uz doplatu, fala bogu, trziste motora je prilicno aktivno ali, samo ako ti ne bude mali gabaritima, mislim da ces zaista uzivati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2041 Napisano Februar 9, 2012 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kosooki ti je dosta lepo obajsnio. Ja se samo ne bih slozio da je nemiran na neravninama. Bice da mu vesanje pozadi nije podeseno kako treba, tj po njegovom ukusu. Sto se uljare i pregrevanja tice ja za tu boljku ne znam. Nisam presao nesto puno sa njim (8.000km) za godinu)ali sam vozio po raznim terenima i nikad mi se nije desilo da ga pregrejem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Februar 9, 2012 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih se odlucio za winda (nije sto ga prodajem). Prvi motor mi je bio sachs x-road i dosadio mi je za mesec dana. Onaj je stvarno povoljan i ja koji prodajem bih ti preporucio da pogledas taj jer je extra cena. Ako budes hteo mozes da dodjes da probas moj cisto da vidis kako ti stoji. Po svemu sudeci odustacu od prodaje jer je sve stalo, ako sacekam da otopli znam da nema sanse da ga prodam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Februar 9, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan i ja se razmisljam o podmladjivanju od kako sam video onaj oglas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Februar 9, 2012 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste povoljan, to je sigurno. Nemanja, hvala ti na ponudi, mozda ti se i javim ... Cisto da sednem na njega da vidim "kako mi stoji". Nisam nikad seo na freewinda, ali mi je delovao dovoljno veliki za mojih 190cm. Valjda mogu da se "spakujem" na njega, nemam zilijardu evra za Afriku staru 20 godina Mislim, nije freewind kao Hornet (tu sam mislio da ce da mi izadje grba na ledjima kada sam probao od drugara ). Sto mi rece Kosooki: "dok ne probas neces znati" ... Tako mu dodje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...