DoXy_RO 3 Napisano Mart 7, 2011 U prolazu, 36 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Suzuki SV650, Suzuki gsxr k7 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem moto jaknu velicine 3xl, meni je prevelika. Nosio sam je mozda 5 puta, nigde nije ostecena... Doneo mi je drugar iz austrije. Ima protektore na laktovima ramenima i ledjima. Cena 70eura Ko je zainteresovan nek se javi na PP ili ovde Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DoXy_RO 3 Napisano Februar 9, 2012 U prolazu, 36 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Suzuki SV650, Suzuki gsxr k7 Prijavi odgovor kao problematičan Na jakni treba samo malo oprati musice Cena dogovor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tommy.n 152 Napisano Februar 10, 2012 Svrati ponekad, 269 postova Motocikl: Syma Prijavi odgovor kao problematičan Moj broj... Koje je marke jakna da izguglam na netu malo bolje slike... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DoXy_RO 3 Napisano Februar 10, 2012 U prolazu, 36 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Suzuki SV650, Suzuki gsxr k7 Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju, ne pise nigde marka na njoj , samo to 3xl Za cenu i to javi mi se u PM pa dogovoricemo se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DoXy_RO 3 Napisano Februar 10, 2012 U prolazu, 36 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Suzuki SV650, Suzuki gsxr k7 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato, moze lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...