jovan.v 151 Napisano April 10, 2011 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Sombor Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo lep putopis i još lepša priroda. Čestitam. Upravo planiram putovanje po Alpama, pri čemu bi svakako hteo obuhvatiti i okolinu Grossglocknera u Austriji. Bilo bi mi korisno, a bio bi ti i zahvalan da svoj put prikažeš na Googleu ili još bolje kao GPX fajl za Garmin. Jovan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
P.S. Dzon 108 Napisano April 11, 2011 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650gs / Suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan Super putopis! Podsetih se malo Firence i Pize. Zaista super, veliki +. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vickos 40 Napisano April 27, 2011 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo lep putopis i još lepša priroda. Čestitam. Upravo planiram putovanje po Alpama, pri čemu bi svakako hteo obuhvatiti i okolinu Grossglocknera u Austriji. Bilo bi mi korisno, a bio bi ti i zahvalan da svoj put prikažeš na Googleu ili još bolje kao GPX fajl za Garmin. Jovan Evo Jovane link o routi, stvarno sam hteo da ti precizno nacrtam, ali mi se neki delovi "gube" posle ponovnog otvaranja. Stavio sam znakove gde su slike slikane, prikazane u putopisu, nadam se da će ti i to nešto značiti. Još samo toliko, da nigde nisam išao "autostradom", gde se plaća. Planiraj, odradi, i opiši nam! http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF&msa=0&msid=201261942686896893365.0004a0f99c1503de960f7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dallape 220 Napisano Maj 1, 2011 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: HONDA VARADERO XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno extra, svidja mi se i ideja da po slikama pise tekst kao naziv mesta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovan.v 151 Napisano Maj 1, 2011 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Sombor Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na marsruti. Snacicu se! Jovan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Decembar 22, 2011 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Случајно сам видео путопис и остао без речи... !!! Одлично написано, баш добро!!! Још боље илустровано сликама предивних предела које си имао привилегију да видиш. Један од бољих (ако не и најбољи) путопис који сам прочитао... Свака част! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan#JunioR 719 Napisano Decembar 24, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Vincha Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno. Jos sledecu sezonu zavisim od drugih, jer sam suvozac. A onda...nadam se da cu poloziti bez problema i rame uz rame sa BJB drugarima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1454 Napisano Januar 10, 2012 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Predivno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Januar 11, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad procitah putopis, i nije mi zao sto sam ,,zakasnio ,, . Uzivao sam u ovom hladnom zimskom danu , citajuci i gledajuci vas prilog... Nemam rijeci... :takoje: :takoje: :takoje: :takoje: :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10788 Napisano Januar 12, 2012 Hronični Motociklopata, 7450 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan jeee kako prelep putopis, slike, priroda, gradjevine... svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5082 Napisano Januar 15, 2012 Drug član, 1872 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Ostao sam bez teksta, svaka cast ! Ne moze ljepse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...