johann 852 Napisano Mart 6, 2011 Cuore Sportivo, 1339 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Cisto da znas da ti za Beckera treba jos nosac i napajanje (2x35e) - pod uslovom da ti ono sto stigne uz uredjaj ne odogovara. A nece ti odgovarati Miliš na kineza ili beckera ? pa u tom slućaju becker košta 190 plus drangulije 70 to ispadne 260 evra spram ovih 110 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Mart 6, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Tako je. Mada je sigurno kvalitetnije resenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 6, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan I veći je ekran na Beckeru. Ali da li je baš TOLIKO bolji koliko i košta? Garmin i njegovu cenu da ni ne pominjem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Mart 6, 2011 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Sad nesto gledam... pa ovaj kinezer je 3.5 inca!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Mart 6, 2011 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pise da je rasprodato a ispod toga pise da salju i za srbiju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Mart 7, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan evo za one sa jeftinijim karatama i ljude u godinama ,kompletno sta sadrzi ovaj komplet! Package Contents Peaklife Motorcycle GPS Navigator Mini USB Cable Car Charger Car Mount Motorcycle Mount Power Cable (For Motorcycles) 2GB Micro SD Card (Included free and located under the battery Rechargeable 1300 mAh Li-ion Battery Stylus User Manual Replacement Screws Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4856 Napisano Mart 7, 2011 Ne silazi, 5573 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Cemu sluzi onaj Stylus? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Mart 7, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan srafciger sa kojim uvrnes saraf koji drzi GPS sa zadnje strane za drzac! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6227 Napisano Mart 7, 2011 Svakom po zasluzi, 12455 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Zveknuo sam ti minus zato što širiš dezinformacije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Mart 7, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Zveknuo sam ti minus zato što širiš dezinformacije ajd sad lepo ispravi taj minus,sa jedne strane je olovcica a sa druge strane je srafciger! prilazem sliku kao argument! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6227 Napisano Mart 7, 2011 Svakom po zasluzi, 12455 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Evo zveknuo sam ti plus Samo...to mi je malo glupo, šta ako u brzini ili u mraku okreneš drugu stranu sa schraubenzieger-om i izgrebeš displej? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Mart 7, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Evo zveknuo sam ti plus Samo...to mi je malo glupo, šta ako u brzini ili u mraku okreneš drugu stranu sa schraubenzieger-om i izgrebeš displej? brzo vozi a polako tipkaj!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6227 Napisano Mart 7, 2011 Svakom po zasluzi, 12455 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da nisam mislio u vožnji već na stajanci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 456 Napisano Mart 8, 2011 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Ima ga covek sa jednog drugog foruma, platio ga je 110e, neko mu je doneo. Evo Markone, uvezi ovo i prodaj da se iscupas od silnih minusa, a lepo ces i da zaradis, ima da ide kao alva Na žalost to nije tako jednostavno. Već nekoliko meseci (skoro godinu dana) radimo na tome da nađemo nešto povoljno a da nije đubre. Rezultat toga je za sada: 0 Na količine koje su dovoljne za naše tržište ne mogu da se dobiju dobre cene. Troškovi su preveliki, a kvalitet proizvoda takav da mora da se računa sa velikim procentom reklamacija. Reklamacije bi morale da završe u kanti jer se ne bi isplatilo vraćanje dobavljaču... hvala sto si nas prosvetlio da je ovo gore navedeno djubre i da nije u domenu kvaliteta ili tebi adekvatne zarade! no nikada mi nece bit jasno kako neki privatnici kojima nije bitno hoce li kokos da im prdne pod prozorom(a dupe bi dali za dinar) nisu u stanju da nesto donesu tj investiraju u nesto pa ako neko hoce neka kupi! a da pri tome nisu spremni da nesto i zrtvuju zarad necega! konkretno u subotici su se ljudi obogatili na trgovini sa kinom! ako zelis podeli sa nama iskustva od tih uvezenih primeraka,mislim da toliko dugujes ovome sajtu jer ipak je neko odavde i uzeo nesto kod tebe! nadam se da to samnom nece biti slucaj! Lako je sa tuđim parama biti pametan. Izvoli pa uradi i pokaži šta umeš. Ti mora da radiš za kikiriki i plata ti nije bitna? Izvoli pa se žrtvuj kada si toliko pametan! Obogati se kada je to tako jednostavno. Niko nije rekao da je taj uređaj đubre, niti sam rekao da ga ne treba kupiti. Rekao sam da pokušavamo i radimo na tome i dalje. Malo sedi i stavi prst na čelo pa se zamisli šta ti je trebao takav post? Ako ja nisam prosuo dovoljno korisnih tema i podataka iz domena o kojem nešto znam onda me pljunite i ja odo. Ko li je tebi drmao kavez da mi je znati?! I ne, ne želim da podelim iskustva sa svima. Zato i nisam napisao post (iz iskustva) na koji si odgovorio. Kakvih likova ima da ne poveruješ?! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 456 Napisano Mart 8, 2011 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li si me razumeo, hteo sam da kazem da sad imamo na forumu coveka koji se profesionalno bavi time da ti nabavi ono sto zelis sa ebay-a. Ni na kraj pameti mi nije bilo da kazem da ti ne znas sta je ebay. Lalajko, zar se i ti praviš mutav? Kao ne znaš šta je Davor mislio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 456 Napisano Mart 8, 2011 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Ocigledno da mu se ne isplati ili mu je neizvodljivo, svako gleda da zaradi, pa i markone. A mozda ima ugovor sa Garminom za eksluzivno zastupanje samo i iskljucivo njihovih uredjaja u svojoj radnji. S obzirom koliko kostaju Garmin uredjaji i mape, nije lud da ispusti tu koku koja nosi zlatna jaja da bi uhvatio kinesku koja nosi obicna Ne mozes svetac da nateras nikoga da prodaje nesto sto ne zeli niti trebas da mu zameris zbog toga. Tačno tako. Nemam ugovor da radim isklučivo Garmin ali imam zdrav razum pa se ne zalećem u jeftine kineze a da ne osmotrim sve uglove tog posla. Za sada u tim uglovima ima puno mraka. Ali kada već pametujem moram da kažem i sledeće: Nije važno koliko nešto košta već kolika je razlika u ceni. Od te razlike u ceni se plaćaju troškovi pa je zato važno i koliki su troškovi i uloženo vreme i trud u neki proizvod. Pa kada se sve sabere i oduzme onda se dobije cifra da li se uloženi novac, vreme i trud isplate. Ili se pokušajem da se na brzinu zaradi napravi sebi medveđa usluga i ogroman problem. Prošlo je vreme Robin Huda i komunizma gde je jedan svima davao i kada su svi radili za jednog. Možda je ovo za nekog bio koristan post, neko se smorio ali svi će se složiti (koji znaju o čemu pričam) da je 110% tačan. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 8, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan MARKONE! Ajde, stani malo, majku mu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 456 Napisano Mart 8, 2011 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan meni stize iz louisa tobica za extel navigaciju! http://www.louis.de/...OT=detail_xsord ovo sam slucajno nasao i postavio odmah gore! ako postoji covek koji je uzeo,ostaje da sacekamo da se umilosti neko ko ga poznajen da ga zamoli i podeli sa nama utiske! nema tenzije nego me smaraju opravdanja kada udjes u radnju i trazis nesto i dobijes odgovor " to do sada niko nije trazio,eto vi ste prvi". no nije mi ni bio cilj da biznismenima remetim postojeci mir i da ih cimam u vezi necega! meni je ovaj uredjaj delovao kao dobar odnos necega i necega,naravno i simpatican izgled zbog kojega bih ga posedovao! Da li to znači da si bio kod nas i dobio takav odgovor? I zašto te to smara? Šta je trebao prodavac da ti kaže? Da te laže? Zar nije logično da potražnja utiče na ponudu? Evo ti primer kako smo se mi zatrčali kada smo otvorili prodavnicu: Uvezli smo 20-ak kožnih kombinezona misleći "logično" da ima puno vozača sportskih mašina i da će se lako prodati. Cena je bila sasvim ok. Prodaja je išla očajno pa smo na kraju spustili cenu ispod nabavne na nekih 215 EUR po kombinezonu. Čak i tako nam je trebalo više od godinu dana da i poslednji prodamo. Sada se svakih par meseci pojavi neko da pita za kombinezon. Moje opravdanje zašto ih nemamo u ponudi je ovo što sam napisao. Da li se neko od njih smori kada to čuje? Ne znam. Možda. Da li zbog toga gubimo mušterije? Ne znam. Možda. Ali ja pošteno kažem kako jeste. Nikome nisi remetio mir niti sam se ja osetio prozvanim tvojim postom. Meni je konkretno acapn postavio pitanje na koje sam najotvorenije odgovorio. A kao dokaz da i dalje radim na tome da na tržište dovedemo jeftin a dobar GPS uređaj za motoraše je i ovo: Upravo danas je stiglo u Zemun pa je Dejv napravio par slika da mi pokaže, spakovao i poslao mi za Novi Sad. Sutra ću da ga dobijem i probam. Ako procenim da vredi te pare koliko košta, naravno da ćemo ih ponuditi. Što opet ne znači da ću dobro proceniti. Dok sam ja suvlasnik i direktor dotle ću ja u dogovoru sa drugim suvlasnikom da odlučujem šta će se prodavati. Ako misliš da ja neću da prodajem samo zato da ti ne bi imao gde da kupiš zamisli se malo nad tom logikom jer naša firma postoji zbog vas i opstaje od vas. Koji prodavac neće da proda? Samo onaj koji zna da od te prodaje može da ima štetu. @ jager Ne jageru nek on stane malo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1850 Napisano Mart 8, 2011 Drug član, 1694 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Markone.....spusti loptu molim te....ne vredi objašnjavati. Svi znaju kako se pravi posao, samo neki znaju više....nikoga ne teraš da kupuje kod tebe, a i u doba interneta svatko može da kupuje širom sveta. Pa ko voli nek izvoli. Možda se nađe neko ko če uložiti pare u taj posao sa navigacijama i debelo zarađivati, kako to prosto izgleda. Nije problem kupovati na veliko i prodavati, problem je tehnička podrška i procenat reklamacija.....a trgovina je kao jaje....nikad ne znaš, na koju stranu če se prevaliti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 8, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Au, bre Markone! Pa NIJE ovo tema o Pegazu, majku mu. Koga bre u ovoj temi briga koliko si čega uvezao, a pogotovo kožnih kombinezona i po kojoj ceni???????!?!?!?!?!?!?!? Razumem ja tvoje stavove i želju za agresivnim reklamiranjem, ali ne možeš to raditi u svakoj božijoj temi. Ova tema jednostavno nije za to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 456 Napisano Mart 8, 2011 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Markone.....spusti loptu molim te....ne vredi objašnjavati. Svi znaju kako se pravi posao, samo neki znaju više....nikoga ne teraš da kupuje kod tebe, a i u doba interneta svatko može da kupuje širom sveta. Pa ko voli nek izvoli. Možda se nađe neko ko če uložiti pare u taj posao sa navigacijama i debelo zarađivati, kako to prosto izgleda. Nije problem kupovati na veliko i prodavati, problem je tehnička podrška i procenat reklamacija.....a trgovina je kao jaje....nikad ne znaš, na koju stranu če se prevaliti. Tako je. Izvnjavam se svima na mojim postovima koji su upućeni svecu. Pa i njemu ako sam ga smorio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1850 Napisano Mart 8, 2011 Drug član, 1694 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Au, bre Markone! Pa NIJE ovo tema o Pegazu, majku mu. Koga bre u ovoj temi briga koliko si čega uvezao, a pogotovo kožnih kombinezona i po kojoj ceni???????!?!?!?!?!?!?!? Razumem ja tvoje stavove i želju za agresivnim reklamiranjem, ali ne možeš to raditi u svakoj božijoj temi. Ova tema jednostavno nije za to... Druže, nije Markoneu bila namera reklamiranja Pegaza, več je hteo da skrene pažnju na to, da nije sve tako jednostavno kupiš-pa-prodaš-i-zaradiš. Ima tu još milion nekih stvari, koje su puno bitnije od prostog "prepakovanja" i prodaje. Najskuplja je reklamacija mušterije. I to ne mislim na finansijski deo, več reklamni deo. Isto kao sa Garminom. Neki beže od njega (jer su imali loša iskustva sa podrškom,pouzdanošču,aparatom,prodavačem,kartama,navigiranjem,itd....) a nekima je OK. Ja lično nemam nekih kapitalnih zamerki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Mart 9, 2011 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan @jager: mislim da su markoneovi postovi na mestu, nije on kriv sto je tema krenula u smeru trgovinske politike i zarade uvoznika u Srbiji... No nije kulturno gledati u tudj dzep, ruke u svoje dzepove pa ko misli da je pametan da zaradi, nek to uradi sa svojim parama... @markone: kakva NAM je to mala navigacija? I pitanje za sve: ovi kinezi se prse sto mogu da posalju postom za Srbiju, sto verujem da njima i nije neki problem (tj bilo kome) ali koliki je to problem za nas? Da li neko zna kako ide proces carinjenja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Mart 9, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Kinezi znaju da budu veliki prevaranti, tako da se od njih uvozi veoma oprezno, odnosno pri prvom uvozu je uglavnom potrebno otići lično i proveriti robu svojim očima i rukama. Ko hoće da uvozi i to treba da uračuna kao trošak. Ovi iz Kimteca su mi rekli da oni stalno u Kini imaju čoveka koji radi kontrolu kvaliteta pri uvozu Vivax programa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Mart 9, 2011 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Kinezi znaju da budu veliki prevaranti, tako da se od njih uvozi veoma oprezno, odnosno pri prvom uvozu je uglavnom potrebno otići lično i proveriti robu svojim očima i rukama. Ko hoće da uvozi i to treba da uračuna kao trošak. Ovi iz Kimteca su mi rekli da oni stalno u Kini imaju čoveka koji radi kontrolu kvaliteta pri uvozu Vivax programa. mudro zboris Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...