lencuga 14106 Napisano Mart 11, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan nemam pojma takvog sam ga kupio, nemam ni vremena ni novca da se sam bavim prepravkama, samo znam da odaberem za sebe inace ide i cuje se bolje nego sto izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Mart 11, 2011 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan nemam pojma takvog sam ga kupio, nemam ni vremena ni novca da se sam bavim prepravkama, samo znam da odaberem za sebe inace ide i cuje se bolje nego sto izgleda A sto se cuje, ma od svakog radnog takta meni se koza najezi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano Mart 11, 2011 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan mogu mislit a motor je odlicno odradjen , ne lici ni malo na tte , bruka kako mi se svidja , oces da se mijenjamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14106 Napisano Mart 11, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan za sada se ne menjam ali cu ti rado dati da se provozas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano Mart 11, 2011 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan posteno od tebe nema sta ako negdje budes dolazio kod nas u CG . javi se , da se malo vozimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Mart 11, 2011 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan nemam pojma takvog sam ga kupio, nemam ni vremena ni novca da se sam bavim prepravkama, samo znam da odaberem za sebe inace ide i cuje se bolje nego sto izgleda Da nije to ova mozda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Mart 11, 2011 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan To je ta, ali da je cujes kad je lenji zavrne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano Mart 11, 2011 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan a recite mi koliko trosi tte , ja moj jos nisam testiro tako da ne znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Mart 11, 2011 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Meni od 3,5 do 6,5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14106 Napisano Mart 11, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan nemam pojma takvog sam ga kupio, nemam ni vremena ni novca da se sam bavim prepravkama, samo znam da odaberem za sebe inace ide i cuje se bolje nego sto izgleda Da nije to ova mozda? bas ta samo sto ja lepse sviram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Mart 11, 2011 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan a recite mi koliko trosi tte , ja moj jos nisam testiro tako da ne znam Bice ti nebitno kad ga testiras i kad na testu vidis koliko zadovoljstva ti pruza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano Mart 11, 2011 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan to naravno , nego me cisto interesuje , htio sam nesto da uporedim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Mart 11, 2011 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan to naravno , nego me cisto interesuje , htio sam nesto da uporedim Ma ok, ali jos nisi svestan sta posedujes - za toliko para, to godiste, taj tip motora, toliko upotrebljiva, ... ( pa jos kad malo zaviris u unutrasnjost masine, pa vidis toliku robusnost delova sa perfektnom zavrsnom obradom, ... ) shvatices da nama sa cime da se poredi, i da nema potrebe za uporedjivanjem bilo cega sa bilo cim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano Mart 11, 2011 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan ukratko receno motor prva liga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano Mart 29, 2011 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan da nije ko stavljo na tte prednji zupcanik od 13 zuba , i koja je razlika izmedju 13 i 15 zuba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Mart 29, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Samo da kazem uzeo sam XTa.. Za pocetak je dovoljno. Prvo da se malo naviknem na vecu kubikazu i cetvorotaktne motore, pa cu za sezonu-dve da razmislim sta dalje Naravno, novac je igrao presudnu ulogu, jednostavno hteo sam da kupim i da odrzavam motor sam, bez roditelja ili bilo koga, tako da mi je svaki dinar bitan A i izletio mi tu u bgu, pa nisam imao nikakvih troskova oko prevoza Evo masine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6326 Napisano Mart 29, 2011 Enduraš, 6368 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Bas je lep XT, stoji mu ova siva boja, nisam takvog video do sad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cilesd 171 Napisano Mart 29, 2011 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan a recite mi koliko trosi tte , ja moj jos nisam testiro tako da ne znam Bice ti nebitno kad ga testiras i kad na testu vidis koliko zadovoljstva ti pruza 5l trosi moj, sad sam zakacio neki auspuh i jede oko 6l mada to nisam ispitao bas najbolje... Sa fabrickim auspuhom 5l nema da omane.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Mart 29, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Malo su ga zafarbali Sreca pa nisu cetkicom Nadam se da se nece ljustiti boja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano Mart 29, 2011 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan pa vidim ja da mi mnogo trosi motor , a ne mogu da provjerim jer mi se prekinula kilometar saila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Mart 30, 2011 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan posto je odje tt banda treba mi link za user i servis manual za belgardu (1996g) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano Mart 30, 2011 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan a evo ga moj kolega iz cg , jel ti imas onu tte bijelu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cilesd 171 Napisano Mart 31, 2011 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan posto je odje tt banda treba mi link za user i servis manual za belgardu (1996g) Ja sam kopao po netu i nisam se proslavio.... Nema manual za to godiste... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 31, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan manual ne postoji ali mozes da izjuris za ttr gde je manje vise sve slicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Mart 31, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je trebalo preimenovati temu u "Yamaha TT600" ili tako nesto, pa nek postane ovo tema samo za yamahe tt, posto vidim da vas ima, a cini mi se da nema posebna tema za TT A i da nas ne smarate u temi "Yamaha XT 600 all in one" Sala naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...