Jump to content

Moto Zajednica

UKRADENA APRILIA RS 50 (zelena, vrlo upadljiva)

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 136 postova

Preksinoc u Takovskoj ulici ukraden je motor

Aprilia RS 50, '96 godiste,

registarska oznaka: SO Smederevska Palanka 8542

Motor je veoma upadljiv, uz motor su ukradena i dokumenta, tako da postoji mogucnost da ce lopovi pokusati da ga prodaju. Ako ga neko vidi, molim Vas javite najblizoj policijskoj stanici.

Evo i slika:

Aprilia2.jpg

Aprilia1.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pa kako su brate mili uspeli da ti ukradu i dokumenta???????

Ma nije moj motor, vec mladjeg brata mog druga, klinac nosio sva dokumenta u motoru tako da lopovi verovatno i nisu ni bili svesni u prvom trenutku da su ukrali i dokumenta.

• nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova
  • Motocikl: 4x4

Pa kako su brate mili uspeli da ti ukradu i dokumenta???????

Ma nije moj motor, vec mladjeg brata mog druga, klinac nosio sva dokumenta u motoru tako da lopovi verovatno i nisu ni bili svesni u prvom trenutku da su ukrali i dokumenta.

mozda nisu znali da imaju i  dokumenta u motoru, ali ako prate ovaj forum , sada znaju...

• Drug član, 1854 postova

druže da li si našao motor?

ne bih da ti dajem lažnu nadu ali ispred oup-a čukarica sam video neki zeleni motor sa sivim detaljima stoji ispod drveta, prošao sam motorom pa nisam najbolje video. možda je i neka kawa. ako te ne mrzi idi tamo pa ogledaj.

nadam se da je to taj. pozdrav!

• Svrati ponekad, 264 postova

Izgleda da je taj motor.Nazalost.Uspeli su da padnu sa njega i da ga uniste.Pitao sam u miliciji i rekli su da ti javimo da dodjes.Siguran sam da je taj motor.Prednja viljuska je bas sjebana.Pali su na desnu sranu,pa je ista odrana.Javi se.

Izgleda da je taj motor.Nazalost.Uspeli su da padnu sa njega i da ga uniste.Pitao sam u miliciji i rekli su da ti javimo da dodjes.Siguran sam da je taj motor.Prednja viljuska je bas sjebana.Pali su na desnu sranu,pa je ista odrana.Javi se.

Jeste, to je taj motor, hvala svima koji su mi izasli u pomoc, a posebno BATIGPZ koji je razgovarao sa policijom i javio mi i takodje se ponudio da motor prebacimo kod njega dok ne organizujemo prevoz jer sam motor nije u voznom stanju. Upravo dok ovo pisem drug ciji je motor je na putu ka tamo. Inace ako sam ja dobro razumeo policajci koji su njemu javili da je motor pronadjen rekli su mu da je lopov pao sa motora i da ga je nakon toga pregazio auto  ???

• hoochie coochie man, 1239 postova
  • Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81

uh ... pa dobro ... stigao ga je strasni sud, na zalost

• Svrati ponekad, 438 postova
  • Motocikl: Yamaha Xt 600

Jel ti motor bio osiguran nečim tog dana kada su ga ukrali (lanac, disklock, sajla...)?

• Drug član, 1854 postova

hvala svima koji su mi izasli u pomoc, a posebno BATIGPZ

koji bre bata, pitaj ga ko mu je rekao!  ;D

• Zainteresovan, 494 postova

policajci koji su njemu javili da je motor pronadjen rekli su mu da je lopov pao sa motora i da ga je nakon toga pregazio auto  ???

Zao mi je motora ... al bice valjda ok vazno je da je pronadjen ... a nadam se da lopov nije umro jos , trebali bi da ga navatamo i da mu odsecemo ruke i noge mamu mu...... da damo primer ostalima , takvi ne zasluzuju brzu smrt , treba ih samo muciti  ....  >:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:( koliko sam se iznervirao ...

• U prolazu, 29 postova

Au kakva pricha, kao da je spanska serija, shteta za motor, ali dajte ljudi da choek dete umre shto je ukralo motor, malo preterujete ne daje se smrtna kazna za za kradju kola ili motora, mislim da bi u tezak pad i par meseci popravnog ili zatvora bilo dovoljno ali ovo bash!

• Zainteresovan, 633 postova
  • Motocikl: Suzuki SV 650 s k1

Puuu ruke im se lopovske osushile... Organizuj neki kombi i otidi lopovu sa par drugara na gajbu i napravite malu selidbu  ;D ;D ;D frizhider,vesh mashina,televizor i sve to i na pijacu i da se skupe pare za krpljenje  :) pozdrav!

• Zainteresovan, 655 postova

Au kakva pricha, kao da je spanska serija, shteta za motor, ali dajte ljudi da choek dete umre shto je ukralo motor, malo preterujete ne daje se smrtna kazna za za kradju kola ili motora, mislim da bi u tezak pad i par meseci popravnog ili zatvora bilo dovoljno ali ovo bash!

U tome i jeste problem...

• Drug član, 1193 postova
  • Motocikl: Africa CRF1000L

Aj da kažemo da je dobro što je motor pronađen, lopova će kazniti oni kojima je to posao. Zaključavam temu da ne bi ušli u neke ružnije teme...

najzli

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja