Dane Deda 2708 Napisano Mart 8, 2011 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Bandolerosima, Srdanu ,Cbr-f Zelim vam puno suvog i cistog asfalta{ Bandolerice nemoj vise ono VAM, nego tebi } ja sam i dalje mladic od 60 i nesto godina a tako planiramo moja devojcica i ja jos 30 godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2708 Napisano Mart 8, 2011 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan CESTITAM svim sadasnjim i buducim bajkerkama osmi mart sa zeljom da uvek budu ZDRAVE i lepe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Mart 10, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Дане још једном велики поздрав за ТЕБЕ и твоју драгу!!! п.с......оно "Вам" из првог поста протумачи само као велико поштовање према твом дугогодишњем бајкерском искуству.....ух, извукох се некако .....хи,хи...неће се поновити! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2708 Napisano Mart 11, 2011 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pozdravima . Kod nas ozenjenih bajkera je najbitnije ispravan motor i razumna zena. Evo mase ti moja mala {39g u braku pa i na motoru, i jos ista kilaza 52kg.} 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4333 Napisano Maj 3, 2011 motoras, 2490 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pozdravima . Kod nas ozenjenih bajkera je najbitnije ispravan motor i razumna zena. Evo mase ti moja mala {39g u braku pa i na motoru, i jos ista kilaza 52kg.} Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...