quasaar 1027 Napisano Mart 12, 2011 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan iste se za skutere, mopede, motore... za sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantelija 192 Napisano Mart 12, 2011 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Keeway Speed Prijavi odgovor kao problematičan Tablice za motore i skutere su identicne i dimenzija su 155x155mm. Razlikuju se samo po boji, za motocikle su bele a za skutere zute. Stare tablice za motore su bile malo manjih dimenzija, mozda 150x150, ne znam tacno. Ne znam ni od cega su ovi okviri sto si postavio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 614 Napisano Mart 13, 2011 drkadzija, 1225 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Imaš kod Cubi-ke na Temerinskoj ulici...to ti je čak i usput . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motofrik 11 Napisano Mart 13, 2011 U prolazu, 67 postova Lokacija: Nord of country Motocikl: Kawa V2 Prijavi odgovor kao problematičan Svi oni okviri od plastike, običan su bull shit. Pukne zub, pločica odleti... Dobro, imam taj plastični okvir, ali je tablica lijepo zapeljena silikonom, i još dva šrafa skroz. Kao što kaluđerica kaže ,,sigurno je sigurno, pa stavi kondom na sveču...'' Ne, na avtu več sam dva put izgubio i opet pronašao tablicu, pa je sad i tamo silokonom zalepljena gore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Mart 13, 2011 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Tablica pasuje i u stari oklop, dovoljno je samo malo da se skrati sa obe strane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantelija 192 Napisano Mart 13, 2011 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Keeway Speed Prijavi odgovor kao problematičan Ja nemam ni stari okvir, kada sam kupio motor tablica mi je bila zasrafljena bez okvira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
КГБ 11 Napisano Jul 1, 2011 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Дорћол Motocikl: Honda Dylan 150cc Prijavi odgovor kao problematičan Više ih nedele nigde ni kod Radulovića, samo ima da se kešira od 150 do 350 din -idiotske politika naših firmi ali tako valjda mora kod nas... Inače likovi u platneru su prave stoke pogotovo onaj mali neki je novinar za motore bio ili još jeste, ali maltene me je izbacio iz salona i drao se kao nepoklanjaju oni ništa i nikome eventualno jedan samo njihovim kupcima, a za ostale je 300 din ja normalno ušao pitao jel ih i dalje daju reklamne ramove jer mi bilo usput posle ljermontove - a oni tako idiotski neme više videti neće čak i ako mi se bude kupovala yamaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1742 Napisano Jul 7, 2011 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Ako jos uvek niste kupili okvire za nove tablice, a imate okvire od starih, nemojte nove ni kupovati. Nove tablice samo potkratite sa jedne strane (leve ili desne), i sa gornje ili donje do one crne bocne linije na obodu tablice, i moci cete je ugurati u stari okvir. Pri tome se modifikacija uopste ne primecuje, a ja sam na sva cetiri coska "svirnuo" i po jednu rupicu, i okacio po jednu plasticnu vezicu - zlu ne trebalo, a poucen ranijim iskustvom... I niko nema nista protiv, a i ja vozikam bez brige... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jul 7, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan @KGB Meni su dali 3 komada pre par meseci, ali sam njihov kupac. Ne treba se ljutiti zbog toga što ti se desilo, ko zna koliko ljudi ih je pitalo za ramove ovih dana, ali se slažem da bi trebalo da budu ljubazni ili da jednostavno kažu da nemaju i molim lepo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantah 41 Napisano Jul 7, 2011 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Karaburac Prijavi odgovor kao problematičan Uspešno sam kupio ram za ćerkin motor u MotoLand-u. 250 dinara, karbon mustra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.M 1 Napisano Jul 7, 2011 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan U NS je okvir za nove tablice sa montažom 200dinsa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 7, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Bludni potok, ramovi na komad 150 din.. Imam negde flajer proizvodjaca.. bilo bi lepo da se napravi neki dogovor i odrade BJB tablica.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...