RSVMillenian 228 Napisano Jun 4, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan U cetvrtak 24. Maja krenuo sam na mali put do cuvenog Deal's Gap-a u Severnoj Karolini. http://www.tailofthedragon.com. Posto je put od Cikaga do Kentakija prilicno dosadan i posto je americki srednji zapad poprilicno ravan i s obzirom da sam krenuo oko 4 posle podne, odlucio sam da do Ricmonda u Kentakiju vozim auto putem. Kada sam krenuo uhvatila me je poznata cikaska guzva tako da sam izgubio citav sat i malo vise dok nisam izasao na otvoreni put. Vreme je bilo manje nego solidno jer sam bezao nevremenu koje je nadolazilo. Skoro citavih 200 milja sam imao bocni vetar od 20-40mph. Na trenutke kada sam preticao teretnjake prednji tocak je gubio kontakt sa asfaltom sto zbog bocnog vetra sto zbog turbolencije. Da bude jos gore zaboravio sam svoje cepici za usi pa sam morao improvizovati sa maramicama koje mi je zena na kvarno uvalila u tank torbu. Mozete misliti na sta sam licio kada sam stajao na pumpi. I Love You Honey! Na ulasku u Indianapolis, radovi na putu su usporili saobracaj i dok sam saltao iz druge u ler osetim kako mi menjac propade. Stanem sa strane i imam sta da vidim. Poluga se otkacila od nozice menjaca. Dok sam ja razmisljao sta i kako, uzmem lepo kjluc 7 i lepo sve sredim za 15 minuta. Taman mi je i pauza bila preko potrebna. Posto sam zbog guzve u polasku izgubio dosta vremena, noc je pocela da pada a ja sam imao jos nekih 250 milja do prvog odredista, morao sam malo da pozurim i ne gubim vreme pa sam samo stajao na pumpama da sipam gorivo, nazalost ili na srecu na jednoj pumpi u blizini Sinsinatija, mali kinez sin vlasnika pumpe je bio odusevljen motorom i s tim da sam cak iz Ilinoisa pa me je stalno zapitkivao kao da je taj Cikago na kraj sveta, mozda za njih i jeste. Odlucio sam da ga iznenadim i da mu dozvolim (iako nije pitao) da sedne na motor. Klinac je bio sav izbezumljen od srece a njegovi matorci prijatno iznenadjeni pa mi nisu naplatili Red Bull, kuca casti, ko kaze da su kinezi losi? Napokon sam posle 8 sati stigao do prvog odredista i nasao hotel, a na svu srecu pored hotela tj uz sami hotel je igrom slucaja Yamahin servis pa sam odmah ujutro otisao i kupio nove cepice za usi i naocale za sunce koje sam takodje zaboravio. Nisam mogao da verujem koliko su mi ti cepici falili. E moj Akrapovicu, zuje mi usi od tebe. Posto je Kentaki poznat po brdima i planinama odlucio sam da ostatak puta do Severna Karoline nastavim lokalnim putevima umesto da nastavim auto putem. 356 milja je proslo kao u snu, predivni predeli, motor radi kao sat, vreme savrseno, putevi kakvi se samo pozeleti mogu, policije da je trazis ne bi je nasao. Prosao sam kroz Manchester,Lomdon, Harlan, Pineville, Middlesboro, Cumberland Gap sve ovo u Kentakiju, pa ulazak u Tenesi i Bean Station, pa oko Cherokee jezera (dugackoje 30-tak milja) do Dandridge paopet oko jezera Douglas (30-tak milja duzine) do Sevierville i Pigeon Forge pa onda oko Smoky Mountains National Park do jednog divnog puta koji se zove Foothills Parkway i pravac Deal's Gap. Na mnogim putevima sam bio jedino vozilo i po petnaestak minuta nisam vidjao nijedno drugo vozilo. Stigao sam u cuveni Deal's Gap i taman pred samim hotelom zaustavlja me policija. Sestoro kola, zaustavljaju sve motore i kontrolisu dozvole i gledaju kakve gume imas. Ovo jos nisam doziveo da mi policija gleda u gume, naime nedozvoljavaju da ljudi voze slikove. Puno ljudi dodje sa trkackim gumama i ovima je dosadilo pa odlucili da pocnu da kontrolisu i gume. Dobro je da nisu poceli i auspuhe da kontrolisu. Pokazem dozvolu i covek se uljudno izvini, pozeli mi ugodan vikend i pozeli dobrodoslicu. Imate slike dole da vidite kako su pumpa i kamp izgledali kada sam ja dosao. Posto je u ponedeljak Maj 28 bio neradni bilo je dosta motora, mnogo vise nego sto je uobicajeno. Inace Deal's Gap se nalazi u Nacionalnom Parku i pun je divljaci, imao sam prilike da imam nebas bliski susret sa Crnim Medvedom cak dva puta. Izlazim iz krivine kad Mecka na sred puta. Stanem i razmisljam kud i sta, kad lepi medo ustane i preskoci ogradu kao od sale. Razmislajo sam da slikam ali dok ja izvadim aparat on moze da se predomisli i umesto u sumu krene na mene a ipak je on jaci i brzi. Fenomenalan je osecaj kada prvi put vidite zver u prirodnom ambientu na svega 10 metara od vas. Pricao sam sa lokalcima i kazu da je sasvim normalno videti medvede i divlje svinje na putu ili kod jezera. Vracajuci se iz servisa gde sam morao da kupim novu zadnju gumu ponovo sam naleteo na jednog medveda, ovaj put je bio jos blizi, medjutim uopste nije reagovao nego je nastavio svojim putem. Poceo sam se osecati kao da sam u Bosni: sume, planine i medjedi. Na jednoj brani u parku preko puta mog Hotela je snimana i cuvena scena kada Harison Ford skace sa brane u filmu Fugitive. Inace priroda je fenomenalna. Upoznao sam brdo ljudi kojima je svima zajednicko da vole motore i prirodu. Na jednoj od slika je KTM supermoto koji me je obisao kao da sam isao u rikverc, decko je lokalac i zna put kao svoj dzep. To je tip u beloj majici na jednoj od slika. Razlog sto sam ga slikao je taj sto je upravo popio prijavu od jedno $400 + troskovi advokata i suda, ali se nije uopste sekirao jer mu je matori neki sudija. Jedva cekam da ponovo odem dole. Taj region je inace put brana i vestackih jezera, potrazite na Googlu Fontana Dam, NC i pogledajte. U vreme mog boravka klub ljubitelja Subaru WRX je imao godisnji skup, pa je sve vrvelo od nabudzenih WRX-a. Imate slike na http://www.killboy.com Potrazite slike od 25, 26, 27, 28 Maja. Pod brojev 901, 902, 903 pod Sportbikes kategorijom imate i slike doticnog koji mu lepo mase sa tri prsta, sav sam se oznoji kontrolisuci motor jednom rukom. Postavicu i te slike cim mi ih posalju. Drugog dana, sam se zezao po okolini i obilazio okolne gradice. Odusevio me je put koji se zove Cherohalla Skyway, trebalo im je 30 godina da ga zavrse jer se bukvalno na nekim mestima nalazi preko 6000 fita (1829m)nadmorske visine gde je temperatura i do 20C stepeni manja u odnosu na podnozje. Hvala Bogu i G-dinu Hein Gerickeu na dobrim Alpskim kravama i kvalitetnoj kozi. Tu me je malo uhvatila kisa i imao sam par malih proklizavanja jer mi je zadnja guma bila skroz istrosena. Na oko nije bila losa, medjutim kada je pritisnes na sredini ona mekana kao krofna, a pritisak u njoj normalan. Odmah sam otisao i zamenio je novom Pireli Diablo gumom. Ja sam prezadovoljan Diablo gumama i ovo mi je treci set, mada sam sad kupio samo zadnju. Nakon tri dana i fenomenalnih voznji po okolnim putevima cija elevacija ide od 1000 fita do preko 6000 fita i nazad u nekih 35 milja, krenuo sam kuci. Voznja je bila cisto auto putem jer trebalo je preci 650 milja u jednom danu. Krenuo sam nazad u Nedelju oko 1pm i stigao kuci nesto pre pola jedanaest. Da nije bilo kise koja me pratila nekih 180 milja od Luivila u Kentakiju pa sve do Lafajeta u Indiani i da nisam popio prijavu za prebrzu voznju jos napocetku puta u Kentakiju, put bio bio vise nego idealan ovako je ostao samo fenomenalan. Sretan sam sto sam prosao samo sa jednom prijavom jer sam Bog zna kako sam vozio. Inace dok sam sedio i cekao da pandur odluci dal' da mi pise kaznu, dal' da me hapsi jer me upecao na 120mph ili da me pusti, gledam onu novu gumu koja na desnoj strani ima plikove, sva sreca pa pandur nezna u sta gledam i o cemu razmisljam. Pre nego sto me je upecao ja sam vozio i po 140mph mada je malo zajebano sa onim prtljagom ali izvodivo cak i malo brze. Inace tu gde me je uhvatio su same planine i zavoji. I on me je cekao iza zavoja. Dok sam cekao svoju sudbinu, ljudi su ablendovali i svirali, nisam skapirao dal mene pozdravljaju ili Mr. Policemana, bice da su njega. Pandur je ispao fer pa mi je napisao prijavu za prekoracenje od svega 15mph sto nije lose osim sto sad moram u skolu saobracaja da bih dobio uslov na 3 meseca, ali i to je bolje nego mandatno hapsenje za sve preko 30mph plus slepovanje bajka plus advokat plust sudski troskovi plus ko zna sta jos izaslo bi me kao djavo. Sve u svemu 168 dolara ode u Kentaki. Cim sam prosao Luivila u Kentakiju i usao u Indijanu, pocela je kisa. Zbog tog nevremena su dva puta prekidali Indy 500 trku koja se bas tada vozila u Indijanapolisu. Morao sam da stanem i obucem kisno odelo i navucem kisne pokrivace na prtljag. Nisam imao kisne rukavice tako da su moje vrlo brzo bile pune vode, cizme tj Sidi Doha cipele su bile fenomenalne i uopste nisu propustile ni kap vode. Inace to su duboke cipele koja toplo preporucujem jer imaju sve zastitnike a i normalnog su izgleda pa covek moze u njima u kafic a da ne izgleda kao papagaj. Inace nisu ni skupe 130 dolara. Kaciga Arai RX7RR Corsair u Edwards replici je bila odlicna, vizir nije propustao ni malo vode iako sam kroz jako kisu vozio oko 180 milja. Jedina mana Arai kacige je njihov nacin spustanja vizira, ali i to je stvar navike. Ja ipak vise volim jednostavni Shoei mehanizam. Put nazad je bio tacno 650 milja i stigao sam kuci za 9.5 sati sa svim tocenjima i pauzama. Pireli Diablo je odlicno drzao po kisi i nigde nije bilo problema osim kod preticanja kamiona koji dignu previse vode pa na trenutak nevidis nista, ali i to se resi: samo po gasu i sto pre ga obidji. Na kraju presao sam 1800 milja u 80 sati, motor je u proseku trosio 7.2 litra, zamenjena jedna guma, puno uspomena. Bice jos slika samo kad ih poskidam sve. Sve u svemu shvatio sam da moje telo i um vole Red Bull i Excedrine, i da nista nije toliko daleko koliko se cini. P.S. Znam da ima puno slika motora, ali posto u Srbiji retko ko zna sta je Aprilia SL1000 Falco, resih da postavim par slika. Inace i u USA retko ko zna sta je Aprilia a kamoli Falco. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jun 4, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Boze, koliko je samo lijep ovaj motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Jun 4, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Sta ti je truli zapad :) Ovde se vozis 2-3 sata i vec ti treba pasos :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Jun 4, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Deki! Super tura,uzzivao sam chitajuci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Jun 4, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jedva cekam sve slike. Deki, jebes to ove moje, dok pokrenes Stevu i Svabu, odes i vratis se 5 puta Deal's Gap rulez!!! Steta sto nemas neki video Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Jun 4, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan jedva cekam sve slike. Deki, jebes to ove moje, dok pokrenes Stevu i Svabu, odes i vratis se 5 puta Deal's Gap rulez!!! Steta sto nemas neki video Stevanu kao motor nije bio gotov, Svaba nije mogao zbog novog posla, ali nema veze ispalo je sve super, odmorih se od zene i dece, kad si na motoru niko ti i netreba, jedino malo dosadno kada stanes na pumpu i nemas s kim da sumiras utiske i ispusis koju cigaru uz Red Bull. Bice jos prilike za njih dvojicu, Svaba je uzeo GS pa ce da sparta a "mali" jos mora da vezba na ZX-14. Da sam Svabi rekao kakvih Strip klubova i salona za masazu ima u toj vukojebini sigurno bio isao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jun 4, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Sta ti je truli zapad :) Ovde se vozis 2-3 sata i vec ti treba pasos :) Šališ se,kakav pasoš....VIZA...a RSV prvo zatreba mijenjanje ulja i guma,pa onda pasoš... na Balkanu je zabranjeno svirati harmoniku,dok je razvlačiš možeš da povrijediš granicu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 10216 Napisano Jun 4, 2007 Drug član, 4529 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast brate PCB dace bog dase i ja provozam do zmajevog repa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Jun 5, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Balkanu je zabranjeno svirati harmoniku,dok je razvlačiš možeš da povrijediš granicu ;D ;D ;D Zare care! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Jun 5, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Lepo zvuce ovi nacionalni parkovi... svaka cast, lepa tura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 174 Napisano Jun 5, 2007 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Bravo RSV, tura za pamćenje. Mora da si se baš uželeo vožnje kada si odlučio da ideš sam... najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Jun 5, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo RSV, tura za pamćenje. Mora da si se baš uželeo vožnje kada si odlučio da ideš sam... najzli Da sam se uzeleo voznje to jesam, medjutim, kad dobijes voljno od zene pa to jos padne na praznicni vikend onda se to nepropusta, pa makar padalo kao iz kabla sva tri dana. Videces kad dodju deca, vremena sve manje i manje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1967 Napisano Jun 5, 2007 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan RSV aj pliz okaci te slidze direktno na post, ne radi taj imagehosting dobro izgleda...(pa da prebacimo putopis na sajt ) Bogami, doosta kilometara za 3 dana... Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Jun 5, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan to je skoro 2.900 km u dva pravca, sacekajda izracunam koliko mi treba papira, obilaska raznorznih ambasada za tu kilometrazu... Sto se Aprilie tice... ljepotica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Jun 5, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan to je skoro 2.900 km u dva pravca, sacekajda izracunam koliko mi treba papira, obilaska raznorznih ambasada za tu kilometrazu... Sto se Aprilie tice... ljepotica... treba ti obilazak samo jedne ambasade i mozes da se vozis sve od atlanskog okeana na zapadu pa do kraja Finske na istoku...a to je kao od NYC pa do LA. Nije tako strasno kao sto se cini na prvi pogled Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Jun 6, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam izmenio i dopunio predhodni tekst, izbrisao sam slicice ali cu ih brzo dodati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Jun 6, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan RSV aj pliz okaci te slidze direktno na post, ne radi taj imagehosting dobro izgleda...(pa da prebacimo putopis na sajt ) Bogami, doosta kilometara za 3 dana... Svaka cast! Pablo, izmenio sam malo tekst, dodao jos par sitnica, slike sam okacio na sajt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Jun 6, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Odmah sam otisao i zamenio je novom Pireli Diablo gumom. Ja sam prezadovoljan Diablo gumama i ovo mi je treci set, mada sam sad kupio samo zadnju. Eh, to sam cekao... secas li se diskusije o prodavnicama u Srbiji? Ti si otisao u neku USA vukojebinu, zatrebala ti je guma, pa jos Pireli, pa jos i Diablo! U celoj Srbiji tako nesto ne postoji, vec trazis lokalnog svercera da ti donese...ili da te prodavnice zavlace par meseci sa kamionom na granici i homologacijom Inace cestitam na predivnom putu. Mada bi bilo bolje da je potrajao par dana vise, sa istom kilometrazom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Jun 6, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Kao prvo da kazem da je prelep kraj i prelepa tura A ljudi shvatite da smo mi ipak na balkanu gde se vode non stop neki ratovi a u Americi nije bio nijedan rat osim naravno gradjanskog rata pre otprilike 150godina i vise ispravite me ako gresim.I to sve utice na nase zivote nazalost ,svi mi bi voleli da zivimo bar priblizno ko oni preko ali neda nam se ,ipak ja sam optimista i verujem da cu jos mnogo puovati.Piss Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Jun 6, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan odusevljen sam ovom turom, RSV svaka cast...a sto se tice solo voznje, pa i meni se ponekad desi da se bash uzeliiiim solo voznje :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Jun 7, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Eh, to sam cekao... secas li se diskusije o prodavnicama u Srbiji? Ti si otisao u neku USA vukojebinu, zatrebala ti je guma, pa jos Pireli, pa jos i Diablo! U celoj Srbiji tako nesto ne postoji, vec trazis lokalnog svercera da ti donese...ili da te prodavnice zavlace par meseci sa kamionom na granici i homologacijom Inace cestitam na predivnom putu. Mada bi bilo bolje da je potrajao par dana vise, sa istom kilometrazom Taj deo tj taj put je poznat kao najbolja moto voznja u Americi i tamo je puno motora u svakom trenutku pa i servis koji po malo lici na mix Paganinijevog i Limarevog servisa sa sve mackom, psom i debelom zenom, uvek ima puno guma na lageru a i cene su mu kao one na internetu, montiranje je $30 po tocku ako on skida tocak ili $20 ako mu ti doneses tockove. Ko ce bre da se zajebava u vukojebini sa skidanjem tockova? Inace gumu sam platio $130. Tip koji je vlasnik/majstor je strava, prljav je do bola (ali majstor i netreba da bude cist) ali ima znanje. Od pre par godina je kupio i Dyno pa za dodatnih $20 uradi ti grafikon KS i Brzine, a radi i kompletno stelovanje i tuniranje motora. Inace je bivsi trkac i stvarno zna posao. Gledao sam dok je radio dva GSXR1000 iz 2005, oba su bila skoro identicna sa 152KS i 153KS na zadnjem tocku. Sta su imali od dodatne opreme nemam pojma ali su se vlasnici posvadjali oko toga ciji je motor jaci. Idioti. Kako takvim ljudima da objasnis i da nadmorska visina, lanac, lancanici, gume, pritisak u gumama, gorivo, ulje, kilometraza podjednako uticu na konacni prenos snage na zadnji tocak. Klinci sta da mu radis! Sto bi rekao Paganini: "MA NEMAS TI POJAM STUDENT!" Evo ga link servisa pa pogledajte naseg (Americkog Paganinija) http://www.wheelersperformance.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Jun 7, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos par slika koje su upravo stigle. Djuro, obrati paznju na debelog Stroma iza mene, tako ces i ti za par godina, Svaba je to shvatio pa uzeo GS, ali za tebe moj prijatelju nema leka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Jun 7, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Poluga se otkacila od nozice menjaca. pffff, evropski motori ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Jun 9, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos par slika koje su upravo stigle. Djuro, obrati paznju na debelog Stroma iza mene, tako ces i ti za par godina, Svaba je to shvatio pa uzeo GS, ali za tebe moj prijatelju nema leka. Ne daj Boze da budem takav za par godina. Pa ovo je neka debela svinja za koju mi nije jasno kako je nosi ovaj jadni DL A sto se tice GS....pa sledece godine taj zutac dolazi u BG i u njemu i ostaje Tako da....ko hoce DL1000 K6, moze da ga kupi od mene sledece leto Inace, slike si ti do jaja. Lepa kaciga! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIZMA 1 Napisano Jun 16, 2007 U prolazu, 61 postova Lokacija: kaludjerica Prijavi odgovor kao problematičan Deki Kralju fotke i tema su ti vrh .Nadam se da ces nam pokazati bar deo svega toga i sa tom tvjom lutkicom razbiti monotoniju crne boje nasih motora.Naravucenije tvog putopisa je dakle "cuvajte se medveda".Vidimo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...